Men fortvil altså ikke, alle dere som ikke fikk plass! Her kommer nemlig invitasjon til nok en spennende VinPuls-kveld, denne gangen med viner fra en spansk «superstjerne»:

Viñedos y Bodegas Dominio de Tares er en av stjerneprodusentene i den lille vinregionen Bierzo nordvest i Spania. Her dyrkes de lokale druene godello og mencía, som gir helt unike fruktige, mineralske, komplekse og elegante viner som på en god måte reflekterer et meget spennende jordsmonn.

Som vanlig er det først til mølla-prinsippet som gjelder. Billetter kjøper du her:

http://vinpuls.hoopla.no/sales/dominiodetares/

Dette blir en spansk VinPuls-kveld med helt spesielle kvalitetsviner i glassene. Det serveres syv eksklusive viner i prisklassen fra 168 til 485 kroner, to av dem er utvalgte eldre viner hentet rett fra vinhusets egen kjeller. Disse er ikke tilgjengelig på Vinmonopolet her i Norge.

I tillegg til viner laget på godello og mencía-druer, får vi også smake en flott albariño hvitvin.

Vinmarkene hvor druene høstes for hånd, plot for plot, vinmark etter vinmark, har vinstokker som er fra 40-100 år gamle, og druene dyrkes 400-900 meter over havet.

Dominio de Tares benytter seg av både fransk og amerikansk eik, og vinene fatlagres fra 4-18 måneder før de flasketappes. Rødvinene er perfekte til norske høstkvelder og kortreist lam, reinsdyr og annet vilt.

Vinene blir presentert av vinhusets representant Lucia Arias.

Billettprisen omfatter billettgebyr, foredrag, smaking av kveldens viner samt en god matrett fra hotellets kjøkkensjef.

Velkommen til VinPuls-kveld med Dominio de Tares!