Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

søndag 25.01 2015
11:48

Flere snødybderekorder i Hordaland

Bergen (NTB): Det kraftige snøværet den siste tiden har ført til nye januarrekorder i snødybde flere steder i Hordaland.

11:17

Støre: Eierandeler kan reduseres ved sammenslåinger

Oslo (NTB): Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener statens eierskap i Telenor og Kongsberg Gruppen bare kan reduseres hvis selskapene vil slå seg sammen med andre selskaper.

10:02

Krekar ute av fengsel: – Er som Nord-Korea

Kongsvinger (NTB-Laila Nguyen): Mulla Krekar ble løslatt fra Kongsvinger fengsel like etter klokken 8.30 søndag. Livet bak murene sammenlignet han med å være i Nord-Korea.

08:57

Krekar ute av fengsel

Mulla Krekar ble løslatt fra Kongsvinger fengsel like etter klokken 8.30 søndag. Han har sonet ferdig en dom på to år og ti måneder.

Leses nå:
søndag 25.01 2015
07:15

Bussjåfør slått i hodet i slåsskamp på buss i Oslo

En bussjåfør ble slått i hodet med en flaske etter at det oppsto en slåsskamp på en buss ved Galgeberg i Oslo natt til søndag.

06:56

Yrket som falt fra statustoppen

Seks av ti kommer inn på lærerutdanningen i Norge. I Finland kommer bare én av ti søkere inn på studiet.

02:46

Bussjåfør slått i hodet i slåsskamp på buss i Oslo

Oslo (NTB): En bussjåfør ble slått i hodet med en flaske etter at det oppsto en slåsskamp på en buss ved Galgeberg i Oslo natt til søndag.

00:47

Falsk bombe på Oslo S laget for å lure politiet

Oslo (NTB): Bombegruppen ble kalt ut for å sjekke en bag som ble funnet på Oslo S lørdag ettermiddag. Den viste seg å være helt ufarlig, men politiet tror den ble laget for å lure politiet.

lørdag 24.01 2015
21:35

Tromsø-ordfører trekker seg fra valgliste

Tromsø (NTB): Jens Johan Hjort trekker seg som listetopp for Tromsø Høyre etter det byrådslederkandidat Øyvind Hilmarsen beskriver som et mislykket kuppforsøk fra Hjorts side.

21:12

Mann i 30-årene knivstukket i Hordaland

Rosendal (NTB): En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket i et bolighus i Sandvoll i Kvinnherad kommune Hordaland natt til lørdag. Seks andre personer som var til stede i huset, venter på å bli avhørt av politiet.

19:16

Krekar-saken opp for Oslo tingrett tirsdag

Oslo (NTB-Anne Marjatta Gøystdal): Tvangsbosettingen av mulla Krekar behandles i Oslo tingrett klokken 9 tirsdag. Krekar møter selv i retten.

19:08

Krekar-saken opp for Oslo tingrett tirsdag

Tvangsbosettingen av mulla Krekar behandles i Oslo tingrett tirsdag formiddag. Krekar møter selv i retten, melder TV 2.

16:01

Ung mann omkom i snøskred på Svalbard

Longyearbyen (NTB): En ung mann er funnet omkommet i et snøskred sør for Longyearbyen på Svalbard, opplyser Sysselmannen. Det er uvisst om flere personer er tatt av skredet.

15:33

Ung mann funnet omkommet i snøskred på Svalbard

En ung mann er funnet omkommet i et snøskred sør for Longyearbyen på Svalbard, opplyser Sysselmannen. Det er uvisst om flere personer er tatt av skredet.

14:52

Solberg: – Føler med prinsesse Astrid

Davos (NTB): – Det er med sorg jeg har mottatt budskapet om Johan Martin Ferners bortgang, sier statsminister Erna Solberg (H).

13:40

SV varsler kamp om iskanten

Oslo (NTB): SV-leder Audun Lysbakken varslet kamp om iskanten da han holdt sin tale til landsstyret lørdag. Samtidig utfordrer han Arbeiderpartiet.

13:32

Støre vil fortsatt samarbeide

Davos (NTB): Sterke målinger til tross: Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier det fortsatt er samarbeid som gjelder.

12:15

Johan Martin Ferner er død

Oslo (NTB): Johan Martin Ferner, prinsesse Astrids ektemann, er død, 87 år gammel.

12:08
11:29

Meling: – Krekar gleder seg til å bli løslatt

Kongsvinger (NTB): Mulla Krekar gleder seg til å slippe ut av Kongsvinger fengsel søndag. Neste uke vil han møte i Oslo tingrett for å kjempe mot å bli tvangsflyttet til Kyrksæterøra.

lørdag 24.01 2015
10:51

Mener minoriteter vil tjene på økt midlertidighet

Oslo (NTB): Stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) mener at minoriteter vil tjene på at det blir flere midlertidige ansettelser.

