lørdag 21.01 2017
02:19

Politidirektoratet vil ha flere kvinnelige leder

Oslo (NTB): Andelen kvinner i ledende politistillinger økte forsiktig i fjor, men Politidirektoratet vil ha enda flere kvinner oppover på karrierestigen.

02:12

E-sjefen: Avgjørende med digitalt grenseforsvar

Oslo (NTB): Sjefen for etterretningstjenesten, Morten Haga Lunde, sier det omstridte digitale grenseforsvaret er nødvendig for blant annet å kunne hindre påvirkning av valget til høsten.

00:21

Lan Marie Berg: – Ganske mye personhets

Oslo (NTB): Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) sier det har vært ganske mye personhets siden hun ble byråd. Nå legger hun bak seg en tøff uke med dieselforbud og fortsatt søppelbråk.

fredag 20.01 2017
23:37

Stavanger-restauranter stengt på dagen

Stavanger (NTB): Flere restauranter i Stavanger ble stengt med umiddelbar virkning da det ble holdt kontroll fredag kveld.

Leses nå:
fredag 20.01 2017
21:36

Stang vurderer å kjempe mot Tetzschner

Oslo (NTB): Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang åpner for å utfordre Michael Tetzschner på tredjeplassen for Oslo Høyre til Stortinget, melder Dagens Næringsliv.

21:06

Færre mottar arbeidsavklaringspenger

Oslo (NTB): I løpet av ett år har det blitt 2.200 færre personer som fikk arbeidsavklaringspenger. Men det blir stadige flere unge mottakere.

20:40

Kong Harald gratulerer Trump

Oslo (NTB): Kong Harald gratulerer Donald Trump med innsettelsen som USAs president.

20:21

Hauglie vil løse verftssaken på «hjemmebane»

Oslo (NTB): Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) ber EFTAs overvåkingsorgan ESA om lov til å løse den såkalte verftssaken med norsk forhandlingsmodell.

19:23

Arbeidsulykke i Nordsjøen

Bergen (NTB): En dekksarbeider på Oseberg Øst-plattformen i Nordsjøen ble skadd i en arbeidsulykke torsdag kveld.

19:14

Tidligere Yara-direktør anker korrupsjonsdom

Oslo (NTB): En tidligere juridisk direktør i gjødselgiganten Yara anker dommen på sju års fengsel for grov korrupsjon til Høyesterett.

19:04

Prinsesse Ingrid Alexandra fyller 13 år

Oslo (NTB): Lørdag 21. januar fyller prinsesse Ingrid Alexandra 13 år.

17:58

Acta-gründer får ikke innsidesak behandlet i Strasbourg

Oslo (NTB): Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) i Strasbourg har besluttet ikke å behandle dommen mot Acta-gründer Fred A. Ingebrigtsen.

17:42

Dårligere matvaner i Norden

Oslo (NTB-TT): Befolkningen i Norden har fått dårligere matvaner de siste årene. Størst er økningen blant barn med lavt utdannede foreldre.

17:15

Hovedindeksen over 700 poeng

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs passerte 700 poeng fredag. Ved børsslutt endte indeksen opp med 0,30 prosent til 700,85 poeng.

17:08

Thommessen ber Solberg revurdere hemmeligstempling av rapport

Oslo (NTB): Stortingspresidenten ber statsminister Erna Solberg (H) om å revurdere hemmeligstempling av kritisk rapport fra Riksrevisjonen.

fredag 20.01 2017
16:22

Overgrepstiltalt stanset av judo-statsadvokat

Oslo (NTB): En mann som er tiltalt for overgrep mot døtrene, ble tatt hånd om av statsadvokat og tidligere judomester Morten Yggeseth da han slo seg vrang i Oslo tingrett.

15:08

Mange overtallige i TV 2 ber om juridisk vurdering

Oslo (NTB): Over 20 av de 45 TV 2-ansatte som er blitt definert som overtallige, har bedt juristene i Norsk Journalistlag om å vurdere sakene deres.

14:42

Fant fem boaslanger i Nord-Trøndelag

Leksvik (NTB): Fem boaslanger, to kornsnoker og en iguan ble fredag beslaglagt på en adresse i Leksvik i Nord-Trøndelag.

14:20

Ingen sammenslåing av Peppes og Dolly

Oslo (NTB): Næringsminister Monica Mæland (H) setter en endelig stopper for planene om en sammenslåing av Peppes Pizza og Dolly Dimple's.

