Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

søndag 04.10 2015
16:09

Sju til sykehus etter trafikkulykke på E18

Elvestad (NTB): Sju personer ble skadd i en kollisjon som involverte fem biler på E18 ved Elvestad i Hobøl kommune i Østfold søndag ettermiddag.

15:32

Gutt lettere skadd etter å ha blitt påkjørt av buss

Myra (NTB): En åtte år gammel gutt som ble påkjørt av en buss på E18 i Vegårshei i Aust-Agder, slapp fra ulykken med minimale skader.

14:58

Savnet kvinne i Troms funnet død

Målselv (NTB): En 44 år gammel kvinne som har vært savnet i Indre Troms siden torsdag, er funnet død.

14:34

Mann alvorlig skadd etter å ha falt ned heissjakt

Åndalsnes (NTB): En ansatt er alvorlig skadd etter at han falt ned en heissjakt på et hotell på Åndalsnes i Rauma kommune i Møre og Romsdal.

Leses nå:
søndag 04.10 2015
14:18

Flott høstferievær i vente i nord

Oslo (NTB): Etter ekstremvær og storm er det endelig Nord-Norges tid til å overta det fine været, når folk i nord mandag går inn i sin høstferieuke.

14:03

Forsinkelser på Østfoldbanen

Ski (NTB): Togene er innstilt på Østfoldbanen mellom Skøyen og Ski fordi Jernbaneverket ikke er ferdig med planlagte arbeider på strekningen.

13:58

Strandet hval i Rogaland skaper trafikkaos

En strandet hval på Hellestøstranden i Sola skaper trafikkaos som følge av skuelystne. Hvalen er trolig død.

13:26

Strandet hval i Rogaland skaper trafikkaos

Sola (NTB): En strandet hval på Hellestøstranden i Sola skaper trafikkaos som følge av skuelystne. Hvalen er trolig død.

12:04

En skadd etter brann i boligblokk på Rjukan

Rjukan (NTB): En person er sendt til legevakt med røykskader etter at det begynte å brenne i en boligblokk i Sam Eydes gate på Rjukan.

10:54

Mann tiltalt for å ha svindlet Nav for 571.000 kroner

Oslo (NTB): En 41 år gammel mann må torsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha svindlet Nav for drøyt 571.000 kroner.

10:46

Kripos på plass i Haugesund etter drap

Haugesund (NTB): Det foregår full etterforskning av det politiet mener er et drap og et selvdrap i Haugesund. Kripos har ankommet for å bistå.

09:31

Mindre bevegelse i Oksfjellet

Birtavarre (NTB): Bevegelsene i Oksfjellet i Kåfjord i Troms blir stadig mindre, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

08:01

En halv jernbanemilliard til nytt signalsystem

Oslo (NTB): Regjeringen bevilger 544 millioner kroner til å få fart på arbeidet med det nye signalsystemet ERTMS, som skal få togene her i landet til å holde ruten.

07:04

Havvindmøller kan være farligere enn antatt for fugler

Vindmøller til havs kan vise seg å utgjøre en større fare for sjøfugler enn tidligere antatt. I hvert fall for høytflygende havsuler.

06:55

Havvindmøller kan være farligere en antatt for fugler

Oslo (NTB): Vindmøller til havs kan vise seg å utgjøre en større fare for sjøfugler enn tidligere antatt. I hvert fall for høytflygende havsuler.

Rekene dør – lakselusmedisin får skylden

Rørvik (NTB): Oppdrett av laks er blitt en stor næring, men middelet som brukes til drepe lakselus gjør livet surt for en annen del av fiskeindustrien, nemlig rekefisket.

En halv jernbanemilliard til nytt signalsystem

Regjeringen bevilger 544 millioner kroner til å få fart på arbeidet med det nye signalsystemet ERTMS, som skal få togene her i landet til å holde ruten.

Studie: En av fire tenåringer har migrene

Trondheim (?TB): Så mange som en firedel av norske tenåringer sliter med migrene. Jenter rammes oftere enn gutter, viser en studie fra NTNU.

Transport av kjemiske våpen dyrere enn ventet

Oslo (NTB): Regningen for Norges bidrag til å frakte kjemiske stridsmidler ut av Syria i fjor endte på 284 millioner kroner, langt mer enn regjeringen trodde da den påtok seg oppdraget.

Turnusproblemer for hjelp til ungdom

Bergen (NTB): Utekontakten i Bergen vil endre turnus og ha folk på jobb på søndager for å kunne hjelpe utsatte ungdommer. Nå frykter de at arbeidet kan strande på grunn av uenighet med fagforeningene.

lørdag 03.10 2015
23:52

Færre tar influensavaksine

Oslo (NTB): Hvert år dør 900 personer i Norge som følge av influensa. Likevel tar bare en av fem i risikogruppen vaksine mot sykdommen.

22:24

VW-salg ned i september

Oslo (NTB): Salget av VW-biler gikk ned i september, men bilmerket er fortsatt Norges mest solgte.

22:05

Hus totalskadd i brann på Andøya

Andøya (NTB): Ni personer reddet seg ut av et brennende hus på Andøya i Nordland lørdag kveld. Huset ble totalskadd.

21:24

Flytårn var tomt – Charterfly fikk ikke lande på Evenes

Evenes (NTB): Et SAS-fly med 200 passasjerer ble omdirigert fra Evenes/Narvik lufthavn til Bodø fordi flytårnet var ubemannet.

19:08

Hardanger-verft henter tilbake permitterte

Omastrand (NTB): Fjellstrand Verft henter tilbake 45 permitterte etter å ha sikret seg en ny stor kontrakt.

lørdag 03.10 2015
18:08

Mann i 20-årene siktet for voldtekt på Jessheim

Jessheim (NTB): En mann i 20-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 20-årene ved Jessheim stasjon natt til lørdag.

17:48

Rosa kreft-rekord på Karl Johan i Oslo

Oslo (NTB): Over 1.500 mennesker deltok i Rosa sløyfe-aksjonens lunsj på Karl Johansgate i Oslo lørdag. Dette ble gjort i solidaritet for dem som lever med uhelbredelig brystkreft.

17:15

Det går mot køprising i Bergen

Bergen (NTB): Det går mot innføring av køprising etter at klima- og miljøminister Tine Sundtoft (H) ber Stortinget svare ja på Bergen sin søknad.

16:12

Hundrevis demonstrerte utenfor politihuset i Oslo

Oslo (NTB): Opptil 300 mennesker deltok lørdag ettermiddag i en demonstrasjon mot politivold utenfor politihuset på Grønland i Oslo-

16:09

Fullstendig parkeringskaos ved Gaustatoppen

Tinn (NTB): Flere hundre biler har feilparkert ved Stavro i Telemark, ved Gaustatoppen. Politiet kaller forholdene uforsvarlige.

lørdag 03.10 2015
15:39

Omkom i luftsportsulykke i Aurland

Aurlandsvangen (NTB): En mann omkom etter å ha landet på et hustak og falt ned under speedriding i Aurland kommune i Sogn og Fjordane lørdag ettermiddag.

15:01

29 sauer funnet druknet etter flommen i Trøndelag

Verdal (NTB): En saueeier i Verdal i Nord-Trøndelag fant lørdag 29 druknende sauer, mens ytterligere 18 sauer er savnet.

14:45

35.000 har besøkt 22. juli-senteret så langt

Oslo (NTB): To og en halv måned etter at 22. juli-senteret ble åpnet i Regjeringskvartalet i Oslo, har 35.000 personer besøkt utstillingen.

14:36

Politiet: Trolig drap og selvdrap i Haugesund

Haugesund (NTB): Politiet i Haugesund sier de har en hovedteori om at det dreier seg om et drap og et selvdrap etter at et ektepar døde som følge av en voldsepisode i Haugesund natt til lørdag.

13:55

Forventer ikke ras i Oksfjellet lørdag

Birtavarre (NTB): Det er foreløpig ingenting som tyder på at det vil gå et ras i Oksfjellet i Kåfjord i Troms i løpet av lørdag. Bevegelsene i fjellet er stabile, opplyser NVE.

13:54

Lærere skal utdannes til å håndtere overgrep mot barn

Oslo (NTB): Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil gi studenter ved lærerutdanningene i Norge opplæring i å håndtere vold og seksuelle overgrep mot barn.