09:59

Turntrener dømt for overgrep

Fredrikstad (NTB): En turntrener fra Østfold er dømt til ni måneder i fengsel for å ha hatt seksuell omgang med en jente fra hun var 14 år gammel.

09:35

Rumenere dømt for pengeforfalskning

Drammen (NTB): Tre rumenere som i fjor ble tatt med nesten hundre tusen kroner i falske sedler, er i Drammen tingrett dømt til tre år og en måneds fengsel for falskmyntneri.

08:23

To siktet for knivstikking i Oslo

Oslo (NTB): En mann og en kvinne i 30-årene er siktet for legemsbeskadigelse etter å ha knivstukket hverandre i et slagsmål i en leilighet i Oslo natt til lørdag.

lørdag 24.01 2015
06:37

Bare to møter mellom Norge og Irak om Krekar

Justisminister Anders Anundsen (Frp) sa for få dager siden at det har vært en «utstrakt kontakt» mellom norske og irakiske myndigheter om retur av mulla Krekar. Nå viser det seg at det kun har vært to møter.

06:35

Mattilsynet misfornøyd med svar fra Pelsdyralslaget

Mattilsynet er ikke fornøyd med svarene Pelsdyralslaget kom med i et møte med tilsynet tidligere denne måneden. De ber nå om utfyllende svar.

04:59

Sp vil støtte et nasjonalt tiggeforbund

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) vil etter alt å dømme få sitt lovforslag om et nasjonalt tiggeforbud gjennom i Stortinget. Sp bekrefter at de vil støtte forslaget.

04:07

Mann pågrepet med pistol i bilen i Stavern

Stavern (NTB): En mann som natt til lørdag truet flere personer med pistol i Stavern, er pågrepet av politiet uten dramatikk.

02:49

Bare to møter mellom Norge og Irak om Krekar

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) sa for få dager siden at det har vært en «utstrakt kontakt» mellom norske og iranske myndigheter om retur av mulla Krekar. Nå viser det seg at det kun har vært to møter.

lørdag 24.01 2015
00:46

Mattilsynet misfornøyd med svar fra Pelsdyralslaget

Oslo (NTB): Mattilsynet er ikke fornøyd med svarene Pelsdyralslaget kom med i et møte med tilsynet tidligere denne måneden. De ber nå om utfyllende svar.

00:14

Marion Ravn på europaturné med Lionel Richie

Oslo (NTB): Norske Marion Ravn skal varme opp for soul- og popveteranen Lionel Richie når han starter sin europaturné i februar.

fredag 23.01 2015
22:53

Politiet glemte igjen maskinpistol etter øvelse

Oslo (NTB): Etter en øvelse i Posthuset i Oslo forrige tirsdag glemte politiet en MP5-maskinpistol igjen i kjelleren.

21:54

Mann dømt til fengsel for plagsomme oppringninger

Tromsø (NTB): En mann er dømt til 90 dagers fengsel for å ha ringt til ti ulike kvinner uten å si noe når de tok telefonen.

21:26
fredag 23.01 2015
21:08

Anundsen glad for å få rettens vurdering av Krekar-instruks

Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve og Steinar Schjetne): Mulla Krekar tar vedtaket om tvangsflytting inn for retten og får trolig bo hjemme i Oslo til prosessen er over. Justisministeren imøteser rettens syn på «Lex Krekar».

21:04

Enebolig brant ned til grunnen i Alta

Alta (NTB): Kraftig vind gjorde slukningsarbeidet vanskelig, og brannvesenet fryktet lenge at brannen skulle spre seg da det brant i en enebolig i Alta fredag kveld.

20:43

Åpner for to nestledere i Arbeiderpartiet

Oslo (NTB): Valgkomiteen i Arbeiderpartiet ber sentralstyret endre vedtektene for å åpne for to nestledere.

20:06

84-åring døde etter å ha blitt slått ned

Narvik (NTB): En 84 år gammel mann som ble slått ned på gaten i Narvik sist helg, døde torsdag av skadene. Politiet mener dødsfallet henger sammen med voldsepisoden.

19:30

84-åring døde etter å ha blitt slått ned

En 84 år gammel mann som ble slått ned på gaten i Narvik sist helg, døde torsdag av skadene. Politiet mener dødsfallet henger sammen med voldsepisoden.

18:03

Arbeiderpartiet vil stanse salg av Statskog

Arbeiderpartiet har lagt fram et forslag i Stortinget som vil stanse regjeringens foreslåtte nedsalg i Statskog.