Etterforskningsleder Kjetil Ravlo ved Verdal lensmannskontor bekrefter at politiet har vært og undersøkt utforkjøringen som har skjedd i Nestvoldsvingen mellom Fleskhus og Verdal sentrum i løpet av natta.

Dro fra stedet

Operasjonsleder Morten Evensen i Nord-Trøndelag politidistrikt forteller at de ble varslet om bilen som sto på åkeren klokka 00.42 natt til tirsdag.

- Det var en forbipasserende som hadde lagt merke til bilen. Vitnet hadde også snakket kort med sjåføren, og fikk inntrykk av at vedkommende var uskadd. Politiet rykket ut, men da de kom til stedet var det ingen personer igjen, forklarer han.

Adressa.nos fotograf på stedet forteller at personbilen har kommet fra Fleskhus, kjørt av veien, og havnet rundt ti meter ut på åkeren.

Bilen har fått en god del skader i utforkjøringen, og airbagene var utløst. Flere av bilrutene ble knust i sammenstøtet med grøfta.

- Høy fart

Utforkjøringen har skjedd i en 60-sone.

- Det er skrensespor på asfalten, noe som tyder på at det har vært høy fart. Vi informerte helsevesenet i tilfelle de fikk inn noen med skader fra en utforkjøring. Vi forsøkte å kontakte bileier, men fikk ikke noe svar, forteller Evensen.

Klokka 06.37 tok derimot bileier kontakt med Nord-Trøndelag politidistrikt.

- Bileieren, som sier han bor i Trondheim, forteller at bilen er stjålet. Men det er litt rart at bileier ringer Nord-Trøndelag, og ikke Trondheim for å fortelle at bilen er borte. Det er uklart hvem som egentlig kjørte den bilen, og vi skal ta en prat med bileier, sier Evensen.

Utforkjøringen skjedde i en 60-sone og politiet mistenker at det har vært høy fart inn i bildet. Foto: leif arne holme