lørdag 22.10 2016
15:07

Turnkonkurranse til toppkarakter

Rundt 230 dugnadsarbeidere har vært i sving. Men så er også Nordeuropeisk Mesterskap i turn 2016 den største internasjonale konkurransen Trondhjems turnforening har arrangert.

14:45

Småbarnsmor etterforskes for svindel i sju saker

Arendal (NTB): En trygdet småbarnsmor fra Sørlandet etterforskes nå i minst sju bedragerisaker.

14:07

Fortsatt steile fronter i budsjettdebatten om klima

Oslo (NTB-Sol Sigurjonsdottir): Frp-leder Siv Jensen sier hun ikke forstår Trine Skei Grandes kritikk av klimapolitikken, men at hun ser fram til forhandlinger om statsbudsjettet.

14:05

Anniken Huitfeldt på topp i Akershus Ap

Oslo (NTB): Anniken Huitfeldt fra Ullensaker ble enstemmig valgt til toppkandidat på Akershus Arbeiderpartis nominasjonsmøte i Oslo lørdag.

Leses nå:
lørdag 22.10 2016
13:45

Lundteigen på topp for Sp i Buskerud

Drammen (NTB): Veteranen Per Olaf Lundteigen (63) ble lørdag enstemmig valgt til å stå på førsteplassen på Buskerud Senterpartis liste for stortingsvalget neste år.

13:20

Vær forsiktig med hva du putter i peisen

Vinteren står snart for tur og da er det tid for peiskos for mange. Men det er ikke bare å slenge inn hva det skal være og tenne på.

13:14

Rullestolbruker dømt til 30 dagers fengsel

Bergen (NTB): En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 30 dagers fengsel for vold og trusler.

12:52

En skadd i frontkollisjon sør for Bergen

Bergen (NTB): En person er kjørt til sykehus etter en frontkollisjon i Hjellestadveien sør for Bergen Lufthavn lørdag formiddag.

12:46

Jensen: – Soningskøen er i praksis borte

Oslo (NTB): Partileder Siv Jensen (Frp) mener at soningskøen i norske fengsler i praksis er borte etter åpningen av et norsk fengsel i Nederland.

12:40

33 av 42 toppsjefer i statens heleide selskaper tjente mer enn Erna Solberg

Med 8,1 millioner kroner i godtgjørelser, troner administrerende direktør Brian Bjordal i Gassco på lønnstoppen blant helstatlige selskaper. Se hele listen her.

11:07

Kvinne døde etter å ha falt i sjøen ved Ognøy

Føresvik (NTB): Kvinnen som falt i sjøen ved Ognøy i Bokn i Rogaland fredag kveld, mistet livet.

10:57

Mann falt i sjøen fra Hurtigruten

Tromsø (NTB): En mann i 60-årene falt fra dekk på MS Trollfjord ved Senja i Troms fylke lørdag formiddag.

09:57

Mann siktet for voldtekt i Gjøvik

Gjøvik (NTB): En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for voldtekt i Gjøvik natt til lørdag.

09:42

7 av 10 bedrifter har blitt utsatt for katalogsvindel

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): I løpet av det siste året har så mange som sju av ti bedrifter blitt utsatt for katalogsvindel, viser en undersøkelse hovedorganisasjonen Virke har foretatt.

08:30

Nettsider tilbake etter hackerangrep

Oslo (NTB): Nettsider og tjenester på internett som ble rammet av hackerangrepet i USA fredag, så lørdag morgen ut til å fungere som normalt.

lørdag 22.10 2016
07:53

To menn slått ned og ranet i Stavanger

Stavanger (NTB): To menn i 50-årene ble natt til lørdag angrepet og ranet i Stavanger. Ingen er foreløpig pågrepet for ranene.

06:59

Over 1100 Telia-kunder avlyttet

Telia opplyser i en rapport at over 1100 av selskapets kunder ble avlyttet i første halvår. Datatilsynet roser teleselskapet for åpenheten.

06:33

Fjelloppsynet roser reinjegerne

Oslo (NTB): Årets villreinjakt er over. Fjelloppsynet sier den stort sett har forløpt uten uheldige episoder og beskriver jegerne som «dyktige».

05:32

Over 1.100 Telia-kunder avlyttet

Oslo (NTB): Telia opplyser i en rapport at over 1.100 av selskapets kunder ble avlyttet i første halvår. Datatilsynet roser teleselskapet for åpenheten.

