Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Ingen har sett Sigrid gående

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Politiet friga torsdag overvåkingsbilder av Schjetne, tatt få timer før hun forsvant.

Ingen har sett Sigrid gående

Savnede Sigrid Schjetne kan ha fått skyss hjem kvelden hun forsvant. Politiet har ikke mottatt én eneste observasjon av 16-åringen gående.
Leses nå:

Nye tiltak skal stoppe mobilspionasje

Oslo (NTB): Større kapasitet til å avdekke falske basestasjoner i Norge og klare retningslinjer foreslås i en ny rapport som tiltak for å oppdage mobilovervåking.

Bispedømme risikerer flere millionkrav

Oslo (NTB): Oslo katolske bispedømme kan komme til å motta krav om tilbakebetaling av 40 millioner fra 384 kommuner i forbindelse med medlemsrotsaken.

Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Risør

Risør (NTB): Mannen som ble funnet død i Risør tirsdag kveld, ble sannsynligvis ikke utsatt for noe kriminelt.

Gjerningsmann på frifot etter knivstikking i Oslo

Oslo (NTB): En mann slapp fra det med lettere skader da han ble knivstukket på Grønland i Oslo tirsdag kveld. Politiet leter etter gjerningsmannen.

Tromsdal bytter forsvarer og vurderer anke

Sandvika/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Bedrageridømte Christer Tromsdal anker noen av restriksjonene han ble ilagt i tirsdagens fengslingskjennelse. I tillegg bytter han forsvarer, noe som skal skyldes en interessekonflikt.

Miljøverk på Voss vedtar millionbot etter dødsfall

Voss (NTB): Indre Hordaland Miljøverk på Voss godtar boten på en million kroner som selskapet ble ilagt etter at en 21-åring døde på jobb for to år siden.

Solberg snakket klima, miljø og helse med Clinton

Oslo (NTB): Norges samarbeid med bistandsprosjektene i regi av Bill Clinton var tema da den tidligere amerikanske presidenten møtte statsminister Erna Solberg (H) tirsdag.

Mann skutt i Oslo – trolig drept av kompanjong

Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Ole Henrik Tveten): Politiet vet fortsatt ikke motivet for drapet på en mann i 60-årene på Økern i Oslo. Den antatte gjerningsmannen ble funnet død og har trolig tatt sitt eget liv.

Tolv års fengsel for heroinsmugling

Oslo (NTB): Tre menn er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fra seks til tolv år etter at tollere fant 10,3 kilo heroin skjult i en personbil på vei inn i Norge.

Letingen etter Sigrid Giskegjerde Schjetne
 • 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant på Østensjø i Oslo natt til søndag 5. august.
 • Siste livstegn var trolig klokken 0.15, mens hun var på vei hjem fra en venninne.
 • 16-åringen er cirka 170 centimeter høy. Hun har lyst brunt, langt hår og blå øyne.
 • Hun var ikledd dongerishorts, grå singlet og en blå hettegenser da hun forsvant. Hun hadde en brun skinnveske med seg.
 • Mobiltelefonen, sokkene og skoene hennes ble funnet i en barnehage like ved der jenta og familien hennes bor.
 • Enorme ressurser har vært involvert i letingen, blant annet flere hundre frivillige. Helikopter og hunder har også deltatt.
 • Vitner har meldt om «et kvinneskrik» i området omtrent da 16-åringen forsvant, men politiet har ingen konkrete teorier om hva som har skjedd med henne.
Relaterte artikler:
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Strekningen Sigrid Schjetne skulle gå natt til søndag, er på rundt to kilometer i et område med relativt tett bebyggelse.

Det ville tatt mellom 20 og 30 minutter å gå strekningen, men på tross av mer enn 800 tips fra publikum har politiet ikke mottatt én eneste observasjon av henne gående, skriver Dagsavisen.

Etterforskningsleder Hanne Kristin Rohde bekrefter dette overfor avisen. På spørsmål om dette kan bety at 16-åringen kan ha fått skyss av en person i bil og at det deretter har oppstått en episode ved barnehagen, svarer en ordknapp Rohde:

- Mulig.

Det er gått over fire døgn siden Sigrid Schjetne forsvant. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne henne i live.

- Mulighetene kan absolutt være til stede. Hun kan holdes fanget, innesperret ett eller annet sted. Men vi må også etterforske med tanke på at hun er drept, sa Rhode på en pressebrifing torsdag ettermiddag.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus