Fylkesvei 462 var stengt mellom Forve bru og Gjølmesli i åtte timer lørdag. Veien ble åpnet for trafikk klokken 18, etter at kjøretøyet var dratt opp på veien.

-  Arbeidet var omfattende fordi semitraileren sto fast oppe på en steinmur, sier Oddbjørn Trotland, bilberger hos Viking Orkanger. Plasttønnene, som falt ut av hengeren, var tomme.

Kom seg ikke ut

- Lastebilen har kjørt ut i en bekk og sjåføren har varslet at han ikke kommer seg ut av førerhuset. Vogntoget har kollidert med en personbil før det kjørte ut i bekken, sa  operasjonsleder Erling Landrø ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no, rett etter ulykke.

Ifølge skadestedsleder Kristian Akselsen har lastebilen trolig sakset i en sving. En personbil som kom imot ble deretter truffet. Lastebilen fortsatte deretter med fronten ut i en bekk.

Lastebilsjåføren ble hjulpet ut og begge sjåførene blir sendt til sykehuset på Orkanger for en sjekk, men skal ifølge Akselsen være bortimot fysisk uskadd.

Vanskelige kjøreforhold

Det skal være meget glatt veibane på stedet på grunn av underkjølt regn og politiet har anmodet Statens vegvesen om å sørge for at det blir strødd i området.

- Det er glatt i hele Orkdal, sier Akselsen.

Fylkesvei 462 er stengt mellom Forve bru og Gjølmesli på grunn av ulykken og vil være det frem til at begge kjøretøyene blir berget.

Det er svært glatt på stedet. Foto: JANNE SOLEMSLØKK
Veien ble stengt etter ulykken. Foto: ADRESSA.NO-TIPSER