En kjøreskolelærer fra Sør-Trøndelag ble nylig stoppet av politiet etter tips om promillekjøring. I bilen hadde sjåførlæreren med seg en elev.

Kjørte fra fest

Politiet i Sør-Trøndelag vil foreløpig ikke uttale seg om saken, men daglig leder i den aktuelle trafikkskolen bekrefter at de har hatt en promillesak.

– Jeg har foreløpig få konkrete opplysninger om den aktuelle hendelsen, men jeg kan bekrefte at vi har en ansatt som er tatt i promillekontroll, og at det satt en elev i bilen, opplyser daglig leder.

Ifølge opplysninger adressa.no sitter med skal mannen ha drukket alkohol på et serveringssted. Da han forlot stedet skal noen ha tipset politiet om at vedkommende kjørte i beruset tilstand. Eleven skal ifølge samme opplysninger trolig ha blitt plukket opp av mannen underveis.

Skolen beklager

– Dette er en veldig beklagelig sak for vår trafikkskole, og for de involverte. Det dreier seg om en personlig tragedie, og vi har prøvde å gjøre det vi kan for å rydde opp. Vi har også tatt oss av den aktuelle eleven. Saken er bare trist for alle parter, sier trafikkskolens leder.

Vedkommende jobber ikke lenger på trafikkskolen, som blant annet har avtale med flere videregående skoler om trafikkopplæring.