Gå til mobilutgaven
forsiden

Mens vi venter på «Diablo III»

Mens vi venter på «Diablo III»

Svensker kan åpenbart mer enn å bare skrelle bananer.

5

MAGICKA

MAGICKA

PC

Aldersgrense: 12+«Magicka» er like genialt som det er banalt. Spillet tar utgangspunkt i alle rollespillklisjéene en kan tenke seg.

Du, og de inntil tre du spiller med, styrer hver sin ansiktsløse trollmann i Midgård som er ute på en lang reise for å stoppe den skumle trollmannen Grimnir som truer med ragnarok. Den mildt sagt tullete historien blir fortalt av den bleke og blodsugende greven Vlad, som følge han selv på ingen måte er en vampyr. All dialog er tekstet på engelsk, men fortalt på «tulle-swenglish».

Spillmekanismene og humoren er det som gjør «Magicka» så bra. I stedet for å bli utstyrt med ferdigdesignede «spells», starter du i stedet spillet med åtte magielementer. Disse kan kombineres til en rekke trylleformularer som kan slippes løs på fiendene. Kombinasjonsmulighetene er enorme, og selv om det kan virke litt keitete i starten, går det ikke lang tid før de råeste formularene sitter i fingrene.

«Magicka» kom ut for to uker siden, og har hatt endel barnesykdommer. Med ni patcher på like mange dager viser utviklerene i «Arrowhead Game Studios» at de tar problemene på alvor. Spillet oppførte seg nemlig feilfritt under min gjennomspilling. Man kan fint spille gjennom historien alene, men det anbefales å spille det med inntil tre venner online. Spillet selges på Steam for drøye 80 kr.OPPTUR: Herlig gameplay, herlig humor, herlig tullesvensk.

NEDTUR: Såppas hardcore at man ikke kan skippe dialogen før man prøver bossen for ørtende gang.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Utforsk tema:
Vis debatt

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus