Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ingen har sett Sigrid gående

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Ingen har sett Sigrid gående

Savnede Sigrid Schjetne kan ha fått skyss hjem kvelden hun forsvant. Politiet har ikke mottatt én eneste observasjon av 16-åringen gående.

Tryggere betalingsløsning i apper for barn

Oslo (NTB): Google gjør sine app-betalinger tydeligere etter krav fra Forbrukerombudet. Det skal beskytte foreldre mot sjokkregninger som følge av barns bruk av spiller og apper.

Hydro-aksjen faller på positiv Oslo Børs

Oslo (NTB): Oslo Børs startet dagen positivt med en hovedindeks på 621,62 poeng, en oppgang på 0,6 prosent. Hydro gikk i motsatt retning av de andre store aksjene, og var ned 2,5 prosent.

Solberg: – Mange har fortsatt behov for hjelp

Oslo (NTB): Mange av dem som ble berørt av terrorhandlingene 22. juli har fortsatt behov for hjelp og oppfølging, sa statsminister Erna Solberg (H) da hun talte under minnemarkeringen i regjeringskvartalet.

Psykologspesialist: – Helsepersonell bør lære mer om traumatisk sorg

Oslo (NTB): Traumatisk sorg er mer belastende for de pårørende enn vanlig sorg. Det er viktig at helsepersonell har kunnskap om dette, påpeker Senter for krisepsykologi.

Tre år etter terrorangrepet

Hva er ditt minne fra 22. juli?

Professor frykter smittespredning fra mat fra EU

Oslo (NTB): Mat som importeres fra EU, blir ikke kontrollert av Mattilsynet. NTNU-professor Steinar Westin frykter spredning av antibiotikaresistente bakterier.

Norge minnes 22. juli-terroren

Over hele landet blir det tirsdag arrangert minnemarkeringer for å hedre ofrene etter terrorhandlingene for tre år siden.

Skal dra til Utøya for første gang etter drapene

Thomas Margido Antonsen (16) ble skutt og drept på Utøya for tre år siden. Mamma Rita Victoria Føreland har ikke klart å dra til øya før. Men i år skal hun prøve.

Erna Solberg: – Vi skal ikke glemme barna deres

Minnet om 22. juli kommer til å være sterkt lenge, tror statsminister Erna Solberg (H).

Mikrobølgeovn kan føre til brann

Elkjøp trekker tilbake produkt.

Letingen etter Sigrid Giskegjerde Schjetne
  • 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag 5. august.
  • Siste livstegn var trolig klokken 0.15, mens hun var på vei hjem fra en venninne.
  • 16-åringen er cirka 170 centimeter høy. Hun har lyst brunt, langt hår og blå øyne.
  • Hun var ikledd dongerishorts, grå singlet og en blå hettegenser da hun forsvant. Hun hadde en brun skinnveske med seg.
  • Mobiltelefonen, sokkene og skoene hennes ble funnet i en barnehage like ved der jenta og familien hennes bor.
  • Enorme ressurser har vært involvert i letingen, blant annet flere hundre frivillige. Helikopter og hunder har også deltatt.
  • Vitner har meldt om «et kvinneskrik» i området omtrent da 16-åringen forsvant, men politiet har ingen konkrete teorier om hva som har skjedd med henne.
Relaterte artikler:

Politiet ber bilfører melde seg

Sjåføren av bilen som ble sett da 16 år gamle Sigrid Schjetne forsvant, har fremdeles ikke meldt seg. Politiet mener dette gjør observasjonen enda mer interessant.

Kripos og PST bistår i søket etter Sigrid (16)

Politiet trapper opp etterforskningen av forsvinningen til Sigrid Schjetne. Samtidig fortsetter frivillige å lete etter 16-åringen.

Politiet frigir overvåkningsbilder av Sigrid (16)

Håper de nye bildene gir publikum et tydeligere bilde av hva Sigrid Schjetne hadde på seg da hun forsvant.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Strekningen Sigrid Schjetne skulle gå natt til søndag, er på rundt to kilometer i et område med relativt tett bebyggelse.

Det ville tatt mellom 20 og 30 minutter å gå strekningen, men på tross av mer enn 800 tips fra publikum har politiet ikke mottatt én eneste observasjon av henne gående, skriver Dagsavisen.

Etterforskningsleder Hanne Kristin Rohde bekrefter dette overfor avisen. På spørsmål om dette kan bety at 16-åringen kan ha fått skyss av en person i bil og at det deretter har oppstått en episode ved barnehagen, svarer en ordknapp Rohde:

- Mulig.

Det er gått over fire døgn siden Sigrid Schjetne forsvant. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne henne i live.

- Mulighetene kan absolutt være til stede. Hun kan holdes fanget, innesperret ett eller annet sted. Men vi må også etterforske med tanke på at hun er drept, sa Rhode på en pressebrifing torsdag ettermiddag.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Første dag med nye RBK-trenere