I løpet av natta har det kommet en oppdatering av Facebook-appen til mobilbrukere som bruker operativsystemet Android. Det gikk trolig ikke helt knirkefritt, siden kritikken hagler fra fortvilte forbrukere.

Flere forbrukere velger å gi appen dårlige skussmål i app-butikken Google play:

«Elendig!!! Etter oppdatering skrur appen seg bare av. Hopper ut og inn, er kjempe treig og viser ikke lenger hvem som er pålogga på Chat. Rett og slett drit dårlig!!!»

«Appen bare lukker seg med en gang etter siste oppdatering. Er jo noe feil hver gang det blir en ny oppdatering. Lei av at ting ikke funker!»

«Bedriten app etter siste oppdatering. Bare tull og rot og ingenting fungerer som det skal. Og nå etter en oppdatering den 27.1.2017 krasjer møkka etter 5 sekunder. Avinstallerer hele greia. Møkk lei.»

«Tidligere fornøyd, men etter siste oppdatering kan man ikke bruke appen da den crasher etter 5 sek. Akkurat nå er den verdt 1 stjerne.»

Forbukerne klager gjennom appbutikken Google play, og forteller at Facebook krasjer støtt og stadig etter oppdateringen. Foto: skjermdump google play

Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til problemene. Facebook har ennå ikke svart på Adresseavisens henvendelser.