Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Økonomi

Ny burgerkjede til Trondheim

Illustrasjonbilde (Foto: Adresseavisen)

Illustrasjonbilde Foto: Adresseavisen

Ny burgerkjede til Trondheim

Norgesgruppen åpner kjedekonseptet Burgy, som de håper skal bli Norges mest populære spisested for hurtigmat.
Leses nå:

Lover å fortsette med landets beste frokost

Det ble kokkeflukt da Rica-hotellet ved Nidelven ble med i Scandic-kjeden. Men den nye direktøren Kjetil Vassdal lover å fortsatt servere Norges beste frokost.

Menn i 40-årene er de dårligste betalerne

Nesten hver tiende mann mellom 40 og 44 år har betalingsanmerkninger.

Telenor beholder fasttelefonen

Dropper planene om å kutte ut fasttelefonen.

Ledermøtet:

- Jeg er ikke noe nachspieltalent

Fretex sin visjon er å gi folk grunn til å tro på fremtiden. Det motiverer Rannveig Helene Pedersen som leder bruktkjeden i Midt-Norge.

Unge stoler mest på familien i pensjonsspørsmål

Pensjon kan virke vanskelig. Velg dine rådgivere med omhu.

Henlegger sak om pressesensur

Politibetjenten som kontaktet Næringslivsavisa i Trondheim etter en kritisk artikkel om selskapet Vision Quest, slipper etterspill. Spesialenheten for politisaker henlegger saken som «intet straffbart forhold anses bevist».

Vil selge Verdal hotell

– Jeg begynner å bli gammel, og har ingen som kan ta over etter meg, sier hotelleier Kari Lerberg.

Fylkestopper med brev til kringkastingssjefen

Flere politikere engasjerer seg mot de foreslåtte kuttene ved NRKs distriktskontorer.

Så mye handler vi for på kjøpesentrene og i Midtbyen

En økning i omsetning på 0,25 prosent i 2014 er ikke mye. Men for Midtbyen er det en liten seier. Kjøpesentrene øker imidlertid mer.

Sjauet seg til faste jobber hos vaskeri

Trondheim vask og renseri måtte ha nye sjåfører og testet flere som gikk på attføring. På fjerde forsøk fant de sine to nye sjåfører.

LO-lederen mener Eriksson skyver svake foran seg

LO-leder Gerd Kristiansen avviser kritikken fra Frp-statsråd Robert Eriksson (Frp) om at fagbevegelsen ikke har kommet med alternativer for å få flere i arbeid.

Nå trykker de mer penger

Erna Solberg tror europeiske tiltak er bra for Norge.

Antall arbeidsledige ingeniører er doblet

Både Nav og Nito sier at at veksten i antall oljeingeniører uten arbeid minner om tiden under finanskrisen.

Ebolarykte om norsk laks verserte i Kina

Norsk lakseeksport holdt på å få et solid skudd for baugen da det i september i fjor ble spredt nyhetshistorier i kinesiske medier om at norsk laks hadde ebolavirus.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Et nytt kjedekonsept som spesialiserer seg på hamburgere skal til å etablere seg i Trondheim. Hamburgerkjeden Burgy, skal også selge sandwicher, wraps, salater, desserter, kalde og varme drikker. Norgesgruppen åpner sitt første spisested i den nye kjeden når Sirkus Shopping på Leangen åpner den 4. oktober.

- Burgy skal være et nytt mat i farten konsept. Det skal være et godt spisested med fersk, variert og smakfull mat av gode råvarer. Det skal skille seg ut med en god produktkvalitet og atmosfære, sier Kine Søyland, som er kommunikasjonssjef i Norgesgruppen.

LES OGSÅ: Burger heaven

Både sunt og mindre sunt

Ifølge jobbannonsen til Burgy har de ambisjoner om at Burgy skal bli landets mest populære spisested for et raskt måltid. I annonseteksten søker de etter daglig leder og 20 ansatte. Matoppskriftene skal være utarbeidet sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi. I annonseteksten sin skriver de at råvarene deres skal være bedre enn konkurrentenes.

- Burgy skal være en matbit av høy kvalitet. Utover dette vil det være både sunne og mindre sunne produkter, sier Søyland.

LES OGSÅ: Den ene haugen med mat gjør deg fet og syk

Norgesgruppen har allerede etablert Deli de Luca og Mix, som fungerer som en slags krysning mellom servicehandel og serveringssteder. Kommunikasjonssjefen vil ikke si noe om hvem de regner som de største konkurrentene.

-Burgermarked i vekst

- Vi vil konsentrere oss om å levere et bra konsept. Konkurrentene er mange, men vi har tro på at Burgy vil skille seg ut og klare å etablere seg, sier Søyland.

- Norgesgruppen jobber kontinuerlig med å utvikle nye konsepter for servicehandel. Vi ser at burgermarkedet er i vekst, og at det er en mulighet til å ta en posisjon, sier Søyland.

Søyland forteller at spisestedet i Trondheim blir et pilotprosjekt som vil være med på å avgjøre hvordan den videre etableringsprosessen av andre spisesteder i kjeden vil foregå.

LES OGSÅ: Norges dyreste burger selges fra kro

-Vil ha rent kjøtt

En rapport fra Statens institutt for forbruksforskning (SIFO) kom i 2009 frem til at tilbudet er helt i utakt med typen mat som blir etterspurt. Rapportforfatter Annechen Bahr Bugge tror hurtig kvalitetsmat har noe for seg.

-Folk vil ha flere rene kjøtt- og fiskeprodukter. Billig og usunn hurtigmat har vært populært blant ungdom og blant menn med lav utdanning. Samtidig kom det i vår undersøkelse frem at kvinner krever sunn hurtigmat, sier Bugge.

Må konkurrere med sushi

Hun tror såkalt kvalitets-hurtigmat vil konkurrere med blant annet sushirestauranter.

- Sushi- og smoothie-barer har blitt veldig populært i de store byene, sier Bugge.

Hun advarer likevel mot å overdrive markedsføringen om "sunne" produkter.

- I vår undersøkelse sa en stor andel av de spurte at de misliker reklame om sunn mat, mens sannheten er en helt annen.  må kunne dokumentere påstandene sine, sier Bugge.

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus