Påkjørselen ble meldt politiet i 02-tiden.

18-åringen skal tidligere på kvelden ha vært på fest i regi av Frøya Gatebilklubb i området flyplassen der det tidligere på dagen var arrangert gatebilløp.

- Lettere skadd

Etter festen skal 18-åringen fra Frøya ha gått ned til riksveien der han ble påkjørt av en bil. Både politi og ambulanse rykket ut etter påkjørselen, bekrefter operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt overfor adressa.no.

Fører av bilen er en 21-åring.

- Det er tatt forklaring av involverte i ulykken og saken vil bli fulgt opp av lokalt lensmannskontor mandag, sier Solfrid Lægdheim.

Operasjonsleder kjente søndag ikke til skadeomfanget, men etter det adressa.no får opplyst, skal ikke 18-åringen ha pådratt seg alvorlige skader.

- Rolig fest

Bookingansvarlig i bilklubben NMK Frøya, Geir Bogø, opplyser at aldersgrensen på festen var 15 år. Arrangørene hadde fått skjenkebevilling og serverte alkohol med aldersgrense 18 år i telt inne på festområdet.

-Festen gikk i sømmelige former, sier Geir Bogø. Ifølge han var 18-åringen på plass på bilstevnet som tilskuer søndag, med noen skrammer i panna.