14:02

Dømt for voldtekt av sovende samboer

Haugesund (NTB): En psykisk utviklingshemmet mann er i Haugaland tingrett dømt til tre års fengsel for å ha voldtatt samboeren sin flere ganger mens hun sov.

fredag 20.01 2017
12:33

Statoil: Lekkasjer kunne ført til dødsulykker

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En hydrogenlekkasje på Mongstad i Hordaland i oktober i fjor kunne fått dødelig utfall, ifølge Statoils egen granskingsrapport. Det samme gjelder en hendelse på Trollfeltet.

12:08

30 må gå i Mack

Tromsø (NTB): Macks Ølbryggeri kutter 30 årsverk. Årsaken er manglende avtale med Rema 1000.

11:54

Kunde tapte mot banken – må selv ta sexklubb-regning

Stavanger (NTB): Stavanger-mannen som hevder han ble svindlet for nesten 200.000 kroner på en sexklubb i Barcelona, tapte søksmålet mot banken og må selv dekke tapet.

11:45

17 må gå i NRK

Oslo (NTB): NRK skal kutte 17 av 780 årsverk på Marienlyst i Oslo. Håpet er at nedbemanningen kan løses ved bruk av frivillige ordninger.

11:36

Savnet kvinne funnet omkommet i Kornsjø

Kornsjø (NTB): Den norske kvinnen som ble meldt savnet etter en tur på Kornsjø på grensen mellom Norge og Sverige mandag, er funnet omkommet.

fredag 20.01 2017
11:03

Snøras og uvær stenger E6 og 33 andre veier i Nord-Norge

Vadsø (NTB): E6 over Sennalandet i Finnmark er stengt etter at det har gått et snøras som sperrer veibanen. Uværet herjer fortsatt i Nord-Norge. Ytterligere 33 veistrekninger i regionen er stengt.

10:34

14 vil bli utenrikskorrespondent i NRK

Oslo (NTB): 14 personer – fem menn og ni kvinner – har søkt på NRKs korrespondentstillinger i London, Beijing og Washington.

09:08

300 vil ha islamsk lån fra Storebrand

Oslo (NTB): På én uke fikk Storebrand rundt 300 henvendelser fra potensielle kunder som ønsket seg lån basert på islamske prinsipper.

09:08

Mange eldre er underernært på sykehus

Oslo (NTB): En av tre pasienter på norske sykehus er underernært eller i risiko for underernæring, men blant eldre er andelen enda høyere, viser en rapport fra Nasjonalt råd for ernæring.

08:47

DSB: DAB-bruddet er ikke akseptabelt

Oslo (NTB): Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) føyer seg inn i rekken av kritikere etter at et kabelbrudd tok ut deler av DAB-nettet. Ikke akseptabelt, sier DSB-topp Per-Kristen Brekke.

fredag 20.01 2017
07:52

Advokatstrid om fjerning av juryordningen

Oslo (NTB): Rettssikkerheten til voldtektsofre styrkes når juryordningen fjernes, mener lederen for utvalget for bistandsadvokater, Hege Salomon. Lederen av forsvarergruppen i Advokatforeningen er uenig.

07:14

Betonmast og Hæhre Isachsen fusjonerer

Oslo (NTB): Entreprenørselskapene Betonmast og Hæhre Isachsen går sammen og danner en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører.

05:54

Oslos søppelsjef fikk 75.000 for å slutte

Oslo (NTB): Byrådet i Oslo måtte bla opp 75.00 kroner da direktør Pål A. Sommernes i Renovasjonsetaten ble presset til å slutte. Nå skal han jobbe i rådhuset.

05:12

Jensen fikk en halv million av politiet – etter pågripelsen

Oslo (NTB): Etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk Eirik Jensen utbetalt en halv million kroner fra Oslo politidistrikt. Pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et hemmelig prosjekt.

04:21

Fem pågrepet for tre ildspåsettelser i Skien

Skien (NTB): Politiet mistenker at tre mindre branner i Skien torsdag kveld og natt til fredag er påsatt. Fem unge menn er pågrepet i saken.

03:42

Lundin skrur opp forventningene til felt

Stavanger (NTB): Oljeselskapet Lundin justerer opp anslagene for hvor mye olje og gass det er i feltene Grieg og Sverdrup.