Tilfeldig forbipasserende Snorre Øyen filmet natt til tirsdag en lastebil av typen kjent fra Coca-Colas julereklame i en noe uvant setting. Han hadde aldri sett en slik bil bli slept før.

- Det var synd at det ikke var lys på den, sånn som i tv-reklamen, men «shit happens» for alle, sier Øyen.

- Det var jo litt spesielt

Daglig leder Njord Kletthammer i Oppdal Bilberging sier at de fikk inn melding om Cola-bilen i ni-tiden mandag kveld.

- Det var en elektrisk feil på bilen, som gjorde at motoren kuttet. Vi var på plass i Sunndalen i tolv-tiden på kvelden, og rundt klokken to var bilen på verksted. Det var jo litt spesielt, dette er ikke noen hverdagsbil, forteller Kletthammer.

Cola-bilen ble fraktet til Nettbuss' verksted i Sunndalsøra, og dro videre i 11-tiden tirsdag morgen.

- Eieren feilsøkte selv på bilen, og den kom seg videre uten reparasjoner, sier teknisk leder ved verkstedet, Rolf Otto Fluge.

«Holidays are coming»

Stein Rømmerud, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola, opplyser at Cola-bilen er selskapets berømte juletrailer, best kjent som Christmas Caravan.

- Den hadde litt problemer med girkassen, og det er nå i orden. Dette har ikke påvirket turneen den er inne på. I går var den i Kristiansund, og den er på plass i Ålesund i dag. Så «holidays are coming», opplyser Rømmerud.

- Den hadde litt problemer med girkassen, og er nå i orden, opplyser Stein Rømmerud, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola. Foto: Snorre Øyen