Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

onsdag 23.04 2014
16:00

Flygerne i mikroflyet omkom momentant på Voss

Voss (NTB): De to mennene som omkom i mikroflystyrten i Volavatnet på Voss 1. april, omkom momentant, viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

15:44

Flere pågrepet i Sverige for gullsmedran i Oslo

Oslo (NTB-Solveig Joten Svensen): Flere menn er pågrepet i Stockholm, siktet for å ha stått bak det væpnede gullsmedranet på Grønland i Oslo 29. mars.

15:43

Unge Høyre refser Olemic Thommessen

Oslo (NTB): Stortingspresident Olemic Thommessen (H) får kritikk fra egne rekker fordi han ikke vil møte Dalai Lama når han kommer til Oslo.

15:20

Politiet ønsker kontakt med motorsyklister etter ran i Orkdal

Orkanger (NTB): Politiet etterlyser to personer på motorsykkel etter et væpnet ran av en eldre kvinne i Orkdal kommune 10. april.

Dette leses nå:
onsdag 23.04 2014
14:55

17 drektige simler påkjørt av toget i Nordland

Mosjøen (NTB): I alt 17 drektige simler ble onsdag påkjørt av toget sør for Mosjøen i Nordland. Seks dyr måtte avlives etter ulykken.

14:47

Sigrid-tiltalt: -Har ikke fraktet lik eller noe sånt

Oslo (NTB): Den tiltalte i Sigrid-saken hevder det var fordi han måtte frakte tungt verktøy at han lånte kameratens bil dagen etter at Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant.

14:29

– Avvisning av Dalai Lama slår tilbake på Norge

Dharamsala/Oslo (NTB-Kjell Arild Nilsen): – Om norske myndigheter ikke vil motta Dalai Lama, slår det først og fremst tilbake på dem selv, sier Dalai Lamas representant til NTB.

14:28

Ranet gullsmed i Oslo begjært konkurs

Oslo (NTB): Gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo, som tidligere denne måneden ble ranet, ble onsdag slått konkurs.

13:50

Jensens forsvarer: – Nye vitner svekker mistanken

Oslo (NTB-Peter Tálos og Alexander Vestrum): Over 60 vitner er så langt avhørt i korrupsjonssaken mot Eirik Jensen. Den siktede politimannens sak er styrket, mener forsvareren hans.

13:00

Stor interesse blant lærere for videreutdanning

Oslo (NTB): Et rekordhøyt antall lærere over hele landet har søkt om videreutdanning. Men det er ikke nok plasser til alle som har fått innvilget søknaden, viser ferske tall fra Kunnskapsdepartementet.

12:40

Solvik-Olsen vil forby provisjon til P-vakter

Oslo (NTB): Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) har fått nok av uryddige forhold i landets rundt 200 parkeringsselskaper. Nå tar han grep.

12:22

Politiinformant dømt til seks års fengsel

Bergen (NTB): En 36 år gammel mann som var politiets informant i Bergen, er dømt til seks års fengsel for innførsel av store mengder narkotika.

12:19

Kina advarer Norge mot å møte Dalai Lama

Beijing (NTB-Reuters): Kina advarer på nytt norske myndigheter mot å ta imot Dalai Lama når han kommer til Oslo i mai.

12:03

Tor Arne Mjølund er årets Holmboeprisvinner

Oslo (NTB): Matematikklærer Tor Arne Mjølund ved Kristiansand katedralskole Gimle tildeles Bernt Michael Holmboes minnepris for 2014.

11:54

– Dalai Lamas sikkerhet vel ivaretatt

Oslo (NTB): Sikkerheten til Dalai Lama er godt ivaretatt til tross for at norske myndigheter prøver å holde armlengdes avstand til ham når han besøker Oslo.

11:30

Ingen bombe i koffert på Hønefoss

Hønefoss (NTB): Politiets bombegruppe rykket ut for å undersøke en hensatt koffert utenfor DNBs filial på Hønefoss onsdag. Innholdet viste seg imidlertid å være ufarlig.

11:27

Brende har ikke bestemt seg om Dalai Lama

Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve): Regjeringen har ikke bestemt seg for om han eller noen andre fra regjeringen vil møte Dalai Lama, sier utenriksminister Børge Brende (H).

11:08

Siktet NTNU-student døde av skadene

Trondheim (NTB): Den 30 år gamle studenten fra Iran som ble siktet for å ha forsøkt å drepe en mann med saks i Trondheim søndag, døde på St. Olavs hospital tirsdag.

10:24

Røe Isaksen innrømmer dårlig SMS-vurdering

Oslo (NTB): Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) innrømmer å ha gjort en dårlig vurdering da han sendte en SMS til Oslos skolebyråd om behandlingen av en privat muslimsk skole i Oslo.

10:14

Oslo Børs ned fra start

Oslo (NTB): Verdien av aksjene på Oslo Børs falt fra start onsdag formiddag. Etter en snau times handel lå hovedindeksen på 559,44 poeng, en nedgang på 0,3 prosent.

onsdag 23.04 2014
10:03

MC-fører alvorlig skadd på E6 i Akershus

Oslo (NTB): En motorsyklist i 40-årene ble alvorlig skadd i en ulykke på E6 i Akershus onsdag morgen.

