Nabolaget i Vanvikan beskrives som stille og rolig av beboerne i området. Onsdag ble stillheten brutt, da et lite barn ble funnet død inne i et bolighus og barnefaren pågrepet.

- Jeg var hjemme da jeg hørte et helikopter som kom flyvende. Men det er jo ikke så sjelden at legehelikoptre passerer, så jeg tenkte ikke mer over det og dro bort en tur. Da jeg kom tilbake så jeg politibilene og ambulansen utenfor nabohuset, da skjønte jeg at noe hadde skjedd, sier en av naboene.

Faren til barnet som har mistet livet er nå fraktet til Steinkjer for avhør. Politiet vil ikke si hva mannen er siktet for.

Kjente ikke paret

Til tross for at nabolaget ikke er særlig stort, forteller flere naboer at paret ikke hadde kontakt med noen andre i nabolaget.

- Dette er et nabolag hvor alle kjenner alle, men jeg har aldri snakket med paret som bodde i huset hvor barnet døde. Det tror jeg ikke noen av de andre naboene har gjort heller. Paret var sjelden utenfor huset og pleide å holde seg mest for seg selv, sier en annen nabo til adressa.no.

- Aldri noe bråk

Paret leier ifølge naboene huset de bor i. De skal ha flyttet til Vanvikan for rundt ett år siden, men ingen av naboene adressa.no har snakket med kan med sikkerhet si hvor paret flyttet fra.

- De hadde en annen oppkjørsel enn oss, så de kunne kjøre ut en annen retning enn de andre husene. Den eneste gangen jeg så dem var når de gikk inn og ut av huset, forteller en av naboene.

Paret skal ha hatt flere hunder. Ingen av naboene har opplevd at det har vært bråk fra parets bolig tidligere.

- Det er tragisk det som har skjedd. Det er ingen som hadde ventet at noe sånt skulle skje her, sier en av parets naboer, som ikke ønsker å stå frem med navn.