Klokken kvart over tre natt til søndag fikk politiet i Nord-Trøndelag melding om en bil som hadde kjørt inn i en lyktestolpe ved Halsøkrysset.

- Bilen var stjålet fra et bilfirma i Stjørdal. Tyven må ha vært beruset, og vi foretar søndag formiddag tekniske undersøkelser av kjøretøyet, opplyser Dag Hjulstad, operasjonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Bilen skal ha stått i Stjørdal på grunn av dekkskifte, og eieren av bilen har søndag formiddag levert en anmeldelse. Da politiet fant kjøretøyet var fortsatt motoren på.

- Bilen hadde relativt store skader på bunnpanna og i noen dekk da vi ankom stedet, forteller operasjonsleder Monica Ravlo i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Søkte med hundepatrulje

Det var ingen personer i bilen da meldingen kom, og det var heller ingen i nærheten av bilen da politiet kom til stedet. Dermed iverksatte de søk med hundepatrulje.

- Men bilen kan ha stått der så lenge som én time før vi fikk melding, sier Ravlo.

Politiet har likevel vurdert skadene på bilen av en slik art at de ikke mistenker at vedkommende er skadd.

- Men vi vil gjerne komme til bunns i hva som har skjedd, så dersom noen har observasjoner mellom klokken 1 og klokken 3 fra området er vi svært interesserte. Det er snakk om en Mercedes 230, forteller Ravlo.

Bilen er nå tauet bort.

Parkert bil påkjørt

Noe tidligere skal en parkert bil ha blitt påkjørt ved en bilforretning like ved Havnekrysset. Politiet er usikre på om de to hendelsene har noen sammenheng, men er interesserte i tips om påkjørselen som har skjedd mellom midnatt og klokken 1.

- Det er en relativt ny Sharan som er påkjørt og påført relativt omfattende skader, forteller Ravlo.

Rundt stedet for påkjørselen er det en rekke bilspor over plener og midtrabatter.