Fantasien har tilsynelatende ingen grenser når passasjerer som skal ut og fly har med seg for mye håndbagasje på tampen av julestria. Flyselskapet Norwegian har opplevd den travleste juletida noensinne.

De ansatte ved Gatwick flyplass i London forteller om de ti mest utrolige historiene passasjerene forteller for å slippe å betale eller sende håndbagasjen sin. En passasjer hadde på seg to dresser oppå hverandre, en annen ankom sikkerhetskontrollen iført tre par bukser og én sko stikkende ut av hver lomme.

De ansatte har også blitt forsøkt bestikket med sjokolade. «Me no speak any English» sa en passasjer som nektet å samarbeide. En passasjer slengte like greit to par bukser om halsen og sa det var et «denim-skjerf».

Istedenfor å betale for håndbagasjen sin sa en passasjer at han heller ville donere den til en veldedig organisasjon. Andre har nektet å sende håndbagasjen sin fordi den inneholdt «skjør antikk keramikk». En hadde med seg sitt avdøde kjæledyrs aske i håndbagasjen. En passasjer hevdet at kredittgrensen på kortet var overskredet og vedkommende hadde rett og slett ikke penger.