Leteaksjon etter savnet kvinne i Leksvik pågår fortsatt

Kvinnen i 40-årene ble sist sett mellom Leksvik og Vanvikan søndag i 19-tiden.

Saken oppdateres.

Politiet i Nord-Trøndelag sier tirsdag kveld at kvinnen som er savnet fortsatt ikke er funnet.

- Leteaksjonen pågår ennå. Vi tror at kvinnen er i live et eller annet sted, og kommer til å ha mannskaper ute gjennom kvelden og natten, forteller operasjonsleder Dag Hjulstad.

Politiet ber fortsatt publikum om hjelp til å finne den savnede kvinnen fra Leksvik.

- Vi leter etter en kvinne tidlig i 40-årene. Hun ble sist observert i området Hoven ved fylkesvei 755 mellom Leksvik og Vanvikan søndag kveld ca. klokken 19.00. Hun sto da og plukket blomster. Like etterpå var hun forsvunnet, opplyste operasjonsleder Morten Evensen ved Trøndelag politidistrikt tidlig mandag ettermiddag.

Leteaksjonen vedvarer

Sent mandag kveld kan operasjonsleder Dag Hjulstad ved Trøndelag politidistrikt opplyse om at leteaksjonen går over i nattfase.

- Det innebærer at vi trapper ned og lar mannskapet vi har brukt til nå få hvile. Men vi opprettholder aksjonen og har 15-17 menn i området. Hundene trekkes inn, men sivilforsvaret blir igjen sammen med politiet, opplyser Hjulstad.

Leteaksjonen er planlagt å fortsette for fullt tirsdag morgen.

Kan ha fått haik

Det ble søkt etter kvinnen natt til mandag, og i løpet av mandagen ble leteaksjonen trappet opp. Mandag ettermiddag har politi med hunder lett etter kvinnen i terrenget ved Hoven sammen med mannskap fra Røde Kors. I tillegg kunne Evensen opplyse om at redningsskøyte har vært involvert. Politiet tror kvinnen kan ha fått haik.

- Det passerte en del kjøretøy i det tidsrommet hvor hun ble observert ved Hoven. Det kan tenkes at hun har fått haik. Hvis noen har observert kvinnen etter klokken 19.00 i går, er vi interessert i å komme i kontakt med disse, sa operasjonslederen tidlig mandag ettermiddag.

Kvinnen er 160 centimeter høy, slank og har halvlangt mørkt blodt hår. Hun var iført dongeribukse og en svart t-skjorte med Mekonomen-skrift på.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?