TV-programmet «Nattpatruljen» på kanalen MAX følger en rekke politipatruljer på jobb. Den 24. februar i år fikk politipatruljen vansker med å holde seg alvorlig etter å ha anholdt en mann fra Lofoten for beruselse på offentlig sted.

En YouTube-bruker med navnet Viralastic la ut klippet fra programmet på YouTube der han også hadde oversatt bannskapen med engelske undertekster. Utfordringen var å få oversatt den saftige bannskapen så korrekt som mulig. Noe som tydeligvis har moret en hel verden med engelskkyndige YouTube -seere.

Knakk sammen i latter

Til Dagbladet i dag sier informasjonskonsulent Gudmund Bjotveit at klippet allerede er sett av over 60 000 på kanalens egen YouTube-konto.

Mannen fra Lofoten lirte av seg noen saftige fraser og så ikke ut til å ville gi seg til tross for stadige oppfordringer fra politiet. Til slutt klarte ikke de to polititjenestemennene å holde seg lengre og knakk sammen i latter.

Videoen har blitt fanget opp av nettsteder som Reddit og Liveleak og går nå sin seiersgang verden over.

- Det er tydelig at klippet er populært, og vi synes det er gøy at det får oppmerksomhet også i utlandet, sier Bjotveit.