Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

torsdag 23.10 2014
10:11

Ny oljedrevet nedtur på Oslo Børs

Oslo (NTB): Uroen på Oslo Børs ser ikke ut til å være over ennå, og torsdag drar fallende oljepris markedet nedover igjen. Etter en halvtimes handel var hovedindeksen ned 1 prosent til 569,01 poeng.

10:06

Norges Bank holder styringsrenten fast

Oslo (NTB): Norges Bank holder styringsrenten uendret på 1,5 prosent. Dermed passerer vi 1.000 dager med samme rente innen neste rentemøte.

09:12

Kronprinsparets fondspenger havnet i tobakksselskap

Oslo (NTB): Tobakksselskapet Philip Morris er utestengt fra Oljefondets portefølje, men en slump penger fra kronprinsparets humanitære fond ble indirekte plassert i selskapet.

08:56

Norwegian vokser, men holder ikke følge økonomisk

Oslo (NTB): Norwegian fikk et resultat før skatt på 505 millioner kroner i tredje kvartal i år. For ett år siden var samme resultat 99 millioner kroner høyere.

Dette leses nå:
torsdag 23.10 2014
08:00

Sterkt kvartal for DNB

Oslo (NTB): DNB fikk et resultat på 5.686 millioner kroner i tredje kvartal, opp 805 millioner fra samme kvartal i fjor.

07:40

Kutt reduserer underskuddet i Norske Skog

Oslo (NTB): Lavere kostnader gir uttelling på bunnlinjen i Norske Skog, til tross for fallende inntekter. Underskuddet før skatt ble på 40 millioner kroner i tredje kvartal.

07:31

18-åring døde etter ulykke på E16 i Bærum

Sollihøgda (NTB): En 18 år gammel mann som ble påkjørt i et fotgjengerfelt på E16 i Bærum tirsdag kveld, døde natt til torsdag av skadene.

07:00

Ap-medlemmer vil ha Lippestad i bystyret i Oslo

Oslo (NTB): Nominasjonskomiteen i Oslo Arbeiderparti sendte onsdag ut forslag til bystyreliste for lokalvalget neste år. Breivik-forsvarer Geir Lippestad og 83-årige Thorvald Stoltenberg er med på listeforslaget.

06:50

Åtte NRK-saker om Märtha Louises boklansering

Oslo (NTB): Lanseringen av den mye omtalte boken til prinsesse Märtha Louises bok «Støyen eller stemmen» genererte åtte saker fra NRK. Totalt sett ble det litt mye, vedgår nyhetsdirektøren.

06:46

Sjeføkonom: – Norge vil få renter nær null

Oslo (NTB): Det kraftige fallet i oljeprisen gjør at Norge blir mer likt våre naboland som sliter, sier sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen. Han som spår kraftige kutt i styringsrenten i året som kommer.

06:32

Fanger må fortsatt dele celler i norske fengsler

Oslo (NTB): Prøveordningen med to innsatte i samme celle i norske fengsler fortsetter neste år, til tross for at de fengselsansatte er kritiske.

06:29

Røykte hasj med tiåring – dømt til fengsel

Sandefjord (NTB): En 36 år gammel mann er i Agder lagmannsrett dømt til 120 dagers fengsel for legemsbeskadigelse etter å ha gitt hasj til en ti år gammel gutt. De to røykte stoffet sammen.

05:52

Dobbeltstemme hindret nikabforbud i Vest-Agder

Kristiansand (NTB): Fylkesordfører Terje Damman fra Høyre brukte dobbeltstemmen sin for å stanse et forslag om å utrede forbud mot burka og nikab på videregående skoler i Vest-Agder.

05:31

Oslo Freedom Forum-deltaker søker asyl

Oslo (NTB): Den palestinske bloggeren og forfatteren Iyad El-Baghdadi ber om politisk asyl i Norge etter å ha deltatt på Oslo Freedom Forum.

05:28

Opprør mot politiledelsen i Bergen

Bergen (NTB): Saken om åtte år gamle Monika Sviglinskaja var dråpen som fikk begeret til å flyte over hos enkelte politiansatte i Bergen. Nå har politimesteren fått en varslersak i fanget.

04:45

Danske alvorlig skadd i vogntog-kollisjon på Sørlandet

Flekkefjord (NTB): En 39 år gammel dansk mann er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom to vogntog på E39 ved Flikka i Flekkefjord onsdag kveld.

04:30

Solberg beskyldes for dårlig lederskap

Oslo (NTB): Regjeringens samarbeidspartier, KrF og Venstre er provosert av alle omkampene i budsjettbehandlingen og nå møter statsminister Erna Solberg beskyldninger om dårlig lederskap.

04:14

Barn med utenlandske foreldre mer voldsutsatt

Oslo (NTB): Barnehuset i Oslo slår alarm om at barn med utenlandske foreldre er mer utsatt for vold enn andre barn. Sju av ti barn som avhøres har foreldre med utenlandsk bakgrunn.

04:03

Kritiserer nordmenn for å gi for lite

Oslo (NTB): Vi ga 47 kroner per nordmann under årets TV-aksjon til Kirkens Nødhjelp. Skammelig lite, mener en ekspert.

03:18

Høyre vraker utlendinger til Nobelkomiteen

Oslo (NTB): Det er neppe aktuelt med utlendinger i Nobelkomiteen, sier Høyres parlamentariske leder. Partiet vil heller ikke gi instruks til nye nobelkomitémedlemmer om å fjerne Thorbjørn Jagland som leder.

torsdag 23.10 2014
02:36

Per Sandberg åpen for omkamp om formuesskatten

Oslo (NTB): Frp-nestleder Per Sandberg er åpen for omkamp om formuesskatten når samarbeidspartiene skal snekre budsjett på Stortinget i høst.

00:23

24-åring varetektsfengslet etter smugling i Hedmark

Flisa (NTB): En 24 år gammel polsk mann ble i Sør-Østerdal tingrett onsdag varetektsfengslet, siktet for smugling av store mengder sprit og sigaretter.

onsdag 22.10 2014
23:10

Kvinne fra Kristiansund vant 127 millioner kroner

Hamar (NTB): En kvinne fra Kristiansund vant både førstepremien og lykketallspotten i Viking Lotto onsdag. Det ga en utbetaling på 127 millioner kroner.

22:55

Bystyret vedtok nytt Munch-museum i Oslo

Oslo (NTB): Bystyret i Oslo fattet onsdag kveld det endelige vedtaket om bygging av et nytt Munch-museum i hovedstaden, seks år etter at det ble bestemt at det skulle ligge i Bjørvika.

onsdag 22.10 2014
22:41

Spjelkavik-saken: Utelukker ikke flere pågripelser

Ålesund/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Politiet i Ålesund utelukker ikke flere pågripelser etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Spjelkavik tirsdag.

21:22

Fastboende evakuert etter skredalarm

Åndalsnes/Oslo (NTB-Hans-Olav Rise): Fastboende ble onsdag evakuert etter nye målinger i området ved det skredutsatte fjellet Mannen i Romsdal. En skredekspert tror regn vil utløse ras i løpet av kort tid.

20:29

- Tulleforslag å legge ned den kulturelle spaserstokken

Det sier Marvin Wiseth om regjeringens forslag om å fjerne tilskuddene til den kulturelle spaserstokken.

18:15

Oslo Børs steg jevnt og trutt

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs rykket raskt tilbake etter en oppgang rett etter åpning onsdag, men steg så jevnt og trutt gjennom dagen. Indeksen avsluttet på 574,58 poeng, opp 1,32 prosent.

16:58

Riksadvokaten vil granske Monika-saken

Oslo (NTB): Riksadvokat Tor-Aksel Busch vil nekte politiet å henlegge saker om mistenkelige dødsfall uten at statsadvokaten har vurdert spørsmålet først.

onsdag 22.10 2014
16:36

Vil kutte antallet dager for postomdeling

Oslo (NTB): Regjeringen går inn for å avvikle lørdagsomdelingen av post. Hensikten med å kutte antallet omdelingsdager fra seks til fem er å spare anslagsvis 400 millioner kroner.

16:01

Schibsted legger ned trykkeriet i Kristiansand

Kristiansand (NTB): 28 ansatte mister jobben når Schibsted legger ned trykkeriet sitt i Kristiansand fra årsskiftet. Bakgrunnen er det store fallet i opplaget for papiraviser.

15:57
15:50

Oligark-lisens ble ikke politisk vurdert

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter overfor NTB den russiske oligarken Mikhail Fridman slapp til på norsk sokkel uten politisk behandling.

15:29

Tidligere stefar fengslet i fire uker

Bergen/Oslo (NTB-Peter Tálos): Bergen tingrett har gitt politiet medhold i kravet om varetekt av den drapssiktede tidligere stefaren til Monika Sviglinskaja (8).

onsdag 22.10 2014
14:27

Kritisk for 45-åring etter arbeidsulykke

Mann kom i klem under truck i Kristiansund i går.

13:36

To ukers fengsling for mor i babyvoldssak

Bergen/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Moren som er siktet for vold mot sin sju uker gamle sønn i Hardanger, ble onsdag fengslet i to uker. Hun har ikke bestemt seg for om hun vil anke kjennelsen.

13:10

Monikas mor glad for at jentas stefar er pågrepet

Bergen (NTB): Moren til åtte år gamle Monika Sviglinskaja sier hun har mistenkt sin tidligere samboer, Monikas stefar, for å ha hatt noe med jentas død å gjøre.

12:09

Tenåringer svindlet til seg 150.000 kroner med falsk sexannonse

Hommelvik (NTB): To tenåringsgutter svindlet til seg gavekort til en verdi av 150.000 kroner ved å opprette en falsk eskorteannonse på internett. Til slutt reagerte nettbutikken på alle gavekortene.

12:07

Forberedt på 1 million brøytekilometer

Statens vegvesen ruster seg for vinteren.

11:20

Dollarkursen svekker sterkt Yara-kvartal

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Yara leverer gjødsel som aldri før og får god økonomisk drahjelp av lavere olje- og gasspriser. Men styrket dollar svekker et ellers sterkt resultat for tredje kvartal i år.