- Vi leter etter bilen i Oppdal. Vi sjekker blant annet flere campingplasser der, sier Frank Brevik ved politiets operasjonssentral i Sør-Trøndelag til adressa.no.

Politiet fikk melding om at en motorsykkel har kjørt utfor veien ved Garli i Midtre Gauldal like før halv åtte lørdag kveld. Føreren ble fløyet til St. Olavs Hospital med luftambulanse. Han ankom sykehuset klokken 20.30.

- Skadeomfang på føreren er uvisst, men han var bevisst etter ulykken, sier Brevik.

Klokken 13.30 på søndag opplyser St. Olavs Hospital at mannen er lettere skadd, men at tilstanden er stabil.

Stakk fra stedet

Politiet jaker på en stor hvit campingbil med to sykler bak som trolig var skyld i ulykken. Bilen forsvant fra stedet umiddelbart etterpå og skal ha kjørt sørover.

- Bilen var utenlandsregistert, opplyser politiets operasjonsleder.

Presset av veien

Vitner har fortklart til politiet at motorsykkelen var på vei sørover og la seg ut i en svak kurve for å passere campingbilen. Samtidig skal campingbilen ha lagt seg ut til venstre over midtlinjen og presset motorsykkelen av veien på motsatt side.

- Motorsykkelen endte opp ute på en åker på siden av veien. Vitnene var usikre på om det var kontakt, men det var bare guds hell at det ikke gikk verre, sier Brevik.

Vitner på stedet opplyser at motorsykkelen er totalskadet etter utforkjøringen.

Ber om tips

Politiet har hatt en patrulje på ulykkesstedet. I tillegg er patruljer i Gudbrandsdalen og en annen patrulje på vei over fra Kvikne, på utkikk etter den hvite campingbilen, opplyser Brevik.

- Vi ber om tips i saken, sier Brevik.

Mc-føreren skal ha blitt presset av veien under en utforkjøring og endte opp ute på et jorde. Han ble fløyet St. Olavs hospital i luftambulanse. Foto: Mia Simonsen
Ulykken skjedde ved Garli. Foto: Google Maps