09:45

Gisseltaker i Vadsø fengsel dømt

Vadsø (NTB): En 22-årig mann er dømt til fengsel i tre og et halvt år for gisseltaking i Vadsø fengsel. En fengselsbetjent ble truet med kniv mot strupen da mannen rømte sammen med en medfange.

08:46

Jensen tar opp kampen for å bevise sin uskyld

Den korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen vil for første gang stille i retten selv når spørsmålet om forlenget varetekt skal avgjøres onsdag formiddag.

08:18

Savnet fisker funnet omkommet i Troms

En fisker er funnet omkommet i sjøen i Kvænangen i Troms.

onsdag 23.04 2014
07:52

Savnet fisker funnet omkommet i Troms

Burfjord (NTB): En fisker er funnet omkommet i sjøen i Kvænangen i Troms. Mannen falt over bord fra en båt natt til onsdag.

07:39

Bileiere skylder staten 830 millioner kroner

Eiere av 331.000 kjøretøy har enten ikke betalt årsavgiften eller den er betalt for sent.

07:38

Brende må svare på regjeringens Dalai Lama-syn

Oslo (NTB-Frode Kvam og Linus Røvik Hauge): Utenriksminister Børge Brende (H) må i Stortingets spørretime onsdag svare på flere kritiske spørsmål om regjeringens holdning til Dalai Lamas kommende Oslo-besøk.

07:04

Bileiere skylder staten 830 millioner

Oslo (NTB): Eiere av 331.000 kjøretøy har enten ikke betalt årsavgiften eller den er betalt for sent. Til sammen skylder de staten 830 millioner kroner.

06:14

Brende har ikke bestemt seg om Dalai Lama

Regjeringen har ikke bestemt seg for om han eller noen andre fra regjeringen vil møte Dalai Lama, sier utenriksminister Børge Brende (H).

onsdag 23.04 2014
04:54

Politihøgskolen vil ha flere søkere med innvandrerbakgrunn

Oslo (NTB): Politihøgskolen mener det er for få politifolk her i landet med innvandrerbakgrunn. Målet for skolen er at 5 prosent av alle som søker opptak, har minoritetsbakgrunn.

04:35

Fire til legevakt etter brann i Oslo

Oslo (NTB): To voksne og to barn ble natt til onsdag sendt til legevakten for kontroll etter en brann i en leilighet på Høybråten i Oslo. Brannen skyldtes trolig tyvkobling av det elektriske anlegget.

03:37

Muslimskole-mødre ber direktoratet avvise klage

Oslo (NTB): Mødre for muslimsk grunnskole, foreningen som har fått godkjent søknad om muslimsk skole i Oslo, ber Utdanningsdirektoratet avvise Oslo kommunes klage på godkjenningen.

02:57

MDG mest fram på ny måling

Oslo (NTB): Miljøpartiet De Grønne går mest fram med 1,5 prosentpoeng til 4 prosent på en måling som Opinion har utført for Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). Arbeiderpartiet er fortsatt størst til tross for et fall på 1,2 prosentpoeng til 34,5 prosent.

02:55

Flertallet mener politikerne må møte Dalai Lama

Oslo (NTB): Seks av ti spurte mener at enten statsminister Erna Solberg (H), utenriksminister Børge Brende (H) eller begge to, bør måte tibetanernes åndelige leder Dalai Lama når han kommer til Norge neste måned.

tirsdag 22.04 2014
23:32

Død person funnet i elv i Sunndal

Sunndalsøra (NTB): En person ble sent tirsdag kveld funnet død i elva Driva i Sunndal kommune. Store letemannskaper lette tidligere på dagen i samme område etter en kvinne som sist ble sett i helgen.

22:50

Kun sju kommuner er positive til reservasjonsrett for fastleger

Oslo (NTB): Kun sju av de i alt 159 kommunene som hittil har levert innspill til forslaget om reservasjonsrett for fastleger, er positive til ordningen.

21:41

Mann funnet død ved Osterøy

Bergen (NTB): En mann ble tirsdag funnet død i Osterfjorden i Hordaland. Et søk har pågått i området i flere dager etter en savnet mann i 60-årene.

21:27

Politiet går hardt ut mot regjeringens tiggeforslag

Politiet går sterkt inn for et nasjonalt forbud mot tigging. Regjeringens forslag om å la kommunene bestemme selv får gjennomgå i politiets høringssvar.

21:19

Landssvikarkiv kan bli åpnet

Oslo (NTB): En arbeidsgruppe anbefaler at landssvikarkivet åpnes for offentlig innsyn. Arkivet inneholder opplysninger om titusener av nordmenn som ble rettsforfulgt etter annen verdenskrig.

21:11

Kvinnelig innsatt lurte fengselsbetjent med løshår

Bergen (NTB): Bergen fengsel vurderer om innsatte skal nektes å bruke løshår etter at en kvinnelig innsatt lurte en fengselsbetjent til å tro at hun sov i sengen sin mens hun var i en helt annen celle.