- En mann i 50-årene er pågrepet i sitt hjem i Malvik. Han blir anmeldt for vold mot en sønn i 20-årene, meldte politiet i Sør-Trøndelag på Twitter rett etter klokken 10 onsdag.

Mannen i 50-årene fremstilles for varetektsfengsling torsdag, etter at han onsdag morgen skal ha slått sønnen med en gjenstand mot hode og kropp.

Operasjon av finger

- Det kan se ut som den største skaden er i en finger. Der må det operasjon til. Siden det er slag, er det antagelig snakk om en knusningsskade, sier Eivind Guldseth ved Malvik Lensmannskontor.

Han vil foreløpig ikke si hvilken gjenstand som ble benyttet, eller hva som utløste slagene.

- Hvilket motiv som ligger bak, er det for tidlig å si noe om, sier Guldseth

50-åringen ble pågrepet onsdag morgen og satt i arrest. Sønnen i 20-årene ble fraktet til St. Olav, der han senere ble avhørt. Han er fremdeles på sykehuset i påvente av operasjon.

Familiemedlem ba om hjelp

- Vi fikk telefon fra et annet familiemedlem som ønsket hjelp av helsevesenet. Det skal være snakk om skade i hodet, men vi avventer rapport fra sykehuset på det, opplyste operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no onsdag.

Politiet skal ha kjennskap til at det også tidligere har vært bråk i famililen.

Flere slag

I forbindelse med episoden onsdag morgen skal faren ha påført sønnen flere slag mot kropp og hode.

- Det er for tidlig å si hva som utløste hendelsen, sier etterforskningsleder ved Stjørdal lensmannskontor Annar Sparby.