Gå til mobilutgaven
mandag 26.09 2016
10:09

Børsen med rød ukestart

Oslo (NTB): Oslo Børs startet uken i rødt. Etter en halv times handel var hovedindeksen sunket med 1,26 prosent, til 610,03 poeng.

10:01

Virke: Pilene peker oppover for norsk næringsliv

Oslo (NTB): Bunnen er trolig nådd for norsk næringsliv, og herfra vil det gå oppover, spår hovedorganisasjonen Virke.

09:58

Irlands statsminister tok opp Norwegian med Obama

Oslo (NTB): Irlands statsminister Enda Kenny har to ganger bedt Barack Obama godkjenne Norwegians planer om flygninger fra Irland til USA.

09:35

Valen nektet straffskyld

Oslo (NTB): Komiker Kristian Valen nektet straffskyld på alle punkter da han møtte i retten, tiltalt for trusler mot politiet i mai og for å ha båret våpen offentlig i midten av september.

Leses nå:
mandag 26.09 2016
09:33

UDI legger ned ytterligere 3.800 mottaksplasser

Oslo (NTB): UDI kvitter seg med ytterligere 3.800 mottaksplasser fordi det kommer færre asylsøkere til Norge.

09:08

Israel reagerer på norsk kunstvideo på Nationaltheatret

Oslo (NTB): Israel raser mot norsk kunstverk på Nationaltheatret og kaller det for antiisraelsk propaganda av verste sort.

09:06

Elgjakta oppdateres fortløpende på nett

Nå kan du følge elgjakta nærmest på direkten via Statskogs nye Elgbørs.

08:11

Kreftpasienter betaler kreftbehandling fra egen lomme

Oslo (NTB): Flere kreftpasienter betaler selv for livsforlengende behandling på private sykehus. Andelen har økt kraftig fra i fjor til i år.

07:58

Seks av ti i omsorgsektoren truet av vold

Omsorgsarbeidere er blant de mest utsatte i landet, mener LO-forbund. De krever bedre sikring.

07:53

Elgjakta oppdateres fortløpende på nett

Oslo (NTB): Nå kan du følge elgjakta nærmest på direkten via Statskogs nye Elgbørs.

07:52

Geografisk ubalanse blant Norges mektigste

Kun én av styrelederne i statens 30 største selskaper er bosatt nord for Lillehammer. Ni av de ti største selskapenes styreledere er bosatt i Oslo.

07:43

Geografisk ubalanse blant Norges mektigste

Oslo (NTB): Kun én av styrelederne i statens 30 største selskaper er bosatt nord for Lillehammer. Ni av de ti største selskapenes styreledere er bosatt i Oslo.

06:11

Politihøgskolen fjerner fordypningsfag i voldtekt

Politihøgskolen fjerner fordypningsfaget i seksuelle overgrep og voldtekt for å vektlegge en lik grunnutdannelse for alle studentene.

06:11

Sterk rødgrønn framgang i ny måling

De tidligere regjeringspartiene får flertall for første gang siden oktober i fjor, ifølge en ny meningsmåling fra Dagbladet.

05:37

Vestkantskoler skjermet for kameraovervåking

Oslo (NTB): 26 skoler i Oslo har kameraovervåking, men ingen av dem er på vestkanten.

mandag 26.09 2016
05:34

Vil vise fram norsk bistand som godt eksempel

Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve): Den norske modellen for bistandssamarbeid bør være til inspirasjon for andre land, mener FN-utsendingen Virginia Dandan.

04:56

Rektor sender hjem syke elever uten fravær

Bergen (NTB): Etter de nye fraværsreglene tredde i kraft i høst har rektor ved Amalie Skram videregående i Bergen sett seg nødt til å sende hjem syke elever. Mange kommer syke på skolen for å unngå fravær.

04:20

Tine ønsker stopp i salget av statlige melkekvoter

Oslo (NTB): Ostelagrene har ikke vært så store siden tusenårsskiftet. Nå ber Tine om tiltak for å dempe overproduksjonen av melk.

01:49

Politihøgskolen fjerner fordypningsfag i voldtekt

Oslo (NTB): Nå fjerner Politihøgskolen fordypningsfaget i seksuelle overgrep og voldtekt for å vektlegge en lik grunnutdannelse for alle studentene.

