Bare timer etter å ha kommet fra solfylte Thailand ble 48-åringen fra Inderøy 2,8 millioner kroner rikere etter at han vant i Lotto.

- Jeg sov veldig lite på flyet og har vært veldig trøtt i hele dag. Etter jeg kom hjem var jeg på butikken, så la jeg meg på sofaen for å sove. Da jeg lå på sofaen slo det meg at jeg måtte levere Lotto-kupongen, forteller han.

Deretter kjørte han til lokalbutikken Matkroken på Straumen i Inderøy. Det gjorde han lurt i.

- Jeg sovnet som en stein på sofaen etter å ha kommet fra butikken. Jeg bråvåknet rett før Lotto-sendingen. Da fikk jeg med meg at noen av mine tall hadde slått inn fordi jeg kjente igjen tallene, forteller han.

Følg adressa.no på Facebook

- Tenkte det var selger

Likevel trodde han ikke at alle sju tallene hadde slått inn.

- Kort tid etter Lotto-sendingen ringte et ukjent nummer meg. Jeg tenkte først at det var en selger, men så var det fra Hamar, sier han.

Etter å ha fått gladmeldingen, kjørte han for å hente datteren.

- Jeg kom nettopp fra Thailand, og det er en temperaturforskjell på 40 grader. Men da jeg kjørte for å hente datteren måtte jeg kjøre med vinduene åpne. Det var for varmt i bilen, sier han.

- Hvordan føles det nå?

- Det føles veldig bra. Jeg vet ikke om det har gått opp for meg, til tross for at jeg har snakket med Norsk Tipping fire ganger nå, sier han.

Beskjeden feiring

Hva han skal bruke lottogevinsten på, vet han heller ikke.

- Jeg har ikke rukket å tenke så langt. Akkurat nå skal jeg selge leiligheten jeg bor i, for å finne meg ny plass å bo, sier han.

Nettopp den nye boligen kan bli noe mer påkostet enn det Sundli hadde planlagt.

- Hvordan skal du feire gevinsten?

- Nå skal jeg ta meg et glass vin for å roe ned litt. Så blir det en feiring imorgen når jeg har bedd hjem alle barna på middag, sier han.