Gå til mobilutgaven
torsdag 05.05 2016
06:03

Brann i rekkehus i Lyngdal

Lyngdal (NTB): Alle beboerne ble berget ut etter at det tok fyr i et rekkehus i Lyngdal.

04:59

Politiets nye pistolhylstre på plass

Oslo (NTB): Poliet har fått nye pistolhylstre som skal gjøre det umulig å avfyre tjenestevåpenet når det henger på kroppen.

02:46

Frp-politiker foreslår kameraovervåking i barnehager

Bergen (NTB): Stortingspolitiker Laila Reiertsen (Frp) foreslår kameraovervåking i barnehager for å forhindre overgrep.

01:58

Fant flere ribbeinsbrudd hos død baby på Romerike

Lillestrøm (NTB): Politiet mener at foreldreparet som er siktet for dødsvold i Romerike, påførte sin egen datter 19 ribbeinsbrudd.

Leses nå:
torsdag 05.05 2016
01:13

Diesen positiv til norsk Syria-bidrag

Oslo (NTB): Norge må venne seg til oppdrag som det Forsvaret nå skal utføre i Syria, sier tidligere forsvarssjef Sverre Diesen.

00:34

Bussmeklingen fortsetter på overtid

Oslo (NTB): Fristen for å komme til enighet i bussoppgjøret har gått ut. Partene forhandler på overtid i et forsøk på å unngå at 1.500 bussjåfører går ut i strek torsdag morgen.

00:10

Solberg anklager Støre for å blåse opp arbeidsledigheten

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) mener at Ap-leder Jonas Gahr Støre overdriver arbeidsledigheten ved å bruke misvisende tall.

onsdag 04.05 2016
23:34

Ung mann døde i MC-ulykke i Vestfold

Andebu (NTB): En mann i 20-årene mistet livet i en utforkjøring med motorsykkel på fylkesvei 610 i Andebu i Vestfold onsdag kveld.

22:39

Staten vil ikke dekke Breiviks advokatutgifter

Staten avviser Anders Behring Breiviks søknad om å få dekket advokatutgiftene i forbindelse med søksmålet mot Justisdepartementet, skriver Aftenposten.

22:20

Staten vil ikke dekke Breiviks advokatutgifter

Oslo (NTB): Staten avviser Anders Behring Breiviks søknad om å få dekket advokatutgiftene i forbindelse med søksmålet mot Justisdepartementet, skriver Aftenposten.

21:53

Imran Saber i varetekt i fire nye uker

Oslo (NTB): Imran Saber og en 55-åring fra Vestfold er varetektsfengslet i fire nye uker. De to er siktet for grovt heleri av Munch-litografiet «Historien», som ble stjålet i 2009.

20:46

To siktet for drapsforsøk i Oslo

Oslo (NTB): To menn i 50-årene er pågrepet etter at en mann ble angrepet i en leilighet på Hovseter i Oslo onsdag ettermiddag.

20:29

Busser kan stå fra midnatt

Oslo (NTB): Den vanskelige meklingen i bussoppgjøret går inn i sine siste timer. Blir det ikke enighet ved midnatt, kan 1.500 bussjåfører være i streik fra torsdag morgen.

20:13

Kan få samfunnsstraff etter «muslimjævel»-kommentar

Aktor la i Oslo tingrett ned påstand om 30 timers samfunnsstraff for 34-åringen som kalte TV 2-reporter Kadafi Zaman «muslimjævel» på direkten under TV 2s dekning av en Pegida-demonstrasjon i Oslo i januar i fjor.

20:04

Brannen i avfallsanlegg i Oslo slukket

Oslo (NTB): Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen i gjenvinningsanlegget Klemetsrudanlegget i Oslo onsdag kveld. 14 personer ble evakuert.

onsdag 04.05 2016
19:46

Frykter at 500 «dobbeltgjengere» med falsk ID kommer til Norge årlig

Oslo (NTB): Mennesker som kommer til Norge med et ekte pass som tilhører noen andre, er et økende problem, advarer Nasjonalt ID-senter.

18:52

Sykehjem i Buskerud ble evakuert etter gasslekkasje

Hokksund (NTB): En gasslekkasje førte til at sykehjemmet Eikertun i Øvre Eiker kommune måtte evakueres onsdag ettermiddag.

18:46

Trønder sa han var leiesoldat – siktet for drap

Brekstad/Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): En mann fra Trøndelag er siktet for dobbeltdrap i Sierra Leone etter at han tidligere i år stilte opp i et intervju og fortalte at han har jobbet som leiesoldat.

