Trøndelag har hatt lite å skryte av på værfronten denne sommeren. Og selv om det kan bli opp mot 20 grader i morgen kveld, er det ingen grunn til å finne frem solhatten med det første.

Langtidsvarselet viser ingen tegn til bedring.

På Facebook-siden VærAdressa har vi opprettet en egen klagemur for deg som ønsker utløp for værfrustrasjonen. Der kan du sette ord på værsyken, og komme med forslag til aktiviteter når godværet uteblir.

Her finner du VærAdressas «klagemur» på Facebook.

- Syter ikke for dårlig vær

Vi har hentet frem noen av lesernes værklager:

- Været er greit, men er lut lei all klagingen, forteller Bjørn W.

- Sitter ikke inne og syter fordi det er dårlig vær. Bruker heller kreftene på noe annet. Naturen har sine spennende sider i all slags vær. Smil og vær glad, da skinner solen, sier Roger D.

- Fint innevær. Blir veldig rent hus når vaskingen er det eneste å finne på uten at snørra renner og man blir gjennomvåt, sier Sophie L.

- Katastrofe for psyken

- Regn og kaldt vær i Trondheim er katastrofe for psyken. Kan telle på ei hånd hvor mange ganger hagemøblene har blitt brukt, sier Sophie L.

- Det er godt at vinterdynen, varmeteppet og de gode hanskene ikke er pakket vekk. Elleve grader og sur vind krever sin kvinne, og en liten dunjakke, sier Mette Ø.

- Kommer ikke sola hit så drar jeg dit sola er. Så pakker jeg sammen kofferten for andre gang denne sommeren og reiser til Syden. Der er jeg garantert sol og varme, sier Solmaz A.

Sett ord på dine følelser om værelendigheten på facebooksiden vår.