04:15

Støre: – Mer som forener enn skiller Ap og KrF

Oslo (NTB): Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser at han er på frierferd hos KrF, men sier det er mange berøringspunkter mellom de to partiene og mellom den kristne bevegelsen og arbeiderbevegelsen.

lørdag 22.10 2016
00:40

Analytiker tror Telenor dropper India

Oslo (NTB): Telenors turbulente India-eventyr kan snart være over, mener flere analytikere. En av dem tror selskapet selger seg ut innen året er omme.

fredag 21.10 2016
23:54

Tetzschner vil kutte i sykelønnen

Oslo (NTB): Høyres Michael Tetzschner mener flere bør gå på jobb når de er lett forkjølet eller opplever motgang som ikke skyldes sykdom. Hans medisin mot høyt sykefravær er karensdager og kutt i sykelønnen.

23:15

NSM: – Regjeringens nettsider påvirket av angrep

Oslo (NTB-Trine Lejon): Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) mener regjeringens nettsider er påvirket av nettangrepene i USA.

23:00

Fugl mot fly ga instilling

Rundt 40 passasjerer måtte bli igjen i Bergen etter at flyet de skulle til Værnes med, hadde kollidert med en fugl.

22:49

Kvinne til sykehus etter fall i sjøen

Føresvik (NTB): En kvinne i 50-årene er fløyet til Stavanger universitetssjukehus etter at hun falt i sjøen ved Ognøy i Bokn i Rogaland fredag kveld.

fredag 21.10 2016
21:19

To døde i trafikkulykke i Trøgstad i Østfold

Skjønhaug (NTB): To personer mistet livet og én er brakt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Stensrud i Østfold fredag kveld.

19:59

Mann dømt til to års fengsel for å ha stjålet millionbåt

Bergen (NTB): En mann er i Bergen tingrett dømt til to års fengsel og må tilbakebetale 1,8 millioner kroner til et forsikringsselskap for å ha forsøkte å stjele en seilbåt.

19:11

Mann dømt til fire års fengsel for mishandling av kjæresten

Oslo (NTB): En mann er i Oslo tingrett dømt til fire års fengsel for å grov mishandlet av sin kjæreste over flere år.

19:03

ILPI endrer selskapsstruktur

Oslo (NTB): International Law and Policy Institute (ILPI) endrer selskapsstruktur etter at Stortingets kontrollkomité gransket tildeling av midler til selskapet.

16:51

Terrorsiktet trekker søksmål mot Aker Solutions

Oslo (NTB): Den terrorsiktede ingeniøren som gikk til sivilt søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver Aker Solution har trukket saken.

fredag 21.10 2016
16:33

Anken om utsendelse av «Scarface» avvist

Oslo (NTB): Borgarting lagmannsrett har enstemmig forkastet anken om utsendelse av 30-åringen som er etterlyst for machetedrap i Polen.

16:15

Høyesterett avviste tomtefestesak på Hvaler

Oslo (NTB): Et ektepar fra Hvaler mener Staten krenket deres eiendomsrett ved å nekte dem å ta høyere festeavgift på flere hyttetomter. Et flertall i Høyesterett avviste fredag å behandle kravet, mens mindretallet mente ekteparet har vært utsatt for en krenkelse.

15:56

Nettangrep slo ut Spotify og Twitter

Tjenester som Twitter, Netflix og Spotify, samt en rekke store nettsider, ble rammet da en stor nettleverandør i USA ble gjenstand for flere alvorlige dataangrep.

15:51

Togavsporing på Østfoldbanen

Halden (NTB): Et arbeidstog har sporet av mellom Halden og Sarpsborg fredag ettermiddag. Ingen personer er skadd i hendelsen.

14:56

Røde neser i parade ved Riksen

Oslo (NTB): Det ble ballonger og røde neser i hopetall da sykehusklovnene i Oslo gjennomførte sin jubileumsparade ved Rikshospitalet fredag. Det var lenge usikkert om paraden ville bli gjennomført.

14:22

Lastebileiere må følge hviletidsregler – tross streik

Oslo (NTB): Arbeidstakersiden aksepterer ikke at lastebileierne gis dispensasjon fra kjøre- og hviletidsreglene som følge av lange køer på veiene under lokførerstreiken.