I morgentimene har det vært kamp om bensindråpene på bygdas lokale butikk - Matkroken. Butikken har i underkant av 1000 liter blyfri bensin tilgjengelig, og handelsmann Terje Nordvik har sett seg nødt til å sette restriksjoner på bensinpumpene.

- Vi har veldig lite drivstoff igjen. Vi har til tider måttet kutte bensinforsyningen på grunn av stor pågang, og for å ikke miste kontroll over hvor mye penger som skal betales, sier handelsmann Terje Nordvik i Matkroken.

Restriksjoner

Butikken har satt følgende restriksjoner på de tilgjengelige bensinpumpene: Det er lov å fylle maksimalt 20 liter blank diesel og drøye 50 liter farget diesel per kjøretøy.

SE VIDEO: Se skredet som holder bygda i Todalen isolert

Ettersom antall liter blyfri besin er så lavt, vil det kun være mulig å fylle ti liter bensin på bilen.

Båt er unntaket

Båter som driver med transport av passasjerer inn og fra bygda får fylle opp til 15 liter.

Vår journalist på stedet, Stian Moan Folde, forteller at én båt med drivstofforsyninger er på vei inn fjorden. Det skal være diesel om bord, som skal forsyne aggregatene og bensinpumpene.

Butikken har satt følgende restriksjoner på de tilgjengelige bensinpumpene: Det er lov å fylle maksimalt 20 liter blank diesel per bil og drøye 50 liter farget diesel. Foto: Marius Sunde Tvinnereim