Et norsk og et tsjekkisk vogntog møttes på E39 i Forvelia i Orkdal tirsdag formiddag. Det ble et ublidt møte, og politiet ble varslet om sammenstøtet klokka 14.34.

- To vogntog kolliderte, men det er ingen personskade. Begge kjøretøyene er også kjørbare, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet sendte en patrulje til stedet og de meldte tilbake at veien var fullstendig sperret. Det vil bli opprettet en sak på forholdet.

- Vi vet ikke årsaken til kollisjonen, sier Handegard.

Statens vegvesen opplyser at veien ble midlertidig stengt, men etter hvert ble det ene feltet åpnet for trafikk. Klokka 15.16 ble det meldt at veien var åpen for ferdsel igjen.

- Det er to vogntog som har hatt et sammenstøt rett etter Forve bru. Det er litt hindring akkurat nå. Omkjøring for de større kjøretøyene er via fylkesvei 65, sa trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen tidligere i ettermiddag.

Adressa.nos reporter på stedet opplyser at det oppsto litt kø på begge sider, men etter hvert snudde en del av kjøretøyene og kjørte andre veier.

Adressa.nos reporter på stedet forteller at den fremste akslingen på det tjsekkiske kjøretøyet var oppe, og kan ha bidratt til at det ble for trangt.

Det ene vogntoget fikk en del skader i sammenstøtet. Foto: JANNE SOLEMSLØKK
Det oppsto litt kø etter ulykken. Foto: JANNE SOLEMSLØKK