Sjåføren av en Toyota Hiace stanset på E6 i Namsskogan da vogntoget foran ham hadde kjørt av veien. Med seg i bilen hadde han en sovende passasjer. Så kom et nytt vogntog.

- Et mirakel

Dramatikken utspant seg på E6 i Namsskogan tidlig onsdag morgen. Først ble et vogntog stående på tvers over E6 ved Brekkvasselv. Så fort veien ble åpnet gikk det galt igjen. Tre vogntog kjørte i grøfta på E6 ved Grøndalselva i Namsskogan.

Et vitne kom kjørende etter at vogntogene hadde kjørt av veien. Han sier at det er et under at ingen ble skadd i Toyotaen som ble påkjørt da det tredje vogntoget kom skliende.

- Varebilen hadde stanset. Så kom det et nytt vogntog skliende rett inn i varebilen og tok den med seg ned i grøfta. Det er et mirakel at ingen ble skadd, forteller bilisten til adressa.no.

- Rakk ikke ut

Via politiet bekrefter sjåføren av varebilen historien. Både sjåfør og passasjer slapp unna kollisjonen uten fysiske skader.

- De stoppet opp, men før de kom seg ut kom vogntoget bak, sier politibetjent Sanna Solbakken ved Grong lensmannskontor.

Heller ingen av vogntogsjåførene skal ha kommet til skade i masseutforkjøringen.

Føret ble beskrevet som svært glatt på stedet.