Mannen, som er fra Fosen, er siktet i den såkalte overgrepsbilde-saken. Han har tidligere erkjent oppbevaring og deling av overgrepsbilder. Nå er han også siktet for overgrep mot barn under 16 år.

Mannen ble fremstilt for videre varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett fredag. Retten mente at det fortsatt var skjellig grunn til å mistanke mot mannen, står det i fengslingskjennelsen.

Les alt om overgrepsbilde-saken her.

Mistanken mot mannen er styrket ved at politiet har funnet en chattelogg der den siktede har skrevet at han har begått overgrep. Politiadvokat Marianne Høyer har tidligere opplyst at det skal være snakk om ett offer som skal ha blitt utsatt for overgrep. Siktede har erkjent å ha hatt seksuell omgang med den fornærmede jenta da hun var 15 år, står det i fengslingskjennelsen fra Sør-Trøndelag tingrett.

Den siktede mannen samtykket til videre varetektsfengsling.  Fengslingsmøtet gikk derfor som kontorforretning, der dommeren avgjør om det er grunnlag for videre fengsling på bakgrunn av sakens dokumenter.

Sør-Trøndelag tingrett besluttet at mannen må sitte varetektsfengslet i ytterligere tre uker. To av ukene med brev- og besøksforbud.

Mannen i 40-årene var den siste som ble pågrepet i overgrepsbilde-saken, der totalt ni personer fra Sør-Trøndelag har vært pågrepet.