- En del snøfall har skapt en del problematikk på veiene i natt, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Torsdag kveld kjørte en personbil med fire personer i midtdeleren på E6 ved Søberg i Melhus. To voksne og to barn ble sendt til St. Olavs Hospital for en sjekk. I morgentimene andre juledag kjørte en bil av veien ved Vikhammer, men heller ikke her er det rapportert om personskader.

Rydder snø

Vegtrafikksentralen i Midt-Norge opplyser at Statens vegvesen har mange entreprenører ute for å rydde snø, til tross for at det er andre juledag.

- Er det snø, så er vi ute. I Trondheim var det verste snøfallet i går, men Mesta og Trondheim bydrift har stått på i løpet av natta. Ellers får vi tilbakemeldinger på at det snør ganske kraftig i Hitra-området. Også på Berkåk har det inntil nylig kommet tett med snø, sier trafikkoperatør Pål Olufsen til adressa.no.

Men tross værforholdene er det ikke meldt om alvorlige ulykker.

Tilpasser farten

- Mitt inntrykk er at bilførere i Midt-Norge er flinke til å tilpasse hastigheten etter forholdene, selv om det selvsagt finnes unntak, sier operasjonsleder Leif Berglund hos politiet.

Værtjenesten Storm melder om fortsatt snøfall i Trondheim i løpet av dagen, mens det fra Yr meldes opphold fra 12-tiden.