En Jahn Teigen i storslag spilte to Popol Vuh-låter sammen med gamle bandkamerater på den lukkede festen i etterkant av Rockheims åpning av utstillingen som presenterer hele artistens karriere. Til stor begeistring fra de andre gjestene spilte de låtene «All We Have Is the Past» og «Hunchback In the Park».

Dette var Popol Vuhs første gjenforening på ni år. Thor Andreassen (trommer), Pete Knutsen (keyboard) og Terje Methi (bass) akkompagnerte Teigen. Det eneste medlemmet som ikke var tilstede, var gitarist Arne Schulze.

Jahn Teigen fremførte også en låt sammen med Freddy Lepsøe fra The Enemies, som var Teigens første band tilbake på 60-tallet.

– Hvor lenge siden har det vært? 40 år? sa Teigen, før de to sang duett på Peter & Gordons «Let It Be Me», som også var The Enemies’ første single.

I forkant av det historiske musikkøyeblikket holdt både Teigen selv og Thor Andraessen taler. Sistnevnte ga en humoristisk gjennomgang av Popol Vuh-historien, som begynte med at Teigen landet på Fornebu fra Tel-Aviv iført burgunderrøde knehøye støvletter.