Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

søndag 23.11 2014
06:02

Færre asylsøkere til Norge

Oslo (NTB): Tallet på asylsøkere i Norge har falt med 5 prosent i årets ti første måneder sammenlignet med samme periode i fjor.

04:41

Bergen fengsel roper varsku om farlige fanger

Bergen (NTB): Bergen fengsel sliter med å takle flere utagerende, voldelige og syke innsatte. Fengselet mener helsevesenet burde tatt seg av flere av de innsatte.

03:37

Fengselsansatte krever flere stillinger

Bergen (NTB): Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF) ber om 125 nye stillinger i fengslene her i landet. Men regjeringen har i stedet varslet at Kriminalomsorgen må kutte 25 millioner kroner neste år.

00:16

35-åring pågrepet etter skyting på sykehuset i Stavanger

Stavanger/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En 35-årig mann er pågrepet etter å ha avfyrt et skudd med pistol inne på Stavanger universitetssjukehus. Et rop om hjelp, tror politiet.

Dette leses nå:
lørdag 22.11 2014
23:43

To gutter til sykehus etter traktorvelt i Sirdal

Tonstad (NTB): To tenåringsgutter er fraktet til sykehus etter at de veltet med traktor i Sirdal i Vest-Agder lørdag kveld. Ifølge politiet er det glatt veibane på stedet.

23:21

Mann omkom i ATV-ulykke i Hallingdal

Flå (NTB): En 37 år gammel mann fra Flå mistet livet i en ulykke med firehjuling i Flå i Buskerud lørdag ettermiddag.

20:58

Frykt for mer sprengstoff på avveie i Voss

Voss/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Alle de fire mennene som er siktet etter bombefunnet i Voss, er løslatt. Politiet frykter samtidig at mer sprengstoff er på avveie.

19:45

Politiet vil varetektsfengsle voldtektssiktet i Vestfold

Tønsberg (NTB): Politiet i Vestfold vil mandag begjære en voldtektssiktet mann i 20-årene varetektsfengslet. Den siktede fastholder at han ikke voldtok en kvinne i 80-årene på Nøtterøy sist helg.

19:44

Skyting på sykehus i Stavanger – mann pågrepet

En 35-årig mann er pågrepet etter at det kom melding om skyting inne på akuttmottaket til Stavanger universitetssjukehus. Ingen er skadd.

18:35

Ekteparet Stordalen takker for støtten

– En stor fellestakk for overveldende støtte i dag, sier Petter Stordalen dagen etter at det ble kjent at kona Gunhild lider av en livstruende sykdom.

18:15

Telenor pålagt å gi fra seg VimpelCom-dokumenter

Oslo (NTB): Økokrim har fått tilgang til alle Telenors dokumenter som har med VimpelCom-saken å gjøre. Dette omfatter blant annet eventuell kontakt med diktatordatteren Gulnara Karimova.

16:48

Finansdebatten utsettes

Oslo (NTB-Ketil Bjærke og Jon Even Andersen): Nattlige forhandlinger til tross: De borgerlige partiene klarte ikke å overholde Stortingets budsjettfrister. Dermed må finansdebatten utsettes.

16:25

Ekteparet Stordalen takker for støtten

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): – En stor fellestakk for overveldende støtte i dag, sier Petter Stordalen dagen etter at det ble kjent at kona Gunhild lider av en livstruende sykdom.

14:44

Oslo Ap med Raymond på topp og Thorvald i bunn

Oslo (NTB): Oslo Arbeiderparti går til lokalvalg med Raymond Johansen (53) øverst på lista og Thorvald Stoltenberg nederst.

11:46

Pasient kapret ambulanse i Kristiansand

Kristiansand (NTB): En 40 år gammel mann kan vente seg en kraftig reaksjon fra politiet etter at han fredag kveld slo ned en ambulansesjåfør i Kristiansand og kjørte av gårde med ambulansen han selv ble transportert i.

11:28

Ny forskning tilbakeviser myter om barnets kjønn

Gutter fører ikke til flere gutter i barneflokken, og jenter fører ikke til flere jenter.

11:18

Redaktørforeningens leder fornøyd med budsjettet

Oslo (NTB): Generalsekretær Arne Jensen i Norsk Redaktørforening er rimelig godt fornøyd med mediedelen i neste års statsbudsjett.

11:15

NRK må kutte tross økt NRK-lisens

Oslo (NTB): I neste års statsbudsjett øker NRK-lisensen med 25 kroner, mens regjeringspartiene opprinnelig ville fryse lisensen på dagens nivå. Likevel varsler rikskringkastingen kutt i antall årsverk.

09:46

Lengre opphold for tvangsinnlagte innen psykiatrien

Oslo (NTB): Antall døgn med tvangsinnleggelse innen voksenpsykiatrien har økt med 4 prosent, viser en ny rapport fra Helsedirektoratet.

09:07

Vi har aldri vært mer europeiske – og mot EU

Bergen (NTB): Sju av ti nordmenn sier de er sterkt knyttet til Europa. Likevel vil svært få bli medlem av EU. Billige flybilletter og sterk norsk økonomi er noe av forklaringen.

lørdag 22.11 2014
08:33

Oppvask i sentrum etter budsjettkaos

KrF og Venstre varsler gjennomgang etter det som omtales som en klønete budsjettprosess fra Høyre og Frp.

07:40

Hagen: Næringslivseiere stemples som halvkriminelle

Oslo (NTB): Rimi-gründer og storaksjonær i Orkla, Stein Erik Hagen, er irritert og oppgitt over hvordan rike norske bedriftseiere behandles av politikerne.

07:29

Oppvask i sentrum etter budsjettkaos

Oslo (NTB): KrF og Venstre varsler gjennomgang etter det som omtales som en klønete budsjettprosess fra Høyre og Frp. Prosessen har ikke økt entusiasmen for firepartiprosjektet, skriver Dagsavisen.

07:28

Michael Schumacher selger hytta i Trysil

Oslo (NTB): Den tidligere Formel 1­føreren Michael Schumacher (45), som ble alvorlig skadd i en skiulykke i romjulen i fjor, selger nå hytta i Trysil, skriver Dagens Næringsliv.

lørdag 22.11 2014
06:47

Telenor velger å være taus i Vimpelcom-saken

Oslo (NTB): Korrupsjonsetterforskningen legger ingen begrensninger på hva Telenor kan fortelle om Usbekistan-utbetalingene. Likevel gjemmer Telenor seg bak en selvpålagt taushetsplikt, skriver Klassekampen.

06:21

Frp varsler omkamp neste høst

Oslo (NTB): Fremskrittspartiet varsler større skattekutt og nye omkamper allerede neste høst. Det kommer mer fra oss neste år, varsler nestleder Per Sandberg.

05:15

Nordmenn drikker mer, men går ikke oftere på fylla

Oslo (NTB): Nordmenn over 40 år drikker oftere enn før, men går ikke mer på fylla. Det er konklusjonen i en ny norsk studie.

04:41

Dømt til fengsel for overgrep mot mindreårige jenter

Bodø (NTB): En mann i 30-årene er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fengsel i to år og fire måneder for seksuelle overgrep mot tre jenter under 16 år.

04:13

Tøff kamp om vaskejobber i Skien

Skien (NTB): Skien kommune lyste ut fem deltidsstillinger som renholder i høst, og fikk mellom 50 og 100 søkere til hver av jobbene.

lørdag 22.11 2014
03:36

Leverte meldekort i Kurdistan – dømt til fengsel

Hamar (NTB): En mann fra Hamar er i Hedmarken tingrett dømt til 45 dagers ubetinget fengsel for trygdesvindel av 284.000 kroner. Mannen ble avslørt da Nav oppdaget at meldekortene var registrert i Kurdistan.

02:49

Bulgarer dømt for smugling av 20 kilo hasj

Kongsvinger (NTB): En 37-årig bulgarsk statsborger er i Glåmdal tingrett dømt til to år og åtte måneders fengsel for smugling av 20 kilo hasj til Norge.

02:20

Pelsdyrnæringen skuffet over budsjettforliket

Stavanger (NTB): Skuffelsen er stor hos pelsdyroppdrettere i Rogaland etter at Høyre og Frp i budsjettavtalen med Venstre og Kristelig Folkeparti gikk med på å vurdere et forbud mot pelsdyrhold.

fredag 21.11 2014
23:06

Gunhild Stordalen er alvorlig syk

Oslo (NTB): Gunhild Stordalen, kona til investor og forretningsmann Petter Stordalen, har fått påvist den livstruende og sjeldne sykdommen systemisk sklerodermi.

22:57

Gunhild Stordalen er alvorlig syk

Gunhild Stordalen, kona til investor Petter Stordalen, har fått påvist den livstruende sykdommen systemisk sklerodermi.

fredag 21.11 2014
22:41

To nye pågripelser etter sprengstoffunn i Voss

Voss/Oslo (NTB-Dag Kjørholt og Alexander Vestrum): Politiet har pågrepet ytterligere to menn i tilknytning til funnet av en hjemmelaget, armert bombe i Voss. Til sammen er fem personer blitt pågrepet i saken.

21:20

Borgerlig fristbrudd skaper krøll på Stortinget

Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve): De borgerlige partiene brukte så lang tid på å bli enige om budsjettet at finansdebatten kan bli utsatt.

21:12

Én omkom i boligbrann i Tromsø

Tromsø (NTB): En person mistet livet i en brann i en enebolig i Tromsø natt til fredag. Den omkomne ble funnet i boligens utleiedel.

21:02

To år og åtte måneders fengsel for hasjsmugling

Kongsvinger (NTB): En tysk-bulgarsk mann er i Glåmdal tingrett dømt til to år og åtte måneders fengsel for smugling av 20 kilo hasj.

20:43

Streiken i arbeiderbevegelsen trappes opp

Oslo (NTB): Handel og Kontor varsler at de tar ut ytterligere 186 personer i streik fra neste uke. SV og Arbeiderpartiet er blant dem som blir rammet.

20:34

Budsjettseire med bismak

Budsjettkameratene viste fram hver sine seire og alle fremsto som fornøyde. Men under overflaten boblet misnøyen. Alle er enige om at de ikke kan ha samme prosess neste år.