Storfavoritten Margaret Berger har ladet opp med mye annet enn sang foran kveldens store finale i Melodi Grand Prix.

Om ikke lenge stiller hun i sin egendesignete kjole i Oslo Spektrum, for å framføre «I Feed You My Love».

Bruker yoga

- Jeg har forsøkt å ikke overøve, men holde meg frisk og sunn ved å spise mye frukt og grønt, og gjøre yoga. Det blir mye venting og sitting, og da er det godt å få i gang blodsirkulasjonen, forklarer hun til adressa.no.

Låten «I Feed You My Love» er skrevet av den svenske artisten og låtskriveren Karin Park og produsert av den norsk-svenske produsentduoen MachoPsycho.

- Jeg har blitt veldig glad i den, og gleder meg alltid til å synge den. Samtidig er «I Feed You My Love» utfordrende vokalmessig, og jeg skal ikke synge den så mange ganger i løpet av en dag før jeg kjenner at jeg blir sliten i stemmen. Det er en låt der man må satse alt vokalmessig; noen ganger går det greit og andre ganger går det ikke. Som vokalist er det godt å ha følelsen av å måtte gi alt, sier hun.

- Unik kreasjon

Antrekket blir den samme som under delfinalen i Florø, bare skoene er skiftet ut til et par med lavere hæler. Den hvite kjolen har vokalisten vært med å designe selv, i samarbeid med NRKs kostymedesigner.

- Det er en unik kreasjon. Jeg kommer nok til å ta den med til den internasjonale finalen, hvis jeg skal være med der, forteller Margaret Berger.

Hun er nest sist ut av de i alt ti finalistene i kveldens finale. Fire finalister går videre til en såkalt gullfinale, der den endelige vinneren og Norges representant til Eurovision Song Contest i Malmø 18. mai, blir kåret.