- Jeg er egentlig litt målløs. Jeg så for meg at kanskje to-tre naboer ville ha besøk av nissen, men det har jo tatt helt av, sier en glad Adrian Lyng Malmo (28) fra Verdal.

Ingen skal gå glipp av nissen

Det var mandag formiddag Adrian meldte på Facebook at han kunne være julenisse i Verdal i år. Grunnen er at hans sønn på fire og et halvt år feirer med sin mor, og kjæresten er hos sin familie. Dermed har Adrian både tid og lyst til å være julenisse slik at hele familien kunne feire den delen av julaften sammen, uten at noen plutselig «må på butikken» eller «en tur til naboen», og dermed gå glipp av moroa når julenissen entrer dørstokken med pakker.

Følg adressa.no på Facebook

Strategimøte hos mor

På kort tid fikk han rundt 60 henvendelser, og måtte si nei til 30 av disse for å rekke unna pliktene før han selv inntok ribba ved 19.00-tiden på julaften.

Men nå vil han gjøre alt for at alle skal få nissebesøk.

- Min far og lillebror er kommet på banen. I kveld møtes vi hos mor for et lite oppsummeringsmøte, og for å se hva vi kan få til. Jeg har et sterkt ønske om at alle skal få besøk, sier han.

Flinkere til å samarbeide

Da han la ut meldingen på Facebook i går så han ikke i sin villeste fantasi for seg denne pågangen. Men det gjør han bare glad.

- Det forteller at det er mange som setter pris på det her, og viser vel at vi alle sammen bør bli enda flinkere til å gå sammen om å sørge for å hjelpe hverandre. Mye av dette kan løses med en prat med naboen eller andre som sikkert kan avse litt tid på julaften så alle får nissebesøk med hele familien på plass, sier Lyng Malmo.

Verdifullt

Han mener pågangen fra folk gjør det enda mer verdifullt å gjennomføre nissebesøkene.

- Vi har et par besøk på formiddagen, mens resten er mellom 15.00 og 19.00. Vi får fordele oss så godt vi klarer i Verdal, og ikke minst sørge for at vi får litt tid på hvert besøk. Det lar seg nok gjøre med god planlegging, sier nisse-Adrian.

Adrian Lyng Malmo la ut denne meldingen på Facebook. Nå er han Verdals mest ettertraktede nisse. Foto: Skjermdump