Dag Tore Fleischer har kun noen blåmerker og et skrubbsår som synlige spor etter ulykken. Foto: Håvard Haugseth Jensen

Tre personer ble sendt til sykehus da to biler frontkolliderte på E6 i Malvik fredag formiddag. Ulykken skjedde da en personbil kom kjørende i feil kjøreretning. Flere vitner forteller om dramatiske minutter mens ferden pågikk.

Umulig å unngå

- Den holdt på å kollidere med bilen foran oss, fortalte vitne Sondre Aune (21) til adressa.no. Kun få minutter senere møtte Dag Tore Fleischer den samme bilen. Han rakk ikke å reagere, og den svært kraftige frontkollisjonen ble et faktum.

- Egentlig er det et under at det ikke gikk liv i en sånn kollisjon, sier 51-åringen.

Adresseavisen møter ham hos Falck på Sluppen. Når man ser vraket av den forholdsvis nye Toyotaen er det nesten rart at han står ved siden av bilen bare fire dager etter ulykken. Han er overbevist om at bilbeltet og airbagen berget livet hans.

Et stort skrubbsår samt to krafitge blåmerker er de eneste synlige skadene. I tillegg har han brukket brystbeinet og flere ribbein. Han karakteriserer seg som veldig heldig.

Mistenker ikke promille

Sjåføren av bilen som kom i feil kjørefelt, en 79 år gammel mann fra Stjørdal, ligger fortsatt på sykehus. Han skal gjennom flere operasjoner, og han er følgelig ikke avhørt. Det er ikke mistanke om promille, men jurist vil vurdere om førerkortet skal inndras.

Hør den dramatiske historien i videoen over.

Her er det som mest trolig er kjøreturen som endte med ulykke.