Rundt lunsjtider fikk politiet i Jämtland melding om en utenlandsk bil som kjørte rundt i Mälltorpsgatan på Frøsøn i Østersund. Innringer mente at det så ut som om personene i bilen gjorde forberedelser til villainnbrudd.

Mistenker innbrudd-forberedelser

Ifølge en pressemelding hos politiet i Jämtland skal to personer ha gått rundt og banket på dører og gått rundt boliger.

Politiet skriver videre at en patrulje møter bilen når den kjører i retning Valla, men den nekter å stanse. Bilen fortsatte i høy hastighet på E14 mot Åre. Bilen skal på et tidspunkt ha snudd og kjørt mot retning Østersund igjen. Den siste observasjonen er ifølge svensk politi ved Offerdal.

Ser etter Renault

Politiet på svensk side er interessert i observasjoner av en mørkblå Renault Laguna. De har også bedt norske kolleger bistå.

- Vi har blitt bedt om å holde utkikk etter en Renault. Bilen kan komme kjørende både på fylkesvei 72 og E14. Vi vil bistå svensk politi med å stanse kjøretøyet dersom det kommer på vår side, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

I 16-tiden mandag opplyser politiet i Nord-Trøndelag at de avsluttet på stedet da de møtte to svenske politibiler. Politiet tror den etterlyste bilen har kommet seg unna på svensk vei.

Følg Adresseavisen på Facebook , Instagram og Twitter.