Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

mandag 02.03 2015
03:53

Tre av fire sier nei til medieovervåking

Oslo (NTB): Tre av fire nordmenn mener det ikke er greit at mediekonsernene overvåker brukernes atferd for å skreddersy annonser og innhold.

03:41

LO-topp advarer mot arbeidsvilkårene i flybransjen

Oslo (NTB): LOs førstesekretær Peggy Hessen Følsvik mener arbeidskonflikten i Norwegian viser en bransje der arbeidsforholdene blir stadig tøffere.

03:40

Været stanser ett av ti ambulansehelikoptre

Oslo (NTB): Helikopterberedskapen blir løftet fram når politikerne lover bedre akuttilbud uten lokalsykehus, men ferske tall viser at ett av ti ambulansehelikoptre forhindres av blant annet dårlig vær.

03:29

Kraftig økning i antall arbeidsrettssaker

Oslo (NTB): Landets tingretter fikk overlevert 1.193 arbeidsrettssaker i fjor, 18 prosent flere enn i 2013.

Leses nå:
mandag 02.03 2015
02:42

Rush av presteutmeldinger etter homo-utspill

Oslo (NTB): Flere enn 200 prester meldte seg ut av Presteforeningen etter ledelsens uttalelse om vigsling av likekjønnede par i desember 2013.

02:27

Utvalg vil stramme inn på tannregulering

Bergen (NTB): En ny rapport fra Helsedirektoratet slår fast at normale og friske barn i for stor grad får tannregulering betalt av det offentlige.

02:26

Norwegian trues av sympatistreik

Oslo (NTB): Selv om Norwegian skulle klare å skaffe nok piloter mens pilotstreiken pågår, kan selskapet bli rammet av sympatistreik fra andre Parat-medlemmer i luftfarten.

02:24

Lien: Det norske hindret Johan Sverdrup-enighet

Oslo (NTB): Olje- og energiminister Tord Lien (Frp) mener oljeselskapet Det norske blokkerte for enighet om fordelingen av eierandelene i det gigantiske Johan Sverdrup-feltet.

01:41

Eksperter tror Norwegian-streiken blir kortvarig

Oslo (NTB): Selv om Norwegian-pilotene selv sier de er forberedt på langvarig streik, mener flere eksperter at streiken blir kortvarig.

01:30

Clemet råder Jensen til å løse Sandberg-problemet

Oslo (NTB): Dagen før regjeringspartiene møter støttepartiene i Nydalen, kommer tidligere Høyre-statsråd Kristin Clemet med flere råd til Høyre og Frp.

00:43

Finansavisen: Kjos vil slå datterselskap konkurs

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Norwegian og flyselskapets sjef Bjørn Kjos ønsket en konflikt slik at de kan slå datterselskapet Norwegian Air Norway (NAN) konkurs, sier en sentralt plassert kilde til Finansavisen. 200 piloter mister jobben ved en konkurs, ifølge kilden.

søndag 01.03 2015
19:13

– Tajik ny Ap-nestleder

Oslo (NTB): Hadia Tajik blir innstilt som ny nestleder i Arbeiderpartiet, erfarer flere medier.

18:00

Artist til sykehus etter bilkrasj med hest

Trysil (NTB): Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.

17:31

– Tre biler begravd i snøras på E39

Bergen (NTB): Tre biler skal ha blitt begravd etter et større snøras på sørsiden av Masfjordtunnelen på E39 i Hordaland, ifølge politiet.

17:30

Fire biler tatt av snøskred i Hordaland, barn skadd

Fire biler er gjort rede for etter et stort snøskred på sørsiden av Masfjordtunnelen på E39 i Hordaland søndag ettermiddag. Flere personer er skadd, deriblant et lite barn, opplyser politiet.

17:16

Rio-prest innsatt som ny generalsekretær i Sjømannskirken

Bergen (NTB): Ørnulf Steen er innsatt som ny generalsekretær i Sjømannskirken.

15:33

Kolberg: Aps valgkomité står ved et veiskille

Oslo (NTB-Jon Even Andersen): Møtet i valgkomiteen i Arbeiderpartiet søndag er svært viktig for resten av prosessen, sier valgkomiteens leder Martin Kolberg.

14:34

Misforståelse førte til leteaksjon i Bergen

Bergen (NTB): Politiet har fått kontakt med mannen som ble observert svært lettkledd på byfjellet Fløyen i Bergen søndag.

11:14

To til sykehus etter husbrann

Fredrikstad (NTB): To personer er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk under en husbrann på Gressvik i Fredrikstad søndag formiddag.

10:38

Nødnummer ute av drift i Vestfold og Telemark

Tønsberg (NTB): Nødnummeret 113 er ute av drift i Vestfold og Telemark. Årsaken er foreløpig ikke kjent.

søndag 01.03 2015
10:25

Par tiltalt for overgrep mot egne spedbarn

Drammen (NTB): Et foreldrepar som skal ha begått grove overgrep mot sine egne spedbarn og filmet det, må mandag møte i Drammen tingrett.

09:21

Sykepleier dømt for å ha seksuelt utnyttet pasient

Bergen (NTB): En mann i slutten av 50-årene er i Bergen tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for å ha utnyttet en kvinnelig pasient seksuelt.

09:14

Familien til Linn Madelen (33) håper ankesak vil ende i drapstiltale

Skien (NTB): Tirsdag starter ankesaken mot en tidligere politimann som er dømt for å ha forlatt Linn Madelen Bråthen (33) i en hjelpeløs tilstand ved Brevikbrua. Familien håper ankesaken vil åpne for at han kan dømmes for drap.

08:36

Streiken fører til kansellerte avganger

Oslo (NTB): Flere Norwegian-avganger fra norske flyplasser blir søndag innstilt eller forsinket på grunn av streiken.

søndag 01.03 2015
07:04

Gratis HPV-vaksine kan bli tilbudt til flere

Oslo (NTB-Anne Marjatta Gøystdal): Arbeiderpartiet mener alle kvinner opp til 26 år bør få tilbud om gratis HPV-vaksine. Flere av de andre partiene er på glid.

06:53

Hver fjerde influensavaksinerte kan likevel bli syk

Oslo (NTB): En firedel av dem som har fått sesongens influensavaksine, kan likevel bli syke. Årsaken er at et av influensavirusene har endret seg siden vaksinen ble produsert.

06:53

Oslo-politiets etterforskere forsvinner

Oslo (NTB): En rekke medarbeidere ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt har det siste halvåret sluttet og gått til jobber i andre politiorgan. Oslo-politiet frykter konsekvensene av kompetanseflukten.

04:06

Partene strides om Norwegian begår streikebryteri

Oslo (NTB): Norwegian mener det er riktig å erstatte de streikende pilotene og får støtte fra NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Flygerne mener konsernet bedriver streikebryteri.

01:38

Mann alvorlig skadd i slagsmål i Lørenskog

Kurland (NTB): En mann ble lørdag kveld sendt til sykehus med alvorlige skader etter et slagsmål på Kurland i Lørenskog i Akershus.

lørdag 28.02 2015
21:10

Soldater påført røykskader under brann i Sandnes

Sandnes (NTB): Flere heimevernssoldater fikk røykskader da det tok fyr i et aggregat i den militære Vatneleiren i Sandnes lørdag kveld.

16:11

Barna til drapsoffer får bli i Norge

Hamar (NTB): Barna til den afghanske kvinnen som ble drept på Hamar i fjor høst, får likevel bli i Norge. Faren deres er fengslet, tiltalt for drapet.

14:57

Storm varsles i store deler av Sør-Norge

Oslo (NTB): Meteorologisk institutt varsler liten og full storm i totalt åtte fylker i helga. Den sterke vinden vil sammen med snøfall gi vanskelige kjøreforhold i fjellet.

13:31

Offiser dømt til fengsel for grov mishandling

Kristiansand (NTB): En 33 år gammel yrkesoffiser er dømt til åtte års fengsel for grov mishandling av tre tidligere samboere over flere år. Han er også dømt for grov voldtekt mot en av dem.

12:44

Brannårsaken ukjent etter fjøsbrann i Nordland

Forfjord (NTB): 40 kyr og kalver brant inne i et fjøs i Forfjord i Andøy kommune i Nordland lørdag morgen. Bare et skall står igjen av fjøset. Brannårsaken er ikke kjent.

lørdag 28.02 2015
12:42

Parat: Sympatierklæringer strømmer inn

Oslo (NTB): Flere sympatiaksjoner er på gang på grunn av det Parat kaller streikebryteri hos Norwegian.

12:18

Kjos: Erstatning av piloter er ikke streikebryteri

Fornebu (NTB): Norwegian-sjef Bjørn Kjos holder fast på at det ikke vil være streikebryteri å erstatte pilotene som er i streik med andre, innleide piloter.

10:44

Norwegian vil fly som planlagt i helga

Oslo (NTB): Flyselskapet Norwegian sier målet er at alle oppsatte flygninger skal gjennomføres som planlagt i helga, til tross for at 70 av flyselskapets piloter har gått ut i streik.

09:43

Alle Norwegian-pilotene kan bli tatt ut i streik

Oslo (NTB): Lørdag gikk de første Norwegian-flygerne ut i streik, og fra onsdag kan alle pilotene komme til å legge ned arbeidet. Parat er forberedt på at streiken kan bli langvarig.

09:39

Norge ignorerer russisk invitasjon til oljedialog

Oslo (NTB): Russland ønsker dialog med Norge for å løse en konflikt om rett til olje utenfor Svalbard, men Norge har ikke besvart invitasjonen.

07:54

Ap større enn høyresiden til sammen

Arbeiderpartiet ville fått 77 plasser på Stortinget mens Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre ville ha fått 74 til sammen, dersom lørdagens partibarometer som InFact har utført for VG ble valgresultat.