00:05

Grandhagen bekymret for foreslått langtidsplan

Oslo (NTB): Tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen mener regjeringens foreslåtte langtidsplan for Forsvaret har store mangler. Han er spesielt bekymret for Hærens framtid.

søndag 25.09 2016
15:10

Mann siktet for dødsvold i Telemark

Vinje (NTB): En 35 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en 38 år gammel mann døde i en hytte i Vinje i Telemark.

15:08

Fiskeriministeren kaller journalist «drittsekk»

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) var så misfornøyd med intervjuet til Jørn Myreng at han gikk ut på Facebook og kalte iTromsø-journalisten «en drittsekk».

14:31

Kiosk ranet i Oslo

Oslo (NTB): En Narvesen-kiosk ble søndag ranet i Dronning Eufemias gate i Oslo. Raneren skal truet med det som trolig var en pistol.

13:19

Fiskeriministeren kaller journalist «drittsekk»

Tromsø (NTB): Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) var så misfornøyd med intervjuet til Jørn Myreng at han gikk ut på Facebook og kalte iTromsø-journalisten «en drittsekk».

12:01

22-åring kritisk skadd etter fall fra tak i Bergen

Bergen (NTB): En 22 år gammel mann er kritisk skadd etter at han natt til søndag falt ned fra et tak på Nøstet i Bergen.

søndag 25.09 2016
11:07

To menn siktet for grov vold etter dødsfall på øy

Stavanger (NTB-Steinar Schjetne): To menn er siktet for grov kroppsskade etter at en tredje mann ble funnet død på øya Ombo nord for Stavanger søndag morgen.

10:42

Omsorgsarbeider død etter vold – utviklingshemmet mann mistenkt

Kragerø (NTB-Steinar Schjetne): Politiet i Kragerø mistenker en 35 år gammel, utviklingshemmet mann for å ha brukt grov vold mot en kvinne som jobbet i institusjonen han bodde i. Kvinnen døde av skadene.

07:20

Vegvesenet skrinlegger samkjøringsprosjekt

Et prosjekt som har kostet 45 millioner kroner, skulle få flere til å kjøre sammen. Nå er prosjektet lagt ned og appen som ble laget er avviklet.

06:38

Vegvesenet skrinlegger samkjøringsprosjekt

Bergen (NTB): Et prosjekt som har kostet 45 millioner kroner, skulle få flere til å kjøre sammen. Nå er prosjektet lagt ned og appen som ble laget er avviklet.

04:59

Mann knivstukket i Finnmark – kvinne pågrepet

Bjørnevatn (NTB): En kvinne i 20-årene er pågrepet etter at hun skal ha knivstukket sin mannlige samboer i en bolig utenfor Kirkenes. Mannen er ikke livstruende skadd.

søndag 25.09 2016
04:39

Ulriksbanen er til salgs

Bergen (NTB): Taubanen opp til Ulriken-fjellet i Bergen er til salgs. Med på kjøpet kommer en restaurant og en buss.

04:05

Ferje i havn etter motortrøbbel utenfor Horten

Horten (NTB): Ferja Bastø I er trygt i havn etter å ha fått motorstopp utenfor Horten. Det var 87 personer ombord da problemene oppsto.

03:12

Skudd avfyrt like ved fotballbaner i boligområde

Oslo (NTB): Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at det ble avfyrt skudd i nærheten av noen fotballbaner i Bjørndal i Oslo lørdag. Ingen ting tyder så langt på at noen ble skadd.

00:41

Nordmenn og svensker utsatt for mulig millionsvindel

Oslo (NTB): Over 70 nordmenn og svensker kan ha blitt lurt for til sammen 10-20 millioner kroner, ifølge Aftenposten. Pengene er blitt overført til en norsk 41-åring bosatt i Moldova.

lørdag 24.09 2016
23:49

Mann mistenkt etter dødsfall i Kragerø

Kragerø (NTB): Politiet har kontroll på en mann som har status som mistenkt etter at en kvinne ble funnet død i Kragerø lørdag kveld.

20:23

Wenche Lowzow er død

Wenche Lowzow, den første stortingsrepresentanten i Norge som sto fram som homofil, er død. Høyre-politikeren ble 90 år gammel.