15 ansatte ved Astrosa AS, som produserer brød og kaker på Sutterøy i Stjørdal, mister jobben. Eierne, Trond og Asbjørn Sæther, meldte selv oppbud. De sier til Stjørdalens Blad at det er bare produksjonen som har stoppet opp, mens utsalgene på kjøpesentrene fortsetter som før.

Nytt hus på Sul

Spelet om Heilag Olav byr på nye visuelle grep med den nye regissøren Hanne Tømta. Etter tre år med nattforestillinger under Marit Moum Aunes ledelse, så skal Spelet nok en gang framføres i dagslys igjen, melder Innherred. Det blir blant annet et nytt, laftet hus i spelamfiet. Med en ny bygning på gården Sul vil det endringer i hvordan karakterene kommer og går inn i scenene forteller Tømta.

«Ninni» med yoga-kurs

Henriette Lien, kanskje mest kjent for rollen som Ninni Anker-Hansen i Hotel Cæsar på TV 2, har holdt smekkfullt yoga-kurs ved Trøndertun folkehøgskole i Melhus. Det skriver Trønderbladet.

- Skolen har en fantastisk beliggenhet og fine fasiliteter, skrøt Lien til lokalavisa.

Lien er også tidligere danser.

Syklet for barnekreftsaken

Kjersti Sandgrind fra Leksvik syklet 104 mil på sju dager. Det skriver Fosna-Folket. Hun ønsker å skape blest rundt barnekreft og hun samler også inn penger til kreftforskning. Hun har tre barn, hvorav den ene har fått kreft. Ett år gamle Olivia har krefttypen nevroblastom stadie 4s.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.