Nils Østerhus Salthe fra Bryne er en av flere som har benyttet seg av Widerøes Norge rundt-billett, som gir 14 dagers ubegrenset flyferd i Norge.

SE VIDEO: Nils flyr 65 turer på to uker.

30-åringen har booket utrolige 65 flyturer på to uker, og ankom Værnes lufthavn onsdag kveld.

- Det å fly er noe jeg brenner for. Med dette tilbudet får jeg sett utrolig mye av landet, og vært på mange flyplasser, sier Salthe.

Har du eller kjenner du noen med en spesiell hobby? Ta kontakt på webred@adresseavisen.no

- Aldri solgt så mange turer

Widerøe opplever stor pågang på Norge rundt-billetten, og har hatt en omsetningsøkning på 32 prosent fra fjoråret, og ennå er det tre uker igjen.

- Dette er noe vi har tilbudt siden 2003. Men vi har aldri før solgt så mange billetter som i år, og vi ser at flyinteressen i Norge er stor, sier informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe.

Med Norge rundt-billetten har du mulighet til å fly til 43 destinasjoner innenlands.

- Vi har delt inn tre soner, så du kan velge om du kun vil fly i Nord-Norge eller for eksempel ta hele Norge. Dette er et slags interrail i luften, sier Brandvoll.

Les mer om Norge Rundt-billetten her.

- Få er som Nils

Så langt har Nils flydd 54 turer, og Brandvoll forteller at få kan måle seg med flyentusiasten fra Bryne.

- 65 turer på 14 dager er veldig mye, og det er sjelden vi ser kunder som er like entusiastiske for fly som oss, sier Brandvoll.

Brandvoll skulle gjerne sett at flere var like ivrige som Nils.

- De fleste av våre kunder er forretningsreisende, så på sommeren har vi stor kapasitet. Vi skulle gjerne hatt flere som Nils, sier Brandvoll.

Informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe forteller om mange ledige seter på Widerøes flyvninger, og oppfordrer flere til å benytte seg av Norge rundt-billetten. Foto: Pressefoto