Tre år etter det kritikerroste debutalbumet er Gode Ord Dør Sist endelig klare med oppfølgeren «Svart Jord» som slippes på LP og digitalt 23. november på Crispin Glower Records. Fra og med i dag har du muligheten til forhåndslytting gjennom betaltjenesten Wimp.

-Det er veldig bra at Wimp ønsker å fronte trøndersk rap. Min erfaring er at hip hop har et veldig sterkt nedslagsfelt i den regionen den tilhører, men kan ha vanskelig å nå ut til resten av landet, sier Thomas Ryjord i Polar artist.

Ikke bare i Oslo det skjer

-Norsk hip hop har vært veldig basert på det som skjer i Oslo, men nå kommer det en del spennende fra Trondheim også. Når vi fikk høre plata fra Gode ord dør sist, syntes vi dette var noe folk utenfor Trondheim hadde godt av å høre om, sier Sveinung Rindal i Wimp.

-Vi har en del forhåndsslipp i uka. Nå har musikkhøsten vart allerede en stund og det har vært en del store ting. Nå er det kult å kunne være med på tilby noe lokalt, så dette er en gylden mulighet til å sjekke ut ny og spennende musikk, sier Rindal.

Albumet markeres med slippfest i Verkstedhallen på Lademoen lørdag 24. november.