En person skal ha kommet seg ut av bilen som havnet delvis uti elva i Selbu, men skadeomfanget er ukjent. Foto: Erling Skjervold

Politiet rykket i 17.15-tiden mandag ut til en trafikkulykke ved Selbustrand i Selbu.

- Vi fikk melding fra AMK om at et enslig kjøretøy hadde kjørt av veien, opplyser operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Føreren, en mann i 20-årene, skal ha kommet seg ut av bilen på egen hånd. Han ble fraktet i ambulanse fra stedet og videre i helikopter til St. Olavs Hospital.

Bilen ble hengende i ei bjørk etter utforkjøringen, og holdes nå fast av et tau festet til brannbilen på stedet.

- Bilen har kjørt av veien på en relativt rett strekning i en nedoverbakke. Så langt vet vi ikke hvorfor ulykken skjedde, sier Handegard.

Delvis i elva

Brannmannskaper fra Malvik rykket også ut til ulykken. De meldte tilbake til 110-sentralen at bilen lå delvis uti ei elv.

- Det var også snakk om en liten drivstofflekkasje, opplyser brannmester Gunnar Sundli hos Trøndelag brann- og redningstjeneste til adressa.no.

Han bekrefter at det ikke er noen i bilen, men at en person er fraktet bort i ambulanse.

Mannen er lagt inn til observasjon over natta ved St. Olavs Hospital. De melder at den 23 år gamle mannen har moderate skader, og at tilstanden er stabil.

Politi fra Stjørdal

Politiets operasjonssentral i Nord-Trøndelag bekrefter at de har sendt en enhet til stedet.

- Det er en avtale mellom politidistriktene at vi sender biler til Selbu når noe skjer der, opplyser Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Klokken 18.30 venter fortsatt brannmannskapene på en bergingsbil som skal få bilen opp fra grøfta.