Dette er noe av nyhetsbeholdningen på nyhetsnettstedene i Midt-Norge i dag.

Hvis du er glad i å spille både golf og fotball, så kan du nå gjøre begge deler samtidig på banen til Røros golfklubb, melder retten.no

I helga var det nemlig offisiell åpning av den nye fotballgolfbanen.

- Vi er veldig fornøyd med at banen endelig er klar for bruk. Dette er en stor dag for oss, og vi har tro på at fotballgolf kan bli en populær attraksjon på Røros, sier primus motor for banen, Hans Petter Hagen til Arbeidets Rett.

Måtte avlive påkjørt moskus

Søndag morgen skjedde det igjen - en moskusokse ble påkjørt av et arbeidstog. Det er den fjerde moskusen som er påkjørt av toget i år, melder opp.no.

Påkjørselen skjedde ved Geitberget på Dovrefjell.

- Da vi fant ham, lå han inntil et gjerde ved jernbanen, og måtte avlives fordi han hadde fått knust hofta i sammenstøtet, forteller naturoppsyn Tord Bretten.

Til arresten

Søndag kveld i 17.30-tiden fikk politiet melding fra et pizzasted på Lundamo, melder Trønderbladet.

En mann i 20-årene skal ha opptrådt truende mot betjeningen, og en patrulje ble sendt. Da de ankom stedet var imidlertid mannen forsvunnet og politiet dro hjem til ham.

Politiets operasjonsleder Håvard Høyem forteller til Trønderbladet at mannen var ruset, og satte seg kraftig til motverge da politiet kom. Han truet patruljen med en hammer, men ingen ble skadet. Han ble transportert til arresten i Trondheim etter opptrinnet, og det blir nå opprettet straffesak.