Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

fredag 19.09 2014
02:18

WWF: Stor gevinst ved investering i fornybar energi

Oslo (NTB): Det vil gi enorme klimagevinster dersom oljefondet investerer like mye i fornybar energi som i eiendom, mener WWF.

02:01

Frp stengte egen propagandaside om oljefondet

Oslo (NTB): Nettsiden oljefondet.no har siden 2009 vært Frps taksameter som ifølge partiet viser hvor mye oljefondets verdi øker. Torsdag ble siden stengt.

01:22

Mange unge ser ned på yrkesfagene

Oslo (NTB): Nesten tre av fire unge under 30 år mener bygg- og anleggsfag har lav status, viser en undersøkelse.

01:18

Strategiekspert: Norges bidrag mot IS er symbolsk

Oslo (NTB): Strategiekspert Helge Lurås kaller det norske bidraget i kampen mot Den islamske staten (IS) symbolsk.

Dette leses nå:
fredag 19.09 2014
00:48

Eksperter tror oljefondet er klar for Alibaba-aksjer

Oslo (NTB): Oljefondet har mest sannsynlig sikret seg kjøp av aksjer i det kinesiske gigantselskapet Alibaba som noteres på New York-børsen fredag, mener økonomieksperter.

00:46

Professor mener elevene må få slippe dusjtvang

Oslo (NTB): Å tvinge elevene til å dusje etter gymtimen går på helsa løs, mener professor ved Universitetet i Oslo.

00:04

Mann pågrepet etter knivstikking i Trondheim

Trondheim (NTB): En mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter flere personer.

torsdag 18.09 2014
23:44

Mann pågrepet etter knivstikking i Trondheim

Trondheim (NTB): En mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter flere personer.

23:22

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Trondheim

Trondheim (NTB): En person er pågrepet etter at en mann ble knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter flere personer.

23:04

Spesialenheten har henlagt sak etter dødsulykke i Bodø

Bodø (NTB): Spesialenheten for politisaker har besluttet å ikke sikte en politibetjent for grov uforstand i tjenesten etter at en 19-åring omkom under bilforfølgelse i Bodø i februar.

22:11

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Trondheim

Trondheim (NTB): En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter minst to personer etter hendelsen.

21:53

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Trondheim

Trondheim (NTB): En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter minst to personer etter hendelsen.

20:53

Velforening ønsket dialog med Baneheia-dømt

Kristiansand (NTB): At Baneheia-dømte Jan Helge Andersen kan søke om løslatelse, har ført til bekymring blant barneforeldre på Eg i Kristiansand.

20:36

Syklist lettere skadd i trafikkulykke på Sotra

Straume (NTB): En 64 år gammel syklist ble lettere skadd da han var ute og syklet og ble påkjørt av en bil ved Fjell kirke på Sotra.

20:19

Mattilsynet kritiserer Finnmarksløpet for dårlig dyrevelferd

Alta (NTB): Mattilsynet reagerer på at flere syke og skadde hunder ikke ble tatt ut under årets Finnmarksløp og krever endring.

18:25

Siktet for brannstifting i Risør erklært tilregnelig

Risør (NTB): En kvinne i midten av 20-årene som er siktet for å ha tent på flere branner i Risør i slutten av mai, er erklært tilregnelig i gjerningsøyeblikket av rettspsykiatere.

18:13

Ber om fire års fengsel for konemishandling i Drammen

Drammen (NTB): Påtalemyndigheten ber om fire års fengsel for en mann fra Drammen som er tiltalt for å ha mishandlet sin kone i 20 år.

17:25

Oppgang på Oslo Børs etter rentemøtet

Oslo (NTB): Signalene om lave renter i lang tid framover satte sitt preg på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen endte på 618,97 poeng – opp 0,3 prosent.

16:41

– Feil å sende norske soldater til Irak

SV stiller seg ikke bak den norske militærinnsatsen i kampen mot Den islamske staten (IS). – Vi mener terskelen for å si ja til å bidra militært, må være høy, sier partileder Audun Lysbakken.

16:26

Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Ås

Ås (NTB): Politiet har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt med mannen som onsdag kveld ble funnet død ved sjøen Årungen på grensa mellom kommunene Ås og Frogn i Akershus.

torsdag 18.09 2014
16:04

SV: – Feil å sende norske soldater til Irak

Oslo (NTB): SV stiller seg ikke bak den norske militærinnsatsen i kampen mot Den islamske staten (IS). – Vi mener terskelen for å si ja til å bidra militært, må være høy, sier partileder Audun Lysbakken.

15:56

Hareide: – Vi har et ansvar for å stille opp

– Et veldig beskjedent militært bidrag, sier KrF-leder Knut Arild Hareide om Norges bidrag i kampen mot Den islamske staten (IS).

15:27

Norge sender stabsoffiserer til kampen mot IS

Oslo (NTB): Norge sender fem stabsoffiserer for å bidra til planleggingen av kampen mot Den islamske staten (IS) i Irak, opplyser forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H).

14:56

PST: Kan ikke kommentere teorier

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vil ikke kommentere opplysningene om at terrorister hadde planer om drepe en tilfeldig familie da det ble satt full beredskap i sommer.

torsdag 18.09 2014
14:37

Utøya-overlevende dømt for drapstrusler

Skien (NTB): En tidligere AUF-er fra Telemark er dømt for drapstrusler mot en 14 år gammel jente. Straffen er 30 dagers betinget fengsel.

14:00

Mener valgkomiteen som innstilte Mani Hussaini som AUF-leder bør henrettes

Det tok ikke lang tid før nettrollene begynte å hetse 26-åringen fra Jessheim.

13:03

Mann dømt til fem og et halvt års fengsel for overgrep mot stedøtre

Kristiansand (NTB): En mann i 40-årene er i Kristiansand tingrett dømt til fem og et halv års fengsel for å ha forgrepet seg på stedøtrene sine.

12:31

Høyesterett avviser anke i overgrepssak på Romerike

Oslo (NTB): Høyesteretts ankeutvalg har avvist anken til ekteparet fra Romerike som ble dømt til 17 og 18 års fengsel for grove overgrep mot sønnene sine.

12:18

Norge gir 100 millioner dollar til urfolk i regnskogen

Oslo (NTB): Regjeringen setter av 100 millioner dollar, nærmere 670 millioner kroner, til tiltak for urfolk og lokalsamfunn i regnskogen.

torsdag 18.09 2014
11:57

Terrortrusselen: Fryktet drap på tilfeldig familie

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Norske myndigheter fryktet at ekstremister i sommer planla å ta seg inn i huset til en tilfeldig familie og drepe beboerne, ifølge NRKs kilder.

11:34

Fryktet drap på tilfeldig familie

Terrorekspert Kjetil Stormark sier til Aftenposten at norske myndigheter fryktet at ekstremister i sommer planla å ta seg inn i huset til en tilfeldig familie og drepe beboerne.

11:13

Påstand om tre års fengsel for Stathelle-tiltalt

Skien (NTB): Aktor mener den tiltalte 42-åringen i Stathelle-saken må dømmes til tre års fengsel for å ha forlatt Linn Madelen Bråthen i hjelpeløs tilstand før hun falt i døden.

10:44

3-åring ble gjemt under plastpose på bilgulvet

En familie på seks er én for mye i en bil. 3-åringen ble derfor gjemt under en plastpose på bilgulvet, mellom beina til mor.

10:44

Mekling for å unngå storstreik i barnehager

Oslo (NTB): Torsdag startet meklingen mellom Private Barnehagers Landsforbund (PBL) og de ansattes fagforbund. Blir det ikke enighet innen natt til lørdag, tas drøyt 1.400 barnehagelærere ut i streik mandag.

torsdag 18.09 2014
10:24

Jens Breivik: Anders er blitt mer ekstrem

Oslo (NTB): Jens Breivik tror sønnen Anders Behring Breivik blir mer og mer ekstrem i fengselet og tror ikke han får se ham igjen.

10:12

Norges Bank holder renten uendret

Oslo (NTB): I tråd med forventningene besluttet Norges Bank på sitt rentemøte torsdag å holde styringsrenten uendret på 1,5 prosent.

09:56

Aktor sammenlignet Stathelle-tiltalt med Øygard

Skien (NTB): Tiltaltes forklaring på den seksualiserte chattingen med Linn Madelen Bråthen ligner mye på hvordan overgrepsdømte Rune Øygard benektet sin chatting med en mindreårig jente, mener aktor.

09:06

Arbeiderpartiet uten allierte i ny måling

Oslo (NTB): Både Sosialistisk Venstreparti (SV) og Senterpartiet (Sp) havner under sperregrensen i en meningsmåling. Arbeiderpartiet (Ap) kan da risikere å stå uten allierte på Stortinget.

08:44

Barneministeren i gang med første fosterhjemsmelding

Oslo (NTB): Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne (Frp) er i gang med en stortingsmelding som skal bidra til en mer stabil hverdag for fosterbarna og fosterfamiliene.

07:49

– Færre barn tigger i Oslo

Oslo (NTB): Det er færre barn som tigger i Oslo enn for få år siden, ifølge Uteseksjonen i Velferdsetaten.