18:33

Kan få samfunnsstraff etter «muslimjævel»-kommentar

Oslo (NTB): Aktor la i Oslo tingrett ned påstand om 30 timers samfunnsstraff for 34-åringen som kalte TV 2-reporter Kadafi Zaman «muslimjævel» på direkten under TV 2s dekning av en Pegida-demonstrasjon i Oslo i januar i fjor.

18:31

Kraftig fall i antall asylsøkere til Norge

Oslo (NTB): I årets fire første måneder søkte 1.185 mennesker asyl i Norge, ifølge tall fra Utlendingsdirektoratet (UDI). I april kom det bare 209 asylsøkere, som er det laveste antallet på én enkelt måned siden 1993.

onsdag 04.05 2016
15:34

Horne møtte ambassader om barnevernet

Oslo (NTB-Johan Falnes): Interessen var stor da regjeringen inviterte til møte med ambassadene for å korrigere inntrykket som skapes av norsk barnevern i utlandet.

15:07

Hastemøte om søndagsåpne butikker

Oslo (NTB): Kulturministeren har kalt inn Rema 1000, Coop og Norgesgruppen til hastemøte om søndagsåpne butikker, skriver Aftenposten.

14:44

Hotellstreiken utvides ytterligere

Oslo (NTB): Fellesforbundet tar ut 374 nye medlemmer i streik. 105 av dem jobber på Hotell Norge i Bergen.

14:07

Elverum-mann siktet for enda flere nettovergrep

Elverum (NTB): Politiet i Hedmark utvider siktelsen mot en elverumsmann i 40-årene som skal ha forgrepet seg på en lang rekke småjenter.

13:59

Mann pågrepet i politiaksjon i Skedsmo

Lillestrøm (NTB): Bevæpnet politi på Romerike pågrep onsdag formiddag en mann i et bolighus i Sagdalen i Skedsmo kommune i Akershus.

onsdag 04.05 2016
13:42

Retten: Betew og Harnes snakket i koder

Oslo (NTB): Oslo tingrett mener det er klart at Nokas-dømte Metkel Betew og tidligere Bandidos-president Lars Harnes snakket i koder sammen om å begå drap.

13:16

Østlandet drar fra – meglerne ser tredelt boligmarked

Oslo (NTB-Hege Tannæs-Fjeld og Steinar Schjetne): Boligprisene stiger mye mer på Østlandet enn noe annet sted. Etter en unormalt kraftig prisøkning i april ser meglerne tendenser til et tredelt marked.

13:11

15 prosent tror på djevelen

Oslo (NTB): Omtrent en av sju nordmenn tror på djevelen, viser en ny undersøkelse.

13:07

Bondelaget: Krevende utgangspunkt

Oslo (NTB): Statens tilbud i jordbruksoppgjøret er et krevende utgangspunkt for videre forhandlinger, mener Norges Bondelag.

13:04

Barnehage i Porsgrunn totalskadd i brann

Porsgrunn (NTB): En barnehage i Porsgrunn ble onsdag morgen totalskadd etter at det begynte å brenne i taket. Alle barna kom raskt i sikkerhet, og ingen er skadd.

onsdag 04.05 2016
12:59

Staten tilbyr bøndene 90 millioner kroner

Oslo (NTB): Landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) kutter overføringene til bøndene med 70 millioner kroner. Økte priser gir en ramme på 90 millioner kroner i statens tilbud.

12:49

Politiet sitter på video av helikopterstyrten

Videoopptak kan gi viktige svar på hva som skjedde i helikopterulykken der 13 personer omkom.

12:45

Foreldre løslates etter babydød

Lillestrøm (NTB): Politiet løslater foreldreparet som ble siktet og fengslet etter at deres to måneder gamle datter døde i midten av april.

12:41

Utlyser TV 2s avtale med færre krav

Oslo (NTB): Regjeringen utlyser TV 2s avtale om kommersiell allmennkringkasting og fjerner de fleste kravene til innhold bortsett fra nyhetsproduksjon med base i Bergen.

11:00

Airbus beordrer kontroll av helikoptre

Oslo (NTB): Helikopterprodusenten Airbus og det europeiske luftfartstilsynet EASA beordrer inspeksjon av helikoptre av samme type som ulykkeshelikoptret ved Turøy.

10:34

Kommunene lover oppfølging etter helikopterstyrten

Bergen (NTB): Kommunene rundt Turøy vil følge opp både etterlatte, lokale redningsmannskaper og vitner etter helikopterulykken der 13 personer omkom.