- I Trondheim har det vært en mangelpå krefter som følger opp om en stolt managertradisjon. Vi satser på å tastafettpinnen videre på dette. Samtidig oppfordrer vi andre managerspirer til åta steget fullt ut og bli med på moroa, sier Leiv Aspén i plateselskapetDayladore.

30. november etableres det nye bookingselskapet StarlessBooking, Dayladore legger ned og opp kommer musikkselskapet Aspén.

- Vi vil revitalisere med å prøve åbli noe mer enn et plateselskap. Aspén vil ikke bare ha fokus påplateutgivelser, men også på management, forteller Leiv Aspén.

Kasper Steen, Dag Lindsholm og Mads Sømme har drevet på medkonsertbooking en stund og håper at de med Starless Booking kan fortsette åsette sin egen vri på ting.

- Tilbakemeldingene vi har fått på atvi gjør dette har vært veldig positive, forteller Kasper Steen.

- Vi har sett at det er blomstrendemusikkmiljø i der i byen, og den positive tilbakemeldingen viser at det er etmarked, mener han.

- Alle kulturbyer med respekt for segselv trenger et aktivt undergrunnsmiljø.

Lanseringsfest

I første omgang ønsker ildsjelene i Starless Booking å få booketsine band utenfor Trondheim, samt forberede festivalsommeren.

- Typisk for mange trondheimsbaserteband er at de spiller mye i Trøndelag og lite i resten av landet. Å få booketbandene utover regionens grenser er en hard jobb å få til, men vi håper atarbeidet vil bære frukter, sier Steen.

Starless Booking og Aspén går sammen om lanseringsfest med showog konsert på Moskus, fredag 30. november kl. 20.00.