Inderøy:

Ingen var vitner til selve ulykken og mannen er foreløpig ikke avhørt, ettersom han har gjennomgått en operasjon ved St. Olavs Hospital.

– Etterforskning på stedet og undersøkelser av firhjulingen, viser at det med stor sannsynlighet dreier seg om en elgpåkjørsel, sier etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor til Adressa.no.

Det var klokken 04.10 natt til onsdag politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om ATV-ulykken i Inderøy. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. 41-åringen hadde klart å ta seg frem til fritidshuset sitt i Framverran der familien hans fant ham. De varslet AMK.

Alvorlig, men stabil

Mannen ble først transportert til Sykehuset Levanger, deretter til St. Olavs Hospital. Skadene ble ved ankomst vurdert som meget alvorlige, og situasjonen uavklart. Torsdag formiddag beskriver sykehuset mannens tilstand som alvorlig, men stabil. Han er operert og ligger nå på intensivavdelingen.

Ettersøk

Ifølge etterforskningsleder Tor Klevmo har ulykken skjedd på offentlig vei, ikke langt fra mannens fritidsbolig i Framverran. Han skal ha vært på vei hjem fra naboer da ulykken inntraff. Det er ikke mistanke om promillekjøring. Hardt skadd tok mannen seg hjem til fritidsboligen på firhjulingen sin. Viltnemnda har drevet ettersøk for å ta hånd om det de mener er en skadd elg.