Politi og ambulanse rykket søndag ut til Malvikhallen etter en trafikkulykke hvor en personbil og to syklister var involvert. Ulykken ble varslet til politiet klokka 10.10 søndag formiddag.

- Bråbremset foran syklisten

- En bilist skal ha kjørt forbi og foran syklistene på veien som går forbi Malvikhallen. Bilisten skal ha bråbremset slik at den ene syklisten kjørte inn i baken på bilen. Den kvinnelige syklisten veltet og gikk i bakken, sier konstituert lensmann Per Helge Valen ved Malvik lensmannskontor.

Den andre syklisten, en mann, klarte å holde seg på sykkelen. Kvinnen fikk en skade i et kne, men det var ikke nødvendig å bli med ambulansen.

- Hindret bilkjøringen

Sjåføren av personbilen, en mann i 50-årene fra Malvik, er anmeldt for å ha vist uaktsomhet i trafikken. Politiet valgte å beslaglegge førerkortet til mannen.

- Partene har ganske forskjellige versjoner av hva som skjedde, men bilisten skal ha sagt at «syklister ikke har noe i veibanen i gjøre». Han hevdet at de hindret bilkjøringen hans, forteller Valen.

Kan bli bøtelagt

Politiet er ikke ferdig med å etterforske saken, og vil etter hvert kalle inn bilsjåføren til avhør.

- Vår jurist må ta stilling til hva slags reaksjon som er aktuell. Han kan bli bøtelagt og han kan miste førerkortet, sier Valen.