Folk i grenda Gutvik i Leka kommune har vært uten vann i 13 dager, etter at vannet frøs 5. januar.

- Jeg tror ikke det kommer til å tine før telen går. Jeg ser for meg at det blir langvarig, sier sauebonde Svein Garnes til NRK Trøndelag.

Colin Farrell kan komme til Innset for å spille inn grøsserfilm, melder Opdalingen. Manuset til filmen er allerede klart, og planen er at innspillingen skal skje ved en gård på Innset. Co-produsent Petter Schanke Olsen i Kindergarten Media AS bekrefter at regissør og manusforfatter har vært på besøk i Oppdal.

Avisa Sør-Trøndelag melder om  at politiet undersøker bilkjøring på det islagte vannet Ånøya i Skaun/Melhus. Bilkjøringen skal ha skjedd fredag kveld.

På Hitra har veiarbeid gjort at fv. 714 ved Fillan har vært stengt. Etter planen skulle veien åpnes mandag klokken 18, men arbeidet har gått så bra at veien åpner allerede klokken 09, skriver Hitra-Frøya.

Stjørdalens Blad er opptatt av at vinterkulda hjelper skognæringen.

-  Det står store mengder av skog i veiløst terreng som vi nå får tak i, sier daglig leder Torkil Næsbø til avisen. Hans firma har 16 maskiner i skogen mellom Malvik og Verdal.

Innherred forteller om en uheldig gårdeier som skulle brøyte da det plutselig tok fyr i traktoren. Mannen sprang hjem for å hente brannslokkingsapparat, men verken han eller brannvesenet lyktes ikke i å redde traktoren.

I Grong rykket brannvesen og ambulanse søndag kveld ut til røykutvikling i et hus. Årsaken viste seg å mest sannsynlig skyldes at pipa hadde gått tett grunnet snøværet, skriver Namdalsavisa.