Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

fredag 12.02 2016
01:46

Listhaug nyter større tillit i ny stilling

Oslo (NTB): Flere av velgerne har tillit til statsråd Sylvi Listhaug (Frp) etter at hun forlot jobben som landbruksminister og tok på seg oppgaven med å fronte regjeringens asylpolitikk, ifølge en ny måling.

01:12

Høyre og Frps plan: å stemple Ap som vingle-parti

Oslo (NTB): Frp og Høyres nye strategi er å stemple Arbeiderpartiet som vinglete så ofte som anledningen byr seg, ifølge flere kilder.

00:40

Kan trenge en milliard kroner til oppstart av Svalbard-gruve

Longyearbyen (NTB): Dersom arbeidet i Lunckefjell-gruva på Svalbard skal gjenopptas etter driftshvilen, kan Store Norske trenge så mye som en milliard kroner, ifølge en ny analyse.

00:14

Vurderer statsstøtte til TV 2

Oslo (NTB): Et flertall på Stortinget er nær ved å bli enige om tilby en ny allmennkringkasteravtale med TV 2. Kanalen kan få økonomisk støtte for å sikre fortsatte daglige nyhetssendinger.

Leses nå:
fredag 12.02 2016
00:09

Senterpartiet slår ring om asylforliket

Oslo (NTB): Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum går hardt ut mot Venstres nei til asylinnstramminger. Nå tilbyr han regjeringen flertall uten Venstre.

torsdag 11.02 2016
22:31

Cargolink legges ned

Oslo (NTB): 70 personer mister jobben som følge av at jernbaneselskapet Cargolink legger ned virksomheten.

22:12

Solberg går videre med innstrammingene

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) går videre med regjeringens forslag til asylinnstramminger til tross for Venstres nei. Hun ønsker nå dialog med forlikspartnerne i Stortinget.

21:30

Kraftige smell og store flammer på byggeplass i Bergen

Bergen (NTB): Naboer hørte kraftige smell da det begynte å brenne på en byggeplass i Bergen torsdag kveld.

21:28

Mann erkjenner å ha fremsatt bombetrussel mot skole

Vennesla (NTB): En 23 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha fremsatt en bombetrussel mot Vennesla videregående skole natt til torsdag.

20:50

For få flyktninger å bosette i kommunene

Oslo (NTB): Norske kommuner har sagt ja til å ta imot så mange flyktninger det siste året at det nesten ikke er flere igjen i norske mottak som behøver bosetting. Nå må UDI jobbe raskere, krever IMDi.

20:09

Frp-framgang på NRK-måling

Oslo (NTB): Fremskrittspartiet ender på 18 prosents oppslutning på NRKs meningsmåling for februar. Partiet har større tillit blant sine velgere enn nesten alle de andre partiene.

19:33

Basehopper hentet ned fra fjellvegg i Gjesdal

Ålgård (NTB): Basehopperen som satt fast i en fjellvegg etter et hopp fra et fjell i Maudal i Gjesdal kommune i Rogaland, ble hentet ned ved 19-tiden torsdag etter over seks timer på en fjellhylle.

19:25

Fem partier kjemper mot sperregrensen

Oslo (NTB): Alle de fem mindre stortingspartiene ligger på 4-tallet på den siste meningsmålingen Respons har gjort for Aftenposten og Bergens Tidende. Frp gjør det godt og får over 18 prosent.

19:16

Drukningsulykken i Kristiansand markert

Kristiansand (NTB): Flagget hang på halv stang ved Ve skole i Kristiansand torsdag, til minne om den tolv år gamle skolegutten som mistet livet etter at han gikk gjennom isen på en tjern i nærheten onsdag.

18:47

Varg-feltet i Nordsjøen stenges

Stavanger (NTB): Oljeselskapet Repsol vil stenge ned Varg-feltet i Nordsjøen. Produksjonen på feltet har gått med tap siden august i fjor.

torsdag 11.02 2016
18:15

Mann skadd i traktorulykke i Averøy

Averøy (NTB): En traktorfører i 80-årene er brakt til sykehus etter at han kjørte utfor ei låvebru i Bådalen i Averøy på Nordmøre torsdag ettermiddag.

17:29

Påstand om 13 års fengsel for Melhus-drapet

Trondheim (NTB): Aktor la ned påstand om 13 års fengsel for den 28 år gamle afghaneren som er tiltalt for å ha drept sin kone Nilofer Naseri (27) i Melhus i Sør-Trøndelag i september i fjor.

17:17

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 2,9 prosent til 515,23 poeng torsdag. Telenor og DNB var blant selskapene som bidro mest til nedgangen.

17:13

Fyllekjører må i fengsel etter dødsulykke ved Gardermoen

Eidsvoll (NTB): En 42 år gammel mann fra Nannestad er i Øvre Romerike tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for uaktsomt drap etter at han høsten 2014 kjørte ned en syklist like ved Oslo Lufthavn.

16:21

Lønnskutt i Aker Solutions

Oslo (NTB): Krisen i oljebransjen fører til at Aker Solutions innfører midlertidig lønnskutt. Lønnskuttet rammer alle ansatte, også ledelsen, i den såkalte MMO-delen av selskapet.

torsdag 11.02 2016
14:15

Mann omkom i frontkollisjon i Follo

Drøbak (NTB): En mann i 40-årene fra Drøbak mistet livet da bilen han kjørte kom over i feil kjørefelt og frontkolliderte med en sementbil i Frogn kommune i Akershus.

13:49

Politiet henlegger trolig overgrepssak på asylmottak

Stavanger (NTB): Meldingen om et mulig overgrep mot et tre år gammelt barn på asylmottaket på Forus utenfor Stavanger blir trolig henlagt av politiet.

13:20

Underskriftskampanje for å få Listhaug avsatt

Oslo (NTB): Så langt har drøyt 9.000 personer skrevet under et opprop om at innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug må avsettes. Det kan være en fordel for henne, mener valgforsker.

13:01

Svak økning i ledigheten hos innvandrere

Oslo (NTB): Den registrerte ledigheten for innvandrere gikk opp fra 6,9 prosent i november 2014 til 7,0 prosent i november i fjor. Størst oppgang var det blant innvandrere fra vesteuropeiske EU-land.

12:41

Islamkritiker vil bli partileder

Oslo (NTB): Den omstridte Pegida-talsmannen Max Hermansen ønsker å stille til valg som partileder for Demokratene på partiets landsmøte i april.

torsdag 11.02 2016
12:26

Venstre advarer regjeringen mot shopping i Stortinget

Oslo (NTB): Venstres Sveinung Rotevatn advarer regjeringen mot å «shoppe flertall» for å sikre støtte til sine asyltiltak.

12:19

Halvert straff for voldtekt av full 15-åring

Oslo (NTB): En ung mann har fått redusert straffen for voldtekt av ei overstadig beruset jente til halvannet års fengsel. Grunnen er blant annet at evnenivået hans tilsvarer lettere psykisk utviklingshemming.

12:17

Tror kongefamiliens venner vil droppe gaver

Oslo (NTB): Kongefamiliens beslutning om å ikke ta imot gaver fra kommersielle aktører kan føre til at deres private venner avstår fra å gi dem dyre presanger i framtiden.

12:12

NRK leter etter nytt hovedkontor

NRK er på leting etter nytt hovedkontor etter at styret har konkludert med at Marienlyst ikke lenger er egnet.

11:32

NRK leter etter nytt hovedkontor

Oslo (NTB-Per-Helge Berg): NRK er på leting etter nytt hovedkontor etter at styret har konkludert med at Marienlyst ikke lenger er egnet.

torsdag 11.02 2016
11:26

Siv Jensen vil holde trykket oppe i asylsaken

Oslo (NTB): Frp-leder og finansminister Siv Jensen mener det er viktig å holde trykket oppe for å stramme inn asyl- og innvandringspolitikken.

10:11

Kjos: Flyseteavgift har ingenting med miljø å gjøre

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Norwegian-sjef Bjørn Kjos mener det er et tankekors at hans selskap er det som kan ende opp med å betale mest i flyseteavgifter, samtidig som det har flyflåten med lavest utslipp.

10:05

Enighet mellom Canal Digital og Discovery

Oslo (NTB): Canal Digital og Discovery Networks er enige om en avtale for distribusjon av TV Norge og en rekke andre kanaler.

10:03

Platespilleren snart tilbake på tronen

Oslo (NTB): Vinylen ble spådd en rask død da CD-platen kom på midten av 80-tallet. Men i 2016 tror elektronikkbransjen at salget av platespillere vil overgå salget av CD-spillere.

09:55

Vollen-dømt behandles for psykose

Sandvika (NTB): Den 16 år gamle jenta som er dømt for drapet på Anna Kristin Gillebo Backlund (30) i Asker i 2014, er innlagt på sykehus og behandles for psykose.

09:45

Siv Jensen: Økte skatter et dårlig svar

Oslo (NTB): Det er svært viktig å få til økt produktivitetsvekst for å unngå høyere skatter, konstaterte finansminister Siv Jensen (Frp) da hun torsdag mottok en ekspertrapport.