-Som jeg har sagt tidligere, så er dette min absolutte drømmebooking, sier en energisk Rudi Eide fra bookingbyrået Heads. Forhåndssalget har gått bedre enn noen gang.

-Vi har aldri hatt så bra forsalg på hip hop, forteller Eide

-Men det er mange som disse kjenner navnene.

Kjente navn

Methodman og Redman er både kjente som duo og vær for seg. De står bak en mengde hits og samarbeidsprosjekter. De to newyorkerne har tidligere gitt ut suksessalbumene Blackout og Blackout II. Ikke bare er Methodman en av de mer synlige rapstjernene fra Wu-Tang Clan, men han er også kjent som karakteren «Cheese» i tv-serien «The Wire». Redman er ved siden av solokarrieren kjent fra gruppa «Def Squad». Begge ble allemannseie da de hadde hovedrollene i Hollywoodsuksessen «How High», som de også lagde soundtracket til.

-Det hjelper nok litt at de faktisk har vært på tv, ler Eide om engasjementet rundt konserten her i Trondheim.

Det er Familien, Ramp Pub & Spiseri og bookingbyrået Heads, som slår kreftene sammen for å få dette til. Det er ikke første gang stjerner fra gjengen i Wu-Tang står på plakaten i Trondheim, i 2012. Det har medført noen problemer. Avlyst konsert på Vannspeilet, stuntkonsert på Familien, og nylig utsatt Wu-Block konsert.

For sikkerhetsskyld

Sveinung Sundli, som har fått erfare at det å arrangere hip hop konserter kan medføre litt styr utenom det som er vanlig, tar selv turen til Oslo for å være helt trygg på at festen i kveld blir slik den var tenkt. Altså, se til at Methodman og Redman kommer seg fra Oslo til konsert i Trondheim.

-De har selvfølgelig klart å fucke opp flyturen sin til Oslo. Men de var i hvert fall vært kule nok til å kjøpe seg nye flybilletter, ler Sundli. En pubeier på vei til Oslo for å passe beryktede hip hop stjerner.

-Jeg skal bo på samme hotell, og ta samme fly som Meth og Red fra Oslo, forsikrer Sundli.

-Men jeg må bare også nevne at samarbeidet mellom Ramp, Familien og Heads har gått kjempebra. Vi har forhåndssolgt 500 billetter, og lagt av noen til å ha i døra. Vi går break even.

Kvelden åpnes av lokale rappere med Dekstra Large i spissen, som selv holdt en durabelig fest under sin realese konsert på Verkstedhallen.

i Verkstedhallen i kveld kl. 22.