Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

onsdag 30.07 2014
13:02

Nini Stoltenberg er død

Nini Stoltenberg, søsteren til tidligere statsminister Jens Stoltenberg, er død, 51 år gammel, melder NRK.

12:48

Mann (69) savnet øst i Oslo

Oslo (NTB): Politiet leter etter en savnet 69 år gammel mann i områdene Oppsal og Hellerud i Oslo. Han har vært savnet siden tirsdag.

12:45

Fredly avvist av Høyesterett – vurderer Strasbourg-anke

Oslo (NTB): Høyesterett sier nei til å behandle investor Arne Fredlys anke etter at han i 2012 ble dømt for såkalt udekket shortsalg. Nå vurderer han å gå til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD).

12:29

PST: Terrortrusselen er fortsatt uavklart

Oslo (NTB): Politiet fortsetter arbeidet med å avklare terrortrusselen mot Norge onsdag. Situasjonen betegnes ennå som «alvorlig og uavklart».

Dette leses nå:
onsdag 30.07 2014
12:17

Flere kvinner jobber heltid

Oslo (NTB): Fra andre kvartal i fjor til årets andre kvartal økte antall kvinner som var ansatt i heltidsstillinger med 35.000. I samme periode var det 16.000 færre kvinner som jobbet deltid.

12:00

Stormark: – Terrorgruppen skal ha hatt falsk norsk id

Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): PST fikk melding om at den antatte terrorgruppen fra Syria skal ha hatt falske norske id-papirer, ifølge journalist og terrorekspert Kjetil Stormark.

11:29

Juli kan bli verste drukningsmåned på flere år

Oslo (NTB-Monica Hägglund Langen): Årets juli kan bli den verste drukningsmåneden på flere år, viser tall fra Norsk Folkehjelp.

11:11

Rødt på Oslo Børs

Oslo (NTB): De fleste selskapene på hovedindeksen bidro til et børsfall på 0,41 prosent til 617,34 poeng onsdag formiddag.

10:44

Mads Gilbert til Norge onsdag

Oslo (NTB): Lege Mads Gilbert kommer til Oslo lufthavn onsdag ettermiddag.

10:17

Dagligvarekjeder vet ikke om de selger dansk svin

Oslo (NTB): Verken Coop, Rema 1000 eller NorgesGruppen kan svare sikkert på om noen av deres produkter inneholder svinekjøtt fra Danmark.

10:11

Havarikommisjonen: For tidlig å si årsak til bussulykke

Trones/Oslo (NTB-Hege Wallenius): Politiet etterforsker om bussulykken i Namsskogan i Nord-Trøndelag tirsdag skyldtes en teknisk eller menneskelig svikt. Tre mennesker mistet livet i ulykken.

09:49

Fortsatt kritisk for voldsoffer i Marnardal

Stavanger (NTB): Tilstanden er fortsatt kritisk for en kvinne i midten av 30-årene som ble utsatt for grov vold i Marnardal kommune i Vest-Agder. Kvinnens fraseparerte ektemannen er siktet for drapsforsøk.

08:58

Lærerne varsler «kraftig opptrapping» av streiken

Oslo (NTB): Utdanningsforbundet, som har 93.000 medlemmer i ryggen, varsler streikeuttak for flere tusen lærere fra skolestart.

08:32

Varmt vær har ødelagt drikkevannet i Røst

Røst (NTB): I over en uke har det vært kokevarsel for drikkevannet i øykommunen Røst i Nordland. Varmt vær har skapt problemer med rensing av vannet.

07:35

Sikkerheten normaliseres i norske havner

Oslo (NTB): Kystverket har senket sikringsnivået på mindre utsatte havneanlegg.

06:38

Norske barn spiser ikke sunt nok

Oslo (NTB): Norske barn spiser mye frukt og grønt, men de spiser likevel ikke sunt nok, ifølge en stor europeisk undersøkelse.

06:37

Drosjesjåfører avviser blinde med førerhund

Oslo (NTB): Flere taxisjåfører vil ikke ta med førerhunder i bilen, selv om de har plikt til det, viser en undersøkelse fra Norges Blindeforbund.

06:24

Politiet i Hordaland vil beholde sexkjøpsloven

Bergen (NTB): Det er flertall på Stortinget for å oppheve sexkjøpsloven, men politiet i Hordaland mener loven har vært en suksess, og advarer mot å fjerne den, skriver VG.

05:25

Vekterbransjen vokser på terrorfrykt

Oslo (NTB): Etter 22. juli har etterspørselen etter vektere skutt i været. Terrorvarselet i forrige uke har gitt bransjen nok en oppsving, skriver Vårt Land.

03:56

Anklager Ap for å utnytte trusler politisk

Oslo (NTB): Frps parlamentariske leder, Harald Nesvik, anklager Arbeiderpartiet for å utnytte terrortrusselen politisk.

onsdag 30.07 2014
02:54

Frp-politiker ut mot PST

Oslo (NTB): Frp-politiker Jan Arild Ellingsen går hardt ut mot politiets håndtering av terrortrusselen mot Norge i forrige uke.

01:53

Ap-politiker vil kaste ut Israels ambassadør

Oslo (NTB): Ap-politiker Audun Otterstad fra Sør-Trøndelag vil boikotte Israel økonomisk og akademisk, og utvise den israelske ambassadøren fra Norge.

01:35

Støre slakter planer om å selge Flytoget

Oslo (NTB): Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer mot salg av Flytoget og mener at det vil være uheldig både økonomisk og for fellesskapets interesser.

tirsdag 29.07 2014
23:14

Spiddet bilen på autovernet

Tønsberg (NTB): En 84 år gammel mann kjørte 300 meter i feil retning på motorveien før han fikk spiddet personbilen sin på autovernet i Tønsberg tirsdag kveld.

tirsdag 29.07 2014
23:00

Bussen i Namsskogan-ulykken blir undersøkt onsdag

Trones/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger og Tonje Paulsen Solem): Turbussen som kjørte av veien i Namsskogan med 17 sveitsere om bord vil bli undersøkt av politiet onsdag. Tre passasjerer omkom og tilstanden er kritisk for en mann.

21:37

Brannskadd mann til sykehus etter Romerike-brann

Løken (NTB): En mann ble funnet brannskadd og er fløyet til sykehus etter en boligbrann på Løken i Aurskog-Høland på Romerike tirsdag kveld.

21:28

Fravær av regn gjør badevannet mindre skittent

Hver sommer overvåker Oslo kommune nærmere 40 badeplasser for å sikre at folk ikke bader i helsefarlig vann.

21:00

- Han kjørte rett over veien og ut i grøfta

Intervju med Arnt Skau, øyenvitne da en buss kjørte av E6 i Namsskogan tirsdag.

20:56

Mor og sønn omkom i MC-ulykke i Gudbrandsdalen

Harpefoss (NTB): En mor og hennes sønn omkom da motorsykkelen de kjørte kolliderte med en bobil på E6 sør for Harpefoss i Gudbrandsdalen tirsdag ettermiddag.

tirsdag 29.07 2014
19:52

Politiet: - Gradvis operativ nedtrapping

Politidirektoratet sier politiet gradvis trapper ned den operative beredskapen, men forbereder seg på at det kan ta lang tid før situasjonen er helt tilbake til normalen.

19:33

Mann alvorlig skadd etter å ha ligget livløs i Drammenselva

Drammen (NTB): En 50 år gammel mann fra Drammen som ble funnet livløs i elva ved Drammen camping tirsdag, er alvorlig skadd.

18:46

Anundsen: – Faren er ikke over

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) sier at faren for terroranslag mot Norge ikke er over. Situasjonen er fortsatt alvorlig og uavklart, selv om bildet anses som noe mindre truende.

18:11

Tre omkom og en kritisk skadd i Namsskogan-ulykken

Trones/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger og Tonje Paulsen Solem): Tre passasjerer omkom og tilstanden er kritisk for en mann etter at en turbuss med 17 sveitsere om bord kjørte av E6 i Namsskogan tirsdag.

17:54

Mor og sønn omkom i ulykke på E6

To personer er bekreftet omkommet etter en ulykke på E6 nord for Harpefoss i Oppland.

tirsdag 29.07 2014
17:07

Opp, ned, så opp igjen for Oslo Børs

Oslo (NTB): Oslo Børs gikk rett opp de første minuttene etter åpning tirsdag, men gikk deretter like raskt ned igjen. Ved lunsjtider startet en noe mer jevn klatring som endte på 619,86 poeng, opp en halv prosent.

16:43

Politiet: – Gradvis operativ nedtrapping

Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Politidirektoratet sier politiet gradvis trapper ned den operative beredskapen, men forbereder seg på at det kan ta lang tid før situasjonen er helt tilbake til normalen.

14:39

Tonnevis av søppel ryddet fra Svalbards strender

Longyearbyen (NTB): Den årlige opprydningsaksjonen langs strendene nord på Svalbard er avsluttet for sesongen. Fangsten ble 90 kubikkmeter avfall, samt observasjon av en isbjørn fanget i en fiskenot.

14:35

Norsk asfalt takler ikke høy varme

Gardermoen (NTB): Norsk asfalt er ikke laget for å tåle høy varme, ifølge Veidekke. De siste dagene har brannvesenet måttet kjøle ned asfaltdekket på Oslo lufthavn med vann.

14:22

Gutt (8) trolig stukket av skorpion – ferge snudde

Hirtshals (NTB): Fjordlines ferge til Langesund gjorde vendereis da en åtte år gammel gutt ble stukket av det antas å være en skorpion like etter avgang fra Hirtshals.

13:43

Sjakkforbundet hedres med frimerke

Oslo (NTB): Norges Sjakkforbund fyller 100 år i år. Posten Norge hedrer jubilanten med et nytt frimerke som vises fram første gang fredag denne uken.