PLANTS VS. ZOMBIES: GARDEN WARFARE 2

PC / XBox One / PS4

Aldersgrense: 12 år

La meg gjette vilt her. Stemmer det at du også er lei av spill til full pris der dui tillegg må betale både for sesongpass og mikrotransaksjoner for å få «hele spillet»? Stemmer det ikke at også du er lei av måtte betale nesten seks hundre kroner for et spill som i beste fall bare er halvferdig? For den veien spillbransjen  har tatt de siste par årene ligner mer og mer på ren svindel. Vi betaler i mange tilfeller for å være beta-testere for produkter som ennå er på utviklingsstadiet. Tenk deg om du kjøpte deg en ny bil og fikk vite at både ratt, girspake og bremser var ekstrautstyr.

Om svaret ditt på disse spørsmålene er ja, så skal du vite at hos «Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2» finner du ingen av disse kyniske foretningsmodellene. Spillet byr på full pakke. Og her er det ikke en mikrotransaksjon, DLC-pakker eller sesongpass å se i mils omkrets.

På toppen av dette så klarer «Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2» å være et av de beste og morsomste multiplayer-spill på ganske så lang tid. Om du ble skuffet av at forgjengeren føltes litt innholdsløs og spartansk så skal du vite at denne gangen så får du valuta for pengene og vel så det. En rekke multiplayer-spill, en nesten overveldende singleplayer-del og flere hemmeligheter og skjulte «skatter».

«Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2» er som du kanskje allerede vet et tredjepersons skytespill der du spiller som enten planter eller zombier. Aldersgrensen reflekterer at her er det ikke snakk om det vanlige blodbadet du finner i slike spill. Dette er bare gøy og moro. Og ingen føler vel særlig skyld om en tanketom zombie sprenges i filler av en illsint soyabønne?