På bildene ser du matavfall og annet søppel som regelrett er dumpet ved veien til det populære skisenteret. Dette har skjedd flere ganger de siste årene.

- Søpla er lett synlig på høyre side av veien innover mot skisenteret. Jeg skjønner ikke hva som får folk til å gjøre dette. De gir blaffen i lover og regler, sier Arve Sivertsen, som oppdaget avfallet.

LES OGSÅ (PLUSS): Slik skal det bli enklere å levere søppel på Hegstadmoen

Møbler og bildekk

Flere bilder av forsøplingen i området er lagt ut på Facebook-siden «Oppslagstavle for folk i Klæbu» - til skrekk og advarsel.

- Det er også blitt dumpet møbler og bildekk samt en del andre ting i det samme området i Klæbu. Dette er en så graverende sak at den bør få oppmerksomhet, mener Sivertsen, som har rapportert forholdet til kommunen.

Natursvin kan spores

- Dette har vært en gjenganger de senere årene. De som har gjort dette har etterlatt seg spor, som for eksempel et navneskilt og en pc. Det ser dessverre ut til at dette er folk som ikke klarer å forholde seg til vanlig folkeskikk og som rett og slett gir blaffen. Det er helt forferdelig, for å si det mildt.

Sivertsen sier det ikke er noen som helst grunn til å kaste søppel i naturen på denne måten.

- Det er bare noen få kilometer til Hægstadmoen og mye av søpla får man dessuten levert gratis ved kommunale mottak.

- Jeg kaller disse menneskene for svinepelser. Jeg finner ikke noe annet ord, sier Arve Sivertsen i Klæbu.