- Det har vært en vond uke. Han var så glad i livet. Kjell Magnar hadde mange planer og mye han skulle gjøre. Da er det ikke rart at dette føles uvirkelig, sa prest Einar Bach Skomsvoll under bisettelsen i formiddag.

- Kjell Magnar hadde planer om å pensjonere seg tidlig. Han ønsket å reise mye, fortsatte presten.

Ved kisten inne i kirken lå kranser og blomster fra familie og venner. Statens vegvesen, tidligere kolleger ved Kværner Verdal samt flere andre bedrifter bidro også med kranser og fine ord.

Ordnet flere store kontrakter

53 år gamle Kjell Magnar Olsen omkom i brukollapsen på Leangen i Trondheim onsdag forrige uke. Han befant seg under brua da ulykken skjedde. Olsen etterlater seg en gravid kone og seks barn. Han hadde fire barn fra ett tidligere ekteskap, og ett barn samt en stesønn med sin nåværende ektefelle.

Det var en beveget forsamling som i dag tok et siste farvel med nordtrønderen. Både familie, venner og arbeidskolleger hadde møtt frem. Olsen ble født 8. april i 1960 og levde mesteparten av sitt liv i Inderøy kommune. I 1980 fikk han fast jobb ved Kværner Verdal. Olsen ble etter hvert en respektert fagmann innen stillasfaget. I løpet av sin karriere ordnet han flere store kontrakter for Kværner Verdal på grunn av sin unike kompetanse.

- Han var veldig oppslukt av arbeidet og brant for faget, sa presten til forsamlingen.

Stans i arbeidet

I 2009 var Olsen med på å starte verdalsfirmaet Master solutions. Daglig leder Levin Sverre Nestvold hedret i dag avdøde med tale i kirka.

- På Kværner Verdal var han med på å utvikle moderne stillasløsninger. Disse er i bruk fremdeles. Han var en internasjonal dimensjon innen stillasfaget. Vi sto på i tykt og tynt de siste årene i Master solutions, sa Nestvold.