En mann i 20-årene erkjenner å ha stukket en mann i 30-årene i magen med kniv på en privat adresse i Stjørdal lørdag morgen.

Politiet fikk melding om hendelsen i 07-tiden samme morgen. Gjerningspersonen er siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter og fremstilles for varetektsfengsling mandag morgen.

- Motivet er uklart

- Han bekrefter at han har hatt en kniv, og at han har stukket med den. Motivet er uklart. Vi vet ikke om han har brukt kniven til å forsvare seg eller om han har ønsket å skade noen, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt søndag kveld.

Politiet har tatt beslag i en kniv, men det er ennå ikke sikkert at det er denne kniven som er blitt benyttet. Politiet gjør videre undersøkelser mandag.

Det var den skadde som selv meldte om hendelsen til politiet. Offeret ble avhørt søndag. Han ligger fortsatt på St. Olavs Hospital, men vil etter planen bli utskrevet om få dager, ifølge politiet.

Fant blodspor

Tre andre personer, to kvinner på 17 år og en mann på 20 år, var til stede på det som betegnes som en fest lørdag morgen. Alle er avhørt, og én av festdeltakerne ble også avhørt på nytt søndag - uten at det kom frem «noe av betydning», ifølge politiet.

Den pågrepne mannen omtales som en kjenning av politiet. Knivstikkingen skal etter all sannsynlighet ha skjedd på soverommet i boligen, hvor det også ble funnet blodspor.

«Alkohol og beruselse»

Da adressa.no snakket med politioverbetjent Tore Sparby ved Stjørdal lensmannskontor lørdag, svarte han følgende på spørsmål om hva som er årsaken til hendelsen:

- Nei, det jeg kan si er at det har vært en stor dose med alkohol og beruselse, som gjør at de sliter med å gjøre rede for hvem som var der og hva som har skjedd. Vi håper vitnene kan være behjelpelig med å huske når det er en såpass alvorlig sak, at de kan være ærlig og bidra til å oppklare dette.