Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ingen har sett Sigrid gående

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Ingen har sett Sigrid gående

Savnede Sigrid Schjetne kan ha fått skyss hjem kvelden hun forsvant. Politiet har ikke mottatt én eneste observasjon av 16-åringen gående.

Lettere skadd i vådeskuddulykke i Namsos

Namsos (NTB): En mann i 20-årene ble bare lettere skadd da han ble truffet av en haglladning i en vådeskuddulykke i Bangdalen utenfor Namsos søndag ettermiddag.

Mann funnet død i Stavanger

Stavanger (NTB): Krimteknikere er sendt til stedet etter at en mann ble funnet død utenfor en av blokkene i Rosenli i bydelen Storhaug i Stavanger søndag kveld.

Raymond Johansen innstilt som Aps byrådslederkandidat

Oslo (NTB): Partisekretær Raymond Johansen (53) ble lørdag innstilt som Arbeiderpartiets kandidat til byrådsleder i Oslo.

Fortsatt kritisk for stikkskadd 19-åring i Oslo

Oslo (NTB): Tilstanden til den 19 år gamle mannen som fredag ble påført livstruende stikkskader av sin 17 år gamle bror, var søndag fortsatt kritisk.

Buing ute – applaus inne for omstridt Ibsen-vinner

Oslo (NTB): Den omstridte dramatikeren Peter Handke ble møtt av høylytt buing utenfor Nationaltheatret da han kom for å ta imot årets Ibsenpris søndag. Inne i salen var det derimot applausen som runget.

Norge signerer klimagassavtale i New York

Oslo (NTB): Norge er ett av flere land som tirsdag signerer en avtale om å redusere utslippene av kortlivede klimagasser som metan. Miljøstiftelsen Zero håper på konkrete tiltak for rask reduksjon.

Voldsoffer i Kristiansand siktet for grovt ran i Tromsø

Kristiansand/Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Mens han fikk behandling for hodeskader etter et voldsangrep i Kristiansand søndag, ble 23-åringen pågrepet for et grovt ran som fant sted i Tromsø tre uker tidligere.

Mann pågrepet for voldtekt på Karmøy

Haugesund (NTB): En mann i 40-årene er pågrepet etter at han ble anmeldt for voldtekt på Karmøy natt til søndag.

Til sykehus i luftambulanse etter frontkollisjon i Kvam

Kvam (NTB): En mann er fløyet til sykehus med luftambulanse etter en frontkollisjon på riksvei 49 i Tørvikbygd i Kvam i Hordaland.

– Mann truet skipsmannskap med kniv og spett

Finnøy (NTB): En mann i 60-årene ble pågrepet av politiet etter at han skal ha truet mannskapet på et skip som ligger til kai ved Talgje på Finnøy i Rogaland.

Letingen etter Sigrid Giskegjerde Schjetne
  • 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag 5. august.
  • Siste livstegn var trolig klokken 0.15, mens hun var på vei hjem fra en venninne.
  • 16-åringen er cirka 170 centimeter høy. Hun har lyst brunt, langt hår og blå øyne.
  • Hun var ikledd dongerishorts, grå singlet og en blå hettegenser da hun forsvant. Hun hadde en brun skinnveske med seg.
  • Mobiltelefonen, sokkene og skoene hennes ble funnet i en barnehage like ved der jenta og familien hennes bor.
  • Enorme ressurser har vært involvert i letingen, blant annet flere hundre frivillige. Helikopter og hunder har også deltatt.
  • Vitner har meldt om «et kvinneskrik» i området omtrent da 16-åringen forsvant, men politiet har ingen konkrete teorier om hva som har skjedd med henne.
Relaterte artikler:

Politiet ber bilfører melde seg

Sjåføren av bilen som ble sett da 16 år gamle Sigrid Schjetne forsvant, har fremdeles ikke meldt seg. Politiet mener dette gjør observasjonen enda mer interessant.

Kripos og PST bistår i søket etter Sigrid (16)

Politiet trapper opp etterforskningen av forsvinningen til Sigrid Schjetne. Samtidig fortsetter frivillige å lete etter 16-åringen.

Politiet frigir overvåkningsbilder av Sigrid (16)

Håper de nye bildene gir publikum et tydeligere bilde av hva Sigrid Schjetne hadde på seg da hun forsvant.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Strekningen Sigrid Schjetne skulle gå natt til søndag, er på rundt to kilometer i et område med relativt tett bebyggelse.

Det ville tatt mellom 20 og 30 minutter å gå strekningen, men på tross av mer enn 800 tips fra publikum har politiet ikke mottatt én eneste observasjon av henne gående, skriver Dagsavisen.

Etterforskningsleder Hanne Kristin Rohde bekrefter dette overfor avisen. På spørsmål om dette kan bety at 16-åringen kan ha fått skyss av en person i bil og at det deretter har oppstått en episode ved barnehagen, svarer en ordknapp Rohde:

- Mulig.

Det er gått over fire døgn siden Sigrid Schjetne forsvant. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne henne i live.

- Mulighetene kan absolutt være til stede. Hun kan holdes fanget, innesperret ett eller annet sted. Men vi må også etterforske med tanke på at hun er drept, sa Rhode på en pressebrifing torsdag ettermiddag.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

haugesund - rbk 2 - 1

Gikk på en smell mot bunnlag

Sølvjagende Rosenborg ble slått av et Haugesund-lag som kjemper mot nedrykk.

Ranheim smadret Hønefoss på slutten

Vant 4-1 og klatret til tredjeplass på tabellen.