Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

fredag 22.08 2014
22:54

Rumenske arbeidere jobbet for 7 kroner timen

Oslo (NTB): Arbeidstilsynet har avdekket at rumenske arbeidere jobbet for 7 kroner og 50 øre timen for å bygge ut 4G-nettet for NetCom i Norge.

22:17

Politiet bekrefter dødsfall i Horten

Horten (NTB): Mannen som ble hentet livløs opp av sjøen i Horten fredag kveld er bekreftet død, opplyser politiet.

21:57

Husk «snokevarselet» i skattelistene i oktober

Oslo (NTB): Sjekker du hva naboen tjener i skattelistene i oktober, får vedkommende umiddelbart varsel med informasjon om ditt fulle navn, fødselsår og postnummer.

20:51

Solberg: – Vi avviser ikke flyktninger med større helseplager

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Statsminister Erna Solberg (H) svarer i en kronikk i Aftenposten på påstandene om at regjeringen ikke vil gi asyl til flyktninger med alvorlige helseutfordringer.

Dette leses nå:
fredag 22.08 2014
18:55

Halloween-drapsmann kan løslates i september

Oslo (NTB): 24-åringen som er dømt til tvungent psykisk helsevern for det såkalte Halloween-drapet i Oslo i 2011 kan løslates neste måned.

18:31

KS og lærerne avsluttet sonderinger fredag kveld

Oslo (NTB): Fredagens sonderinger mellom KS og lærerforbundene er avsluttet for dagen, opplyser Utdanningsforbundet til TV 2.

18:12

Selskapene må ha lærlinger for å få oppdrag

Ap-leder Jonas Gahr Støre vil skjerpe kravene til selskaper som skal konkurrere om offentlige anbud.

17:06

Ukens siste børsdag endte i minus

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs stanset fredag på 606,15 poeng, ned 0,35 prosent.

16:40

Ekstern gransking etter krigsskip-avsløringer

Oslo (NTB): Forsvaret frykter mislighold eller grove saksbehandlingsfeil i forbindelse med salg av gamle marinefartøy og kaller inn eksterne granskere for å gjennomgå salgene.

16:31

Politiaksjon mot drapssiktedes bolig i Øyer

Lillehammer (NTB): Politiet rykket fredag ettermiddag ut til den avsperrede bolighuset i Øyer etter å ha fått tips om en observasjon av drapsettersøkte Kim Andreas Kristiansen (23).

16:04

Solberg taler på antiislamistisk demonstrasjon

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg bekrefter at hun skal holde appell under demonstrasjonen mot IS og Profetens Ummah foran Stortinget mandag.

15:25

Partene: – Ingen streikeavklaring i dag

Oslo (NTB): Utdanningsforbundet og KS bekrefter at det ikke blir noen avklaring på lærerstreiken fredag. Partene møttes igjen klokken 15 og må trolig ta helgen til hjelp.

14:41

Fylkesmannen åpner tilsynssak etter Larvik-drapet

Larvik (NTB): Fylkesmannen i Vestfold vil finne ut hvorfor ingen grep inn da barna til den drapstiltalte 43-åringen fra Larvik varslet om vold. Denne uken har han stått tiltalt for å ha drept sin kone.

14:17

Flere tips om mulig overgrepsmann i Bergen

Bergen (NTB): Politiet har fått tips om hvem overgrepsmannen kan være, etter at ei skolejente skal ha blitt utsatt for overgrep i Åsane i Bergen tirsdag.

13:34

Gir gavekort til elever uten fravær

Østre Gausdal (NTB): Gausdal videregående skole i Oppland tar nye metoder i bruk for å redusere elevenes fravær: Hver måned er alle elever uten fravær med i trekningen av fire gavekort.

13:01

Nye lærere ut i streik

Oslo (NTB): Lærerstreiken fortsetter for fullt, med en ytterligere, liten opptrapping fredag.

12:55

Siv Jensen begrenser bonusene i finansbransjen

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Nye regler begrenser bonusene i finansnæringen. – Godtgjøring til ansatte i finansbransjen har ofte vært utformet slik at den gir sterke insentiver til høy risiko, sier finansministeren.

12:23

Fikk ikke fly – saksøker Norwegian

Oslo (NTB): Stian Uthus har Downs syndrom og ble nektet å fly til Tenerife med Norwegian. Nå går han rettens vei for å få erstatning fra flyselskapet.

12:18

NTB direkterapporterer om skolestreiken

Vi starter igjen direkterapportering om utviklingen i skolestreiken. Se egen melding for tekniske detaljer.

12:07

Derfor er lærerstreiken så fastlåst

Lærerstreiken er en av de mest fastlåste streikene vi har hatt på lenge. I tillegg til å tenke på medlemmenes interesser, kjemper forhandlerne for å bevare egen ære og egne posisjoner.

fredag 22.08 2014
12:03

Øyer-drapet: Trapper ned og venter på stesønnen

Lillehammer (NTB): Politiet trapper ned den omfattende etterforskningen av Øyer-drapet. Samtidig bruker de alle ressurser på å få kontakt med den hovedmistenkte stesønnen.

11:39
10:02

PST vurderer mer bruk av Facebook

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste (PST) får mange tips på Facebook. Nå vil de vurdere å bli mer aktive på det sosiale mediet.

09:36

Lokalavis: Videobilder av mann trolig et feilspor

Lillehammer (NTB): Videobilder fra en bensinstasjon i Modum fra sist torsdag er trolig et feilspor i etterforskningen av drapssaken i Øyer.

fredag 22.08 2014
09:22

UiB søker 120 overvektige barn

Bergen (NTB): Forskere ved Universitetet i Bergen (UiB) søker overvektige barn. Barna skal spise sunne middager i tolv uker for å se om det påvirker helsen deres.

07:37

Lærerne og KS fortsetter sonderingene

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Fredag fortsetter samtalene mellom partene i lærerstreiken. Hva de snakker om i forsøket på å løse konflikten, holdes foreløpig hemmelig.

07:12

Togavsporing skaper trøbbel mellom Larvik og Skien

Larvik (NTB): Et passasjertog sporet natt til fredag av mellom Larvik og Skien. Ingen ble skadd, men strekningen kommer til å være stengt i flere dager.

06:46

Stang og Røsland stiller til gjenvalg

Oslo (NTB): Både Oslo-ordfører Fabian Stang og byrådsleder Stian Berger Røsland stiller til gjenvalg til posisjonene i perioden 2015-2019.

06:27

Politiets somling ga luksussvindlere strafferabatt

Oslo (NTB): Tre venner som er dømt for å ha lurt til seg luksusvarer uten å betale for seg, får kraftig strafferabatt fordi politiet somlet med saken.

fredag 22.08 2014
06:05
05:30

Sandberg vraket Stortinget for å være TV-kokk

Oslo (NTB): Frp-nestleder Per Sandberg deltok før sommeren i et kokkeprogram mens resten av Stortinget blant annet diskuterte utviklingen i Afghanistan og Norges engasjement der.

05:05

Forskere mener Frp-språket har skapt ekstremisme

Oslo (NTB): Forskere mener Frps retorikk med ord som «snikislamisering» har bidratt til å skape flere ekstreme muslimer i Norge. I Frp mener man kritikken er meningsløs.

04:56

Ap, KrF og Venstre freder bistandsprosenten

Oslo (NTB): Ap, KrF og Venstre er klare på at regjeringspartiene ikke må finne på å røre den såkalte bistandsprosenten.

04:54

Russland tillater import av norsk fiskeyngel

Oslo (NTB): For å utvikle og styrke sin egen matforsyning gjør Russland unntak fra sitt eget importforbud og tillater import av norsk fiskeyngel til egne oppdrettsanlegg.

fredag 22.08 2014
04:39

LO freder Støre etter oljeklargjøring

Oslo (NTB): Etter at Jonas Gahr Støre klargjorde partiets oljepolitikk framover, velger LO å frede den ferske Ap-lederen.

03:23

PST vil kartlegge nordmenns nettaktivitet

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste vil følge USAs eksempel og lagre informasjon om nordmenns nettbruk. Datatilsynet er imidlertid skeptisk.

03:10

NRK har registrert 664 klager på Gaza-dekningen

Oslo (NTB): Siden 1. juni har NRK registrert 664 skriftlige henvendelser på dekningen av Gaza-konflikten. Tar man med telefonhenvendelser er antall klager trolig langt høyere.

03:08

Norges Bank: Høye lønninger gir høye priser

Oslo (NTB): Norges Bank tar et oppgjør med myten om Norge som et svindyrt land. Med våre høye lønninger blir ikke prisnivået spesielt høyt, sier seniorrådgiver Einar W. Nordbø.

01:53

Ap mest fram på augustmåling

Oslo (NTB): Arbeiderpartiet går mest fram på en fersk meningsmåling for august, mens Høyre faller og Fremskrittspartiet holder stillingen halvannet prosentpoeng under valgresultatet i fjor.

torsdag 21.08 2014
23:51

Avinor: Nye fly tåler mer aske

Oslo (NTB): Dersom en ny askesky fra Island får det samme omfanget som i 2010, vil konsekvensene for flytrafikken trolig bli langt mindre. Årsaken er ifølge Avinor at nye fly tåler mer aske.