Rundt klokken 13.20 lørdag raste et omtrent 25 meter langt stillas sammen på Melhus. Stillaset hadde stått og svaiet i vinden hele formiddagen.

- Heldigvis ble ingen truffet da det raste, sier adressa.nos reporter på stedet.

Ifølge politiet er det trolig at vinden tok tak i plast på stillaset og rev det løst.

Politiet sperret av området rundt Høvdingen i Melhus sentrum rundt klokken 12. Brannvesen var også til stede.

- Vi fikk titalls telefoner fra folk på Melhus, som meldte om et stillas som svaiet i vinden, sier Ebbe Kimo, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Kan skyldes dårlig sikring

- Meldingene går ut på at det var farlig å bevege seg i området. Vi var av samme oppfatning, og ryddet stedet for folk. Det er noen biler i nærheten som kunne få store skader dersom stillaset faller, sa Kimo til adressa.no i 12.30-tiden.

Byggfirmaet som eier stillaset ble raskt varslet.

- Årsaken til at det henger og dingler vet vi ikke, men det er mulig at det var sikret dårlig, sier Kimo til adressa.no.

Ingen truffet

Heide Karlsson var på handletur i Melhus sentrum da politiet begynte å stenge miljøgata og parkeringsplassen ved den gamle skysstasjonen. Like før stillaset raste, sa hun følgende til adressa.no:

- Det står fortsatt en bil på parkeringsplassen. Hvis stillaset faller, blir den truffet. Det må være like før det faller, sa Karlsson til adressa.no klokken 12.45.