Turneringen bestod av 21 lag og ble vunnet av Kristoffer Hegge, Kjell Helmersen, Odd Arne Hatten og Villiam Ovesen. På 2.plass kom et dansk-nederlandsk lag (Mortensen, Peters, Smit og Wortel), mens Båtstad, Johnstuen, Andersbakken og Andersen kom på 3.plass.

Idet syd i dette spillet viser 20-21 grand mangler nord noen poeng for en sleminvitt, men en god sekskorts farge kompenserer. Det handler jo tross alt om stikk, ikke antall honnørpoeng! Hvis nord blir spillende 6 kløver og får spar ut må han gjette, enten ta sparfinesse, eller gå opp med esset og ta tre runder hjerter før uttrumfing for å bli kvitt spartaperen, så ta ruterfinesse senere. Det avhenger av at det er ruterfinessen som går og ikke sparfinessen, og at hjerter ikke sitter verre enn 4-3. I 6 grand av syd er det bedre sjanser.

For det første er utspill i hvilken som helst av fargene spar, hjerter og ruter favør og gir det tolvte stikket med det samme. Hvis det kommer kløver ut får syd et valg senere. Men han kan i alle fall teste hjerteren først, og om knekten ikke sitter dypere enn tredje behøves ingen finesse. Slik satt det:

Mot 3 grand spilte alle ut spar, og det ble notert +490. I slem (hvor det noen steder kom spar ut mot 6 kløver) ble det også tolv stikk ved alle borde. Best score fikk Rune og Bjørn Kvaran som noterte +1230 for 6 grand doblet med tolv stikk.

Her kan du lese mer om bridge.