- Hvor lenge har du jobbet i serviceyrket?- Det er tre år siden jeg begynte her jeg jobber nå. Da startet jeg for meg selv – sånn franchise lite. Egentlig har jeg utdanningen og erfaringen min fra helsesektoren. Jeg jobbet på Østmarka i 28 år, og tre år i hjemmesykepleien før jeg byttet yrke.

- Hvorfor byttet du?- Grunnen til at jeg byttet yrket etter hvert var fordi mannen min begynte å jobbe på bensinstasjon, så begynte jeg å jobbe for ham – og det var kjempeartig! Det var en ny måte å treffe folk på, og jeg er veldig glad i folk. Etter en stund der måtte jeg finne på noe nytt, og da endte jeg opp der jeg er i dag.

- Hvordan er arbeidsdagen din som franchisetaker?Det er tøft. Det er veldig mye arbeid, og ingen ni til fire jobb. Jeg er her fra morgen til kveld, også er det jo en del papirarbeid når man kommer hjem. Men jeg stortrives med det.

- Hva er det beste med jobben din?- Jeg treffer så mange hyggelige og blide folk, og det er det beste med jobben min – det å bli kjent med nye mennesker. Jeg opplever ofte at folk kommer tilbake for å prate. Senest nå for kort tid siden kom en student tilbake for å slå av en prat. Det var så artig. Han var mye innom her tidligere, men plutselig bare sluttet han å komme innom. Jeg begynte å lure på hvor i all verden det hadde blitt av ham. Men for et par dager siden dukket han opp igjen. Han hadde studert utenlands, men sa at han måtte komme innom å hilse på meg når han først var hjemme på juleferie. Sånne ting gjør at jeg trives så godt i jobben min.

- Hva er det beste med trøndere, du som møter mange av dem i jobben din?- Trøndere er ganske lune. De har en lun humor som passer meg. Også er de litt treige da. De er ikke akkurat de som tar initiativet først. Men når de først gjør det er de skikkelig okay.