Traveler´s Tales skjøt gullfuglen da de laget Lego Star Wars: The Video Game i 2005. Kombinasjonen legoklosser, en velkjent filmserie og studioets uimotståelige sans for humor gjorde spillet til en øyeblikkelig sukess. Ikke bare for barn. Lego Star Wars: The Video Game hadde nemlig noe for enhver smak.  Siden den gang har studioet spesialisert seg på å lage videospill av kjente filmer. Batman, Indiana Jones og Harry Potter er bare noen få av de som har fått sin spesielle behandling av Traveler´s Tales.

I år er det Lord of the Rings ( Ringenes Herre på norsk) som skal havne under hundrevis av juletrær. Og hvorfor ikke? Lego Lord of the Rings nesten tyter over av den helt spesielle sjarmen som Lego-spillene er kjent for. Alle tre filmene i trilogien er representert her. Nytt av året er at karakterene faktisk snakker et forståelig språk. Dette gjør at Lego Lord of the Rings klarer å gjenskape historien fra filmene langt bedre enn for eksempel Lego Pirates of the Carribean gjorde.

Alle kjente figurene er med her. Hobbitene er kanskje de minst gjenkjennelige. De ser rett og slett ut som hvilke som helst andre Lego-figurer. Det er birollene som Gandalv, Legolas og Gimli som virkelig gnistrer. Som vanlig er oppdragene pakket inn med en drøss med videosekvenser. Disse alene er verdt prisen for spillet. Aldri har du sett Lord of the Rings med en så kvass humoristisk brodd. Traveler´s Tales tar seg også friheter med selve historien. Det som skjer i filmene skjer ikke nødvendigvis på samme måte her. Spillet byr også på usedvanlig mye underholdning for pengene hva lengden angår. Lego Lord of the Rings er et langt spill  - et veldig langt spill, og mot slutten der den store kampen finner sted ute på slettene utenfor den hvite byen er det mest storslåtte scenarioet noengang i et Lego-spill. Anbefalt på det sterkeste.