Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ingen har sett Sigrid gående

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Ingen har sett Sigrid gående

Savnede Sigrid Schjetne kan ha fått skyss hjem kvelden hun forsvant. Politiet har ikke mottatt én eneste observasjon av 16-åringen gående.
Leses nå:

Snøskred ved Sjusjøen skisenter

Sjusjøen (NTB): Det har gått et snøskred ved Sjusjøen skisenter. En personer er kommet seg ut, og det er satt i gang søk i området.

Mann drept med kniv i Kongsberg

Kongsberg/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En mann i 30-årene døde etter en knivstikking i en bolig i Kongsberg sentrum. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

To skadd i frontkollisjon i Orkanger

Orkanger (NTB): To personer er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon på E39 ved Orkanger i Sør-Trøndelag. Begge var bevisstløse etter ulykken, men skadeomfanget er ikke kjent.

- Listhaug må få sterkere tro på vestlig kultur

I uka som har gått har Trine Skei Grande irettesatt innvandringsminister Sylvi Listhaug for dårlig ledelse i beste sendetid på NRK, og bedt regjeringen legge innstrammingspakken i en skuff. Men temperaturen har også vært høy i Trines egen kropp.

Fostervold vil at telefonsamtalen skal offentliggjøres

Marit Fostervold vil at det som ble sagt i telefonsamtalen mellom Politidirektoratet og henne skal bli kjent. – Men det er PODs ansvar å orientere om hele innholdet i telefonsamtalen, skriver Fostervold i en melding til Adresseavisen.

Tollerne stanset polsk bil med 320.000 sigaretter

Oslo (NTB): Gjemt i hemmelige rom i en polsk varebil med henger fant norske tollere 320.000 sigaretter. Fire menn er pågrepet i saken.

Trolig flertall på Stortinget for å snu om kompetansekrav

Arbeiderpartiet mener de skal få Stortinget med seg på å endre reglene for kompetansekrav til lærere.

Mann drept med kniv i Kongsberg

En mann er død etter en knivstikking i en bolig i Kongsberg sentrum natt til lørdag. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

Vil ha tips om hvorfor Norge har vinterferie

Etter at kommentator Jan Arild Snoen tirsdag foreslo å avskaffe vinterferien, har flere spurt seg hvorfor den eksisterer. Oslo skolemuseum har heller ikke noe godt svar og etterlyser tips.

Strippeklubb fikk nei av Høyesterett

Sandnes (NTB): Ordfører i Sandnes, Stanley Wirak, er strålende fornøyd etter at strippeklubben Money Talks fikk endelig nei til skjenkebevilling i Høyesterett. – Strippebyen Sandnes er historie, skriver han på Facebook.

Letingen etter Sigrid Giskegjerde Schjetne
 • 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag 5. august.
 • Siste livstegn var trolig klokken 0.15, mens hun var på vei hjem fra en venninne.
 • 16-åringen er cirka 170 centimeter høy. Hun har lyst brunt, langt hår og blå øyne.
 • Hun var ikledd dongerishorts, grå singlet og en blå hettegenser da hun forsvant. Hun hadde en brun skinnveske med seg.
 • Mobiltelefonen, sokkene og skoene hennes ble funnet i en barnehage like ved der jenta og familien hennes bor.
 • Enorme ressurser har vært involvert i letingen, blant annet flere hundre frivillige. Helikopter og hunder har også deltatt.
 • Vitner har meldt om «et kvinneskrik» i området omtrent da 16-åringen forsvant, men politiet har ingen konkrete teorier om hva som har skjedd med henne.
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Strekningen Sigrid Schjetne skulle gå natt til søndag, er på rundt to kilometer i et område med relativt tett bebyggelse.

Det ville tatt mellom 20 og 30 minutter å gå strekningen, men på tross av mer enn 800 tips fra publikum har politiet ikke mottatt én eneste observasjon av henne gående, skriver Dagsavisen.

Etterforskningsleder Hanne Kristin Rohde bekrefter dette overfor avisen. På spørsmål om dette kan bety at 16-åringen kan ha fått skyss av en person i bil og at det deretter har oppstått en episode ved barnehagen, svarer en ordknapp Rohde:

- Mulig.

Det er gått over fire døgn siden Sigrid Schjetne forsvant. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne henne i live.

- Mulighetene kan absolutt være til stede. Hun kan holdes fanget, innesperret ett eller annet sted. Men vi må også etterforske med tanke på at hun er drept, sa Rhode på en pressebrifing torsdag ettermiddag.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus