Politiet står fremdeles uten svar, etter at en mann i 20-årene omkom under en trailervelt på fylkesvei 17, like nord for Høylandet.

Det var mandag kveld at politiet fikk melding om traileren som hadde landet på taket. I bilen satt en mann og en kvinne fra Polen, begge i 20-årene.

Les også: Mann omkom etter en trailervelt på Høylandet

- Vi vil i dag ta kontakt med Vegvesenet for å få klarlagt en del fakta rundt kjøretøyets tilstand, sier etterforskningsleder Gunn Astrid Øfsti.

Håper å gjennomføre avhør

Hun understreker at de så langt ikke sitter på informasjon om at det skal ha vært mangler på kjøretøyet. Likevel vil de forsikre seg om at dette stemmer.

- I tillegg vil vi prøve å få gjennomført avhør av passasjeren og forsøke å komme i kontakt med eventuelle vitner til ulykken, forteller Øfsti.

Kvinnen i 20-årene fikk kun lettere fysiske skader i hendelsen, og kom seg ut ved egen hjelp. Hun ble fraktet videre til Namsos sykehus med ambulanse.

Jobbet på stedet i natt

Ifølge Øfsti vil det trolig ta flere dager før de sitter på svar på hva som har skjedd i forbindelse med dødsulykken.

- Ulykkesgruppa har jobbet på stedet i natt, men jeg har så langt ikke mottatt noen rapport derfra, forteller Øfsti.

Ikke varslet pårørende

Ifølge operasjonsleder ved politiet i Nord-Trøndelag, Rune Reinsborg, jobbes det fortløpende med å få varslet pårørende hjemme i Polen.

- Vi har ikke fått bekreftet at pårørende har fått beskjed ennå. Det jobbes blant annet med dette via Kripos, sier operasjonslederen.