31. oktober står svenske Veronica Maggio på scenen i det røde runde huset i Elgeseter gate 1. Maggio gjester Trondheim i forbindelse med en stor Skandinavia-turné, og skal spille flere steder rundt om i landet.

Artisten begynner turneen 24. oktober og ankommer Stavanger 29. oktober, før turen går videre til Bergen og Trondheim. Deretter fortsetter hun i Drammen og Oslo, og avslutter Norges-besøket i Jessheim 3. november.

Ålesund i august

Maggio slapp i fjor høst albumet "Handen i fickan fast jag bryr mig", og det er fortsatt et av de mest spilte albumene på Spotify, med over 30 millioner avspillinger. Adressas anmelder ga albumet terningkast fem, og skrev blant annet at "det bobler når Maggio skildrer hjertesorg og hverdagsliv med sin sørgmodige, vakre stemme."

Den svenske popartisten har heller ikke ligget på latsiden i sommer. Hun spilte blant annet på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, og Storsjöyran i Östersund. Lørdag 23. august opptrer hun på Jugendfest i Ålesund, på Color Line Stadion. I høst søker hun til mindre scener for å komme nærmere publikum, melder